Spotify: God kjøremusikk og lister klar for avspilling i samarbeid med Reitwagen.no og Bikelife Norge

Bjørn Richard Johansen
Nå er de første musikklistene klar for MC, bil, båt, ATV, snøscooter og sykkelturer. Reitwagen.no og Bikelife Norge har etablert et samarbeid med DJ Deleto, Knut A. Refsdal, som nå er lagt ut på Spotify. Knut A. Refsdal er DJ med elsk for MC og Hubriding.no. Du finner listene ved å søke på Reitwagen.no og Bikelife Norge.

Han jobber i psykiatrien i Skien, samt som ekstrahjelp på CBP – Motorsykkelsenteret i Telemark i Skien. Men mest av alt vil han være DJ. Nå også i form av utvikling av Spotify lister for alle med interesse for MC, Classic car og sykkelturer i Hubriding.no konseptet.

Enkelt å finne på Spotify. Bare å søke på Reitwagen.no eller Bikelife Norge.

Enkelt å søke opp på Spotify
– Du finner listene ved å søke på Reitwagen.no på Spotify. Du kan også søke på Bikelife, så vil de første listene som er gjort klar komme opp, sier Knut A. Refsdal til Reitwagen.no. Han er snart 53, bor nær Brekkeparken Museum i Skien, med samboer og 3 barn. Som DJ er han også kjent under navnet DJ Deleto.

Lars Arne Straand har hatt DJ Deleto som gjest før. Gleder seg til å laste ned god musikk!

– Å få laget et sett av ulike musikklister som vi kan bruke til motorsykkelturer er helt suverent, sier Enkelt å finne på Spotify. Bare å søke på Reitwagen.no eller Bikelife Norge.. Dette tror jeg blir et populært tilbud. Videre skal jeg ikke bli så veldig overrasket om du kommer til å møte DJ Deleto på terrassen her på Vrådal i løpet av sommeren, sier Lars Arne Staand med et disco-smil.

Knut A. Refsdal spiller på Straand Treffet i 2020. Stor suksess!

Jeg har nå lagt ut tre lister som du kan hente ned via disse linkene, forteller Knut A. Refsdal.

Enkelt å finne på Spotify. Bare å søke på Reitwagen.no eller Bikelife Norge.

Liste 1: Reitwagen.no Liste nr. 1 Rock – Bikelife Norge

Liste 2: Reitwagen.no Liste nr. 2 Diverse Lett – Bikelife Norge

Liste 3: Reitwagen.no Liste nr. 3 Chill – Bikelife Norge

MC interessen startet på ungdomsskolen
Motorsykkelinteressen har jeg hatt siden ungdomsskolen. Jeg har alltid vært nysgjerrig på det å kjøre motorsykkel.

– Jeg tok lappen mens jeg hadde min første runde i Forsvaret, men det blei aldri noe kjøp av mc. Først i senere tid så har jeg hatt noen egne sykler og startet med en Honda CBR 1000F, 1987 modell, forteller MC-DJ Refsdal. Den var sort matt og hadde store ulyder i motor. Kamkjede og strammer. Og etter en tur hos kyndig personell så var det min første motorsykkel.

En av DJ Deleto sine tidligere sykler!

Første MC var tyverisikker
Stolt som et uvær og ikke veldig stresset ift tyveri.
– Men det var nok ikke mange som kikket på denne MC-en som et objekt som var interessant, ler han. Kjørte denne i 5 sesonger og solgte den for mer enn innkjøp. Etter det har jeg vært stolt eier av en Yamaha FJ1200, 1987. Helt strøken i lakk og motor. Her var samboerforholdet bare to sesonger ettersom at jeg endte opp med å jobbe for CBP Motorsykkelsenteret i Skien der fristelsen for å ta en tur med en av demosyklene dessverre gjorde at FJ sto mye i garasjen. CBP selger KTM, Triumph, Honda og Indian og har blitt en utrolig populær butikk i regionen, sier Refsdal.

Knut A. Refsdal i kjent positur!

Musikk, DJ og MC har gitt livet mange gleder
Han startet interessen for musikk tidlig på barneskolen og hadde lyst til å prøve seg som DJ på fritidsklubb som 13 åring. Etter det har han vært bitt av DJ-basillen.  Som 18 åring startet han å spille på utesteder i Skien og siden har han jobbet aktivt som DJ utover den vanlige jobben i helsevesenet.

– Det gir en enorm glede å se reaksjoner på dansegulvet ved å spille riktig musikk. En følelse som er vanskelig å beskrive, men for å si det sånn så har det medført at jeg fremdeles er i gamet, nå i karosseriet til en på over 50 år, sier Knut A. Refsdal og smiler.

Showtime. Nå kan du også få musikken rett inn i hjelmen om du kjører motorsykkel.

Lock down, men snart show igjen!
– Den siste avtalen jeg hadde før «lock down» som følge av Covid-19 var med Old Irish Pub kjeden der det gikk på partysegmentet i musikken. Det gir mye energi å få lov til å spille musikk som gjør at mennesker ender oppå bordene for å danse, forteller Refsdal engasjert.

– På en av de mange MC-turene jeg har vært de siste årene ble jeg oppmerksom på at man faktisk kunne høre på musikk, mens man kjørte mc. Gode hjelmer med lydanlegg og blåtann  kobling gjør det mulig. Da kunne jeg plutselig kombinere begge mine interesser. MC-kjøring og musikk. Nå kommer det en rekke lister fremover på Spotify og har du tips til musikk er det bare å sende meg tips og ønsker, avslutter Knut A. Refsdal.

Enkelt å finne på Spotify. Bare å søke på Reitwagen.no eller Bikelife Norge.

Tips om lister eller booking av MC-DJ:

For kontakt om du trenger MC-DJ, eller tips om nye Spotify lister du ønsker laget av Reitwagen.no og Bikelife Norge sin DJ:

DJ Knut A. Refsdal: Ring eller send sms til han på mobil 900 93 011 og e-post: djdeleto@gmail.com

Du finner DJ Deleto på Facebook via linken.

 

Knut A. Refsdal på CBP med godt smittevern.
Share via
Send this to a friend