Snøscooterens dag ble en kjempesuksess over hele landet!

Bjørn Richard Johansen
Over hele landet ble Snøscooterens dag markert i går. Fullt hus med kunder fra tidlig om morgen til sent på kveld var fasiten for TBB i Trysil. Fem snøscootere solgt og snøscooterfest på «Laaven restaurant i Trysil sentrum. Trysil Bilberging, TBB, er en av landets mange snøscooterforhandlere som markerte Snøscooterens dag i går.


Reitwagen.no ble invitert til å delta på snøscooterfest og tok seg turen til Trysil i går. Kunder, ansatte og representanter fra utstyrsleverandører sørget for god stemning i butikken. Og senere på kvelden tok stemningen helt av på Laaven restaurant, rett ved Radisson hotellet som ligger på sørsiden i Trysil.


Vidar Ås som eier og driver TBB var storfornøyd med dagen og hele fem snøscootersalg.
– Vi har markert Snøscooterens Dag i 15 år nå. Blant annet med konsert på restaurant «Laaven» som ligger midt i Trysil, forteller Vidar Ås.


Dette er bare en av mange suksesshistorier fra gårdagens Snøscooterens dag. Dermed er 2021-2022 sesongen sparket i gang over hele landet. Det er Snøscooterklubbenes Fellesråd, SKFR, og Snøscooterimportørenes Forening, SIF, som står bak arrangementet.
– Det er veldig hyggelig å høre om så god aktivitet, sier Erik Kirkvold som leder Snøscooterklubbenes Fellesråd, SKFR.


Han får støtte av Einar Grindvold som er styreleder i Snøscooterimportørenes Forening, SIF.
– Vi har sett et stort engasjement hos alle våre forhandlere i oppbygningen til Snøscooterens Dag og endelig er sesongen i gang igjen, sier Einar Grindvold som i det daglige er distriktssjef i BRP til Reitwagen.no.


– Det har vært en veldig flott dag. Stor interesse også for å prøve nytt snøscooterutstyr, sier Jan Henrik Rustad som er selger hos Ruco Scandinavia i Lillehammer til Reitwagen.no. Han har vært til stede i Trysil for å gi TBB kunder ekstra service og god informasjon i forbindelse med Snøscooterens dag.

Ruco Scandinavia importerer og distribuerer bekledning, utstyr og tilbehør, samt slite- og forbruksdeler til MC, snøscooter og motocross. Har spesielt fått mye spørsmål om Baffin, Scott, Just1 utstyr i dag, forteller Jan Henrik Rustad.

Polaris Norge var også til stede med Trond Rande som er distriktssjef i Polaris. Han hadde blant annet tatt med seg to helt nye Polaris modeller. En Matrix 850-155 og en Matrix 650-146.
– Disse modellene kommer til å bli populære i markedet i år, sier Trond Rande i Polaris til Reitwagen.

På kvelden var det vorspiel, middag og konsert med bandet «Back in town» og «Devilbird». Her stod stemningen i taken når Reitwagen.no valgte å legge bort pennen…
– Nå er det bare 364 dager til neste Snøscooterens dag, avsluttet Vidar Ås når vi reiste oss for å ta del av konserten etter middagen på restaurant «Laaven».

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend