Snøscooterkontroller med utmerket resultat i Trøndelag i helgen

Erlend Lønnum
Politiet i Trøndelag har i helgen utført snøscooterkontroller flere stedet i regionen med utmerket resultat. Totalt ble det kontrollert 31 førere fordelt på området ved Samsjøen og i Gauldalsløype i Ålen melder Politiet i en melding på Twitter. Det ble ikke gitt noen reaksjoner.


Gode løyper
I Trondheimsregionen er det flere stedet laget gode, organiserte snøscooterløyper med engasjerte klubber som er en svært viktig del av at snøscooterkjøringen fungerer så bra. God merking, variert terreng, mye selvjustis, rasteplasser og flotte leder er noen av årsakene til at det blir enkelt å følge regelverket.

Erik Kirkvold i SKFR.

Godt fornøyd leder i SKFR
Erik Kirkvold i Snøscooterklubbenes Fellesråd, SKFR, bor selv i området og var på scootertur i helgen. Han ønsker kontrollene velkommen og gledes over å vise frem løypenettet. SKFR representerer 45 lokale snøscooterklubber fra sør til nord i Norge har 80.000 følgere på Facebook.

Foto av politiets snøscootere: Politiet

– Det er trivelig med kontroller, og særlig når vi kan vise frem at organisert kjøring med snøscooter fungerer så bra. Folk er flinke til å følge reglene som er, og koser seg ute i naturen. I helgen var forholdene veldig bra, sier Erik Kirkvold i SKFR.

Rune Norby er nyvalgt leder av Snøscooterimportørenes Forening, SIF.

– Veldig gledelig å se de gode resultatene av kontrollen i Trøndelag, sier Rune Norby som er nyvalgt leder av Snøscooterimportørenes Forening, SIF.

Både Kirkvold og Norby gir ros til Politiet for å være åpne og informere om de gode resultatene på Twitter i forbindelse med kontrollen.

Foto av politiets snøscootere: Politiet

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend