Suksess for Selbu snøscooter- og fritidsmesse: 30 utstillere, 2.500 besøkende fylte messehallen på 4.000 kvm.

Bjørn Richard Johansen
Selbu var stedet å være sist helg. Da gikk nemlig snøscooter- og fritidsmesse i Selbu av stabelen. Over 2.500 tok seg en tur innom messen hvor det ble praktisert gode Covid-19 rutiner. Det ble en kjempesuksess og vi gleder oss nå til vintersesongen med mange fine turer. Og selvsagt til ny messe neste år, sier leder i Selbu Snøscooterklubb Knut Ivar Furan.
Geir Hanssen fra ABES-trafikkskolen deltok som alltid. Han er en av landets mest anerkjente trafikklærere og faglig leder ABES Trafikkskole i Trondheim og Selbu.

Tre dager med show og morro
Over tre dager stod snøscooter- og fritidsinteresser i fokus på Langseth Arena i Selbu.
– Det ble en kjempesuksess og vi vil takke alle som deltok med utstilling og alle som tok seg tid til å besøke oss i disse Covid-19 tider, sier Jan Håvard E. Vold i Selbu Snøscooterklubb i Trøndelag. Vi gleder oss allerede til neste års messe. Men før det skal vi kose oss på mange snøscooterturer, sier en engasjert Jan Håvard E. Vold på telefon med Reitwagen.no.

Jan Håvard E. Vold i farten på sin snøscooter.

Selbu er en kommune i Trøndelag, om lag en times kjøretur sørøst for Trondheim. Kommunen omfatter nedre del av elva Neas dalføre og det meste av Selbusjøen, samt nærliggende skog- og fjellområder. Klubben er en del av Snøscooterklubbenes Fellesråd, SKFR, og har ca. 300 medlemmer.

Seksjonsjef i Statens Naturoppsyn, SNO, Kari Kveseth i midten her.

30 utstillere og topp stemning
– Til tross for leveringsproblemer på noen scootervarianter ble det solgt en god del snøscootere, flere tilhengere, atver, minst 1 bil og flere kapellhengere. Ellers melder utstillerne om salg over forventning av hjelmer, sko, hansker med mer, forteller Jan Håvard E. Vold til Reitwagen.no. Besøkende var unisone i å gi en type kommentar: Det var godt å komme seg ut å få treffe folk igjen!

Leder i Selbu Snøscooterklubb Knut Ivar Furan.

Det ble en kjempesuksess og vi gleder oss nå til vintersesongen med mange fine turer. Og selvsagt til ny messe neste år, sier leder i Selbu Snøscooterklubb Knut Ivar Furan.


Måtte dessverre droppe underholdning
– Vi måtte droppe kulturelle innslag, fordi det ville være i strid med Covid-19 reglene. Men vi lover å komme tilbake med kulturelle innslag allerede neste år, sier Jan Håvard E. Vold.

– Varemesse går under samme regelverk som kjøpesenter, det vil si ingen maksantall, men alle skal klare å holde en meters avstand, forklarer Jan Håvard Vold, som står som ansvarlig bak messa.


500.000 i omsetning
– Omsetningsmessig for snøscooterklubben ble dette en veldig hyggelig opplevelse. Vi passere 500.000,- på messen inkludert lotteriet, avslutter Jan Håvard E. Vold.

Share via
Send this to a friend