Suksess med mekkekurs. Neste ut er bruktmarked. WIMA arrangerer bruktmarked i Bergen 25. april fra kl. 12.00-15.00:

Bjørn Richard Johansen
Etter å ha avholdt mekkekurs rundt omkring i landet i forkant av påsken arbeider WIMA nå med å gjennomføre bruktmarked i slutten av april. Piloten går av stabelen i Bergen 25. april fra kl. 12.00 til 15.00.

– Det første arrangementet går av stabelen i Bergen som et pilotprosjekt, forteller Eli Johanne Stene som er president i WIMA Norway. Fokus her blir bruktsalg, et bruktmarked, for MC-klær og utstyr, forteller hun til Reitwagen.no. Påmelding på Facebook arrangementet. Les mer om WIMA på linken. Dermed følger WIMA opp sitt suksessfulle mekkekurs som nylig ble gjennomført flere steder i Norge.

Eli Johanne Stene som er president i WIMA Norway

– Motorsyklistene er selve hjertet i arrangementet: Ta med alt krympenissen har krympet, slankekuren har gjort for stort, feilkjøp eller det som kort og godt ikke blir brukt. Den enes skapfyll er den andres skatt, sier en engasjert Eli Johanne. Vi ønsker hele MC-miljøet hjertelig velkommen og gleder oss hemningsløst.

Forside fotos: Jone Haakonseth. Anette Sundsbak (venstre) er visepresident WIMA Norway. Her med Eli Johanne Stene president til høyre. Her fra MC arrangementet Menn i Skjul i 2020. Antrekk og påkledning er sentralt i konseptet.

– Blir dette også en suksess, som mekkekurset, vil vi gjennomføre det flere steder i landet fremover, sier Eli Johanne Stene. Vi håper at mc-miljøet vil synes både er sosialt, kjekt og nyttig.

Einar Nilsson fra TV2s Tid for Hjem

Einar Nilsson fra TV2s Tid for Hjem
WIMA har fått med seg Einar Nilsson fra TV2s Tid for Hjem til å lede arrangementet.

Få kan lage sykler som Henning H Dyrkolbotn. En fantastisk motorsykkel kunstner og Bergenspatriot.

– Han er lidenskapelig gjenbruker og ikke minst glødende motorsykkel og Triumph-entusiast, forteller den engasjert WIMA president.

Ikke bare er Einar Nilsson fra TV2s Tid for Hjem med. Den anerkjente motorsykkelkunstneren Henning H Dyrkolbotn fra Bergen er sentral.

– Vår alltid lystige og stilige customizer, stiller med sine særegne motorsykler og viser at det er mulig å bygge sykler med komponenter fra Fretex, forteller Eli Johanne Stene. Kunstneren Adolfito Martinez, Mr.Adolfito, har med pensler, lakk og kreative krumspring. Han har lovet fargerik magi på stedet, sier Eli Johanne med et smil.

Fretex, alltid like populær butikk, samarbeider med WIMA om bruktmarkedet.


Fretex Lagunen
Og Fretex Lagunen er med på laget. De holder åpen butikk og låner WIMA det de har av bord, klesstativer og partytelt.

– Vi har valgt å holde arrangementet utendørs på grunn av smittevern og får benytte parkeringsplassen utenfor Fretex butikken, forteller Stene.

Stadig mer anerkjent logo: WIMA.

Sted: Fretex Lagunen
Tidspunkt: 25. april 2021 klokken 12.00-15.00
Link: https://www.facebook.com/events/196122875378010

Her ligger Fretex i Bergen.
Damer på MC vokser kraftig i Norge
Målet er å sikre MC-glede, fellesskap og gjennomføre aktiviteter for å få økt kompetanse blant damer som kjører motorsykkel. WIMA Norway er en nasjonal avdeling av WIMA International som har avdelinger rundt om i hele verden. I dag er Eli Johanne Stene president og Anette Sundsbak visepresident.WIMA er sammen med The Litas landets store nettverk for kvinner på motorsykkel. Les også mer om WIMA her: Forventer tidenes kvinneår på MC. Rudskogen damekurset er nå lagt ut! WIMA melder om stor og økende interesse fra damer som ønsker å kjøre motorsykkel. Guttene kan bare glede seg til å få økt konkurranse om gode kjøreopplevelser på to hjul i Norge og utlandet i 2021.

Forside fotos: Jone Haakonseth

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend