Rune Norby ny leder i Snøscooterimportørenes Forening, SIF

Bjørn Richard Johansen
Rune Norby fra Hundhammeren i Malvik kommune i Trøndelag er valgt til ny leder i Snøscooterimportørenes Forening, SIF. Norby har vært ansvarlig for Lynx og 3-hjuls motorsykkel, 3WV, i BRP i Sør-Norge siden 2012. Han tar over for ledervervet fra Einar Grindvold som går av med pensjon i løpet av året. Einar Grindvold vil bli stående som en bauta i snøscooterbransjen i Norge.
Einar Grindvold overlater ledervervet i SIF til Rune Norby.

Einar Grindvold takker av
I forbindelse med årsmøtet i Snøscooterimportørenes Forening, SIF, sist uke ble avtroppende leder Einar Grindvold behørig berømmet for lang og god innsats for snøscootersaken i Norge.

Snøscooter = flotte opplevelser på tur.

Snøscooterimportørenes Forening (SIF) er en interesseorganisasjon for snøscooterbransje i Norge. SIF arbeider aktivt for å bedre snøscooterens anseelse og snøscooterbransjens arbeidsvilkår i Norge. Dette gjøres gjennom arbeid for å få et forbedret regelverk som muliggjør en økt bruk av snøscooter under kontrollerte og regulerte former. Arbeid for flere trygge snøscooterløyper i Norge har vært en sentral del av SIFs arbeid de siste årene. Sikre og trygge løyper er det beste virkemiddelet mot ulykker. Foreningen omfatter merkene Arctic Cat, Lynx, Ski-Doo og Yamaha.

Einar Grindvold går snart av med pensjon etter mange aktive år i BRP og som leder i SIF.

Einar Grindvold, som er distriktssjef salg i BRP i Norge, har vært en klippe og vi i Snøscooterklubbenes Fellesråd takker han for fantastisk innsats for alle oss med interesse for snøscooter, sier Erik Kirkvold som er leder for Snøscooterklubbenes fellesråd, SKFR. SKFR representerer 45 lokale snøscooterklubber fra sør til nord i Norge og har nærmere 80.000 følgere på Facebook.

Erik Kirkvold er leder for Snøscooterklubbenes fellesråd, SKFR

– Samtidig gratulerer vi i SKFR Rune Norby med ledertrøya i Snøscooterimportørenes Forening. Vi er veldig godt organisert innenfor fellesrådet med foreninger og klubber over hele landet. Her er det alltid populært å ha gjester fra SIF som innledere på lokalforeningens møter. Så Norby må belage seg på flere invitasjoner fremover, sier Erik Kirkvold med et smil.

Rune Norby peker ut en aktiv kurs for Snøscooterimportørenes Forening, SIF, fremover.

Snøcooter patriot
Nå overtar Rune Norby som også jobber i BRP ledertrøya i SIF i Norge. Han har kjørt snøscooter i hele sitt voksne liv. Nå kjører han snøscooter så ofte han har mulighet ut fra Storlien hvor han og familien bestående av kone og tre barn på 10, 14 og 16 år har hytte. BRP er for øvrig en betydelig aktør i bransjen og selger ca. 6.000 snøscootere, vannscootere og ATV-er årlig i Norge.
– Jeg ønsker Rune lykke til i vervet som leder, sier Einar Grindvold til Reitwagen.no. I årene fremover vil vi nok få ytterligere tilvekst av snøscooterløyper og her spiller SIF en viktig rolle som støtte for lokale snøscooterforeninger og kommuner med utviklingsplaner.

Rune Norby sammen med sin kjære Elisabeth på tur.

– Eller tar jeg meg gjerne en tur over svenskegrensen for å kjøre i de flotte løypene på svensk side også, sier Rune Norby til Reitwagen.no. Den glade, sosiale og imøtekommende Lynx patrioten skal nå snakke for en samlet bransje fremover.

Rune Norby i BRP dress og med en god kopp kaffe på snøscootertur.

Viktig å jobbe for flere snøscooterløyper
– Arbeidet med å hjelpe lokale kommuner og snøscooterforeninger i å utvikle flere snøscooterløyper i Norge er et viktig område for SIF fremover. Videre har vi stort fokus på opplæring og å bidra til at det er trygt og godt å kjøre snøscooter i Norge. Å bidra aktivt til Null-visjon er også viktig for oss, sier Rune Nordby. Norby har vært ansvarlig for Lynx og 3-hjuls motorsykkel, 3WV, i BRP i Sør-Norge siden 2012.

– Han er kjent som en god kommunikator, alltid med et smil på lur, så det blir veldig bra, sier Einar Grindvold om sin kollega som nå tar over ledervervet i Snøscooterimportørenes Forening.

Slike øyeblikk er noe av det beste Rune Norby vet om.

For mer informasjon:
Mer om Snøscooterimportørenes Forening kan du lese på foreningens nettside www.snoscooter.no og på Facebook se https://www.facebook.com/snoscooter.no

For mer om Snøscooterklubbenes Fellesråd se: www.skfr.no

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend