Snøscooterens dag lørdag 13. november: Forhandlere og Snøscooterklubbenes fellesråd, SKFR, markerer dagen over hele landet. Alle kunder ønskes velkommen!

Bjørn Richard Johansen
Endelig nærmer det seg snøscootersesongen. Lørdag arrangeres Snøscooterens dag over hele landet. En av de mest aktive i år er Trysil Bilberging, TBB, som arrangerer konsert med to band for å markere dagen. Erik Kirkvold, leder for Snøscooterklubbenes Fellesråd, forteller at klubber og forhandlere over hele landet gjennomfører lokale arrangement i snøscooterbutikkene.


Snøscooterens Dag er et samarbeid mellom alle snøscooterforhandlere i Norge gjennom SIF – Snøscooterimportørenes Forening og Snøscooterklubbenes Fellesråd, med 43 lokale snøscooterklubber fra Agder i Sør, til Troms og Finnmark i nord.


To band på Snøscooter konsert
I Trysil slår Trysil Bilberging, TBB, virkelig på stortromma. De har konsert for kunder og interesserte i Trysil. Bandet «Back in town» og «Devilbird» skal underholde på en egen snøscooterfest på den populære restaurant «Laaven» i Trysil.
– Vi gleder oss stort sier, Vidar Ås hos TBB. Vi har fylt opp med Tobe og Scott tøy til gode priser. Han er  Polaris forhandler i Trysil og får skryter av engasjementet fra Polaris i Norge som stiller med en rekke nye modeller i butikken.

Martin Haglev er marketing manager hos Polaris Norge.

– Vi gleder oss virkelig til helgen, sier Martin Haglev som er marketing manager hos Polaris Norge. Truls Tvete som er adm. direktør hos Polaris legger til at de har tredoblet forhåndssalget av snøscootere i år i forhold til samme tid i fjor. TBB har også satset stort i Sverige hvor de har de har hele 45 snøscootere for utleie rett over grensen ved Stöten i Sverge. Det er bare 40 minutters kjøring fra TBBs hovedbase i Trysil.

Erik Nord til venstre og Mats Lanto til høyre på Ski-doo Senteret i Alta.

Alta – snøscootermekka
I Alta vil alle fire snøscooter senter ha lokale aktiviteter for å skape engasjement hos kundene.
– Som alltid gleder vi oss til Snøscooterens dag, sier Erik Nord hos Ski-doo Senteret i Alta. Her blir det utstilling, gode tilbud, servering av kaffe og vafler med mer. Nord er selger på Ski-doo Senteret i Alta. I fjor om omsatte de for nesten 100-millioner kroner. Fokus er snøscootere, ATV-er og utstyr. I år har Ski-doo senteret i Alta alt forhåndsolgt 170 nye scootere. Vi hadde et mål å selge 160 før jul, og det er nå passert, forteller en engasjert Erik Nord til Reitwagen.no.

Alta Motorsenter og daglig leder Ole Steinar Østlyngen ønsker velkommen til Snøscooterens dag lørdag.

Konkurranse er sundt
En av de andre forhandlerne som satser stort i helgen er Alta Motorsenter med daglig leder Ole Steinar Østlyngen i spissen. De er ny Polaris forhandler i Alta og lanserer sin storsatsing før vinteren denne helgen.
– Nå er det 10 cm snø og helt hvitt rundt oss. Det betyr at vi denne langhelgen kan vente opp mot 1.000 besøkende. Det er klart det er morsomt for alle oss som satser på snøscooter og ATV. Snøscooterens dag markerer starten på en veldig spennende snøscooter sesong, sier Steinar Østlyngen til Reitwagen.no.

Erik Kirkvold i SKFR gleder seg til lørdagens arrangement. Fint å vite at Snøscooterforhandlere og snøscooterklubber over hele landet er engasjert.

Snøscooterklubbene er aktive
– Lokale representanter fra Snøscooterklubbenes Fellesråd og snøscooterklubbene i kommunene vil være til stede i forbindelse med arrangementene lokalt, forteller Erik Kirkvold. Her er det et godt samarbeid mellom de lokale forhandlerne og snøscooterklubbene. Det er sendt ut informasjon om sesongstart og snøscooterens dag både via importørene og fra Snøscooterklubbenes Fellesråd.

Tor Isaksen er sjef for BRP i Norge.

Kunden i fokus
– Snøscooterens Dag er en fin anledning til å sette kunden i fokus, sier Tor Isaksen som er sjef for BRP i Norge. Nå ser vi alle frem til en veldig god snøscootersesong og krysser fingrene for at det blir mye snø avslutter han.

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend