Snøscooterens dag lørdag 13. november: Markeres av forhandlere over hele landet

Bjørn Richard Johansen
Lørdag den 13. november arrangeres Snøscooterens dag over hele landet. Dette er et samarbeid mellom alle snøscooterforhandlere over hele landet gjennom SIF – Snøscooterimportørenes Forening, Snøscooterklubbenes Fellesråd, med 43 lokale snøscooterklubber fra Agder i Sør, til Troms og Finnmark i nord og Reitwagen.no.


Snøscooter interessen er voksende
– Vi ønsker å sette fokus på alt det positive med snøscooteren som skaper bolyst med rekreasjon og naturopplevelser, økonomiske ringvirkninger for lokalt næringsliv, samt som nyttekjøretøy i næring og redningsaksjoner, sier Einar Grindvold som er styreleder for Snøscooterimportørenes Forening, SIF og distriktssjef salg i BRP i Norge.

Grindvold fortsetter:
På Snøscooterens dag inviterer vi kunder og snøscooterinteresserte å komme til en god prat hos sin lokale forhandler. Dermed markerer vi at årets vintersesong er i gang. Så sett av datoen i kalenderen og velkommen til å besøke din forhandler.

Erik Kirkvold er leder for Snøscooterklubbenes Fellesråd, SKFR.

Invitasjon til ordfører, rådmann og lokale stortingsrepresentanter
– I år vil vi invitere ordfører, rådmann, næringssjef og fylkets lokale stortingsrepresentanter til et besøk hos den lokale forhandleren, forteller Erik Kirkvold som er leder for Snøscooterklubbenes Fellesråd, SKFR. Vi hadde samme plan i fjor, men måtte da kjøre en minimumsløsning som følge av at det var midt i Covid-19 tiden. Nå derimot er det bare ekstra hyggelig med god aktivitet i butikkene, sier Kirkvold til Reitwagen.no.


– Snøscooter er viktig for å skape lokal vekst for næringslivet, og her ser vi blant annet veldig gode resultater i de kommunene som har satset på å utvikle gode snøscooterløyper. Tilsvarende viser undersøkelser i Sverige der det er anlagt mange snøscooterløyper, forteller Kirkvold.

Sandra Borch, den nye landbruks- og matministeren, er en av mange politikere som vil få invitasjon til å delta på Snøscooterens dag, sier Erik Kirkvold i SKFR.

Merk deg datoen 13. november
– Lokale representanter fra Snøscooterklubbenes Fellesråd og snøscooterklubbene i fylket/kommunen vil også være til stede i forbindelse med arrangementet, forteller Erik Kirkvold. Her er det viktig at den enkelte butikk nå tar kontakt med snøscooterklubben i kommunen. Det er gått ut informasjon både via importørene og fra Snøscooterklubbenes Fellesråd, sier Erik Kirkvold.

Einar Grindvold er styreleder for Snøscooterimportørenes Forening, SIF.

– Så merk deg: Lørdag 13. november! En perfekt dag for å besøke din lokale snøscooterforhandler, sier Einar Grindvold i SIF. Importørene og lokale forhandlere over hele landet vil markedsføre sine arrangementer på sosiale medier og i andre kanaler fremover, avslutter Grindvold.

Share via
Send this to a friend