Vi søker kontaktpersoner som kan hjelpe oss med nyheter og informasjon fra:
Send e-post til brj@firsthouse.no

Følg oss på sosiale medier!

Snøscooterens dag ble en kjempesuksess over hele landet!

Bjørn Richard Johansen
Over hele landet ble Snøscooterens dag markert i går. Fullt hus med kunder fra tidlig om morgen til sent på kveld var fasiten for TBB i Trysil. Fem snøscootere solgt og snøscooterfest på «Laaven restaurant i Trysil sentrum. Trysil Bilberging, TBB, er en av landets mange snøscooterforhandlere som markerte Snøscooterens dag i går.


Reitwagen.no ble invitert til å delta på snøscooterfest og tok seg turen til Trysil i går. Kunder, ansatte og representanter fra utstyrsleverandører sørget for god stemning i butikken. Og senere på kvelden tok stemningen helt av på Laaven restaurant, rett ved Radisson hotellet som ligger på sørsiden i Trysil.


Vidar Ås som eier og driver TBB var storfornøyd med dagen og hele fem snøscootersalg.
– Vi har markert Snøscooterens Dag i 15 år nå. Blant annet med konsert på restaurant «Laaven» som ligger midt i Trysil, forteller Vidar Ås.


Dette er bare en av mange suksesshistorier fra gårdagens Snøscooterens dag. Dermed er 2021-2022 sesongen sparket i gang over hele landet. Det er Snøscooterklubbenes Fellesråd, SKFR, og Snøscooterimportørenes Forening, SIF, som står bak arrangementet.
– Det er veldig hyggelig å høre om så god aktivitet, sier Erik Kirkvold som leder Snøscooterklubbenes Fellesråd, SKFR.


Han får støtte av Einar Grindvold som er styreleder i Snøscooterimportørenes Forening, SIF.
– Vi har sett et stort engasjement hos alle våre forhandlere i oppbygningen til Snøscooterens Dag og endelig er sesongen i gang igjen, sier Einar Grindvold som i det daglige er distriktssjef i BRP til Reitwagen.no.


– Det har vært en veldig flott dag. Stor interesse også for å prøve nytt snøscooterutstyr, sier Jan Henrik Rustad som er selger hos Ruco Scandinavia i Lillehammer til Reitwagen.no. Han har vært til stede i Trysil for å gi TBB kunder ekstra service og god informasjon i forbindelse med Snøscooterens dag.

Ruco Scandinavia importerer og distribuerer bekledning, utstyr og tilbehør, samt slite- og forbruksdeler til MC, snøscooter og motocross. Har spesielt fått mye spørsmål om Baffin, Scott, Just1 utstyr i dag, forteller Jan Henrik Rustad.

Polaris Norge var også til stede med Trond Rande som er distriktssjef i Polaris. Han hadde blant annet tatt med seg to helt nye Polaris modeller. En Matrix 850-155 og en Matrix 650-146.
– Disse modellene kommer til å bli populære i markedet i år, sier Trond Rande i Polaris til Reitwagen.

På kvelden var det vorspiel, middag og konsert med bandet «Back in town» og «Devilbird». Her stod stemningen i taken når Reitwagen.no valgte å legge bort pennen…
– Nå er det bare 364 dager til neste Snøscooterens dag, avsluttet Vidar Ås når vi reiste oss for å ta del av konserten etter middagen på restaurant «Laaven».

Del denne artikkelen på sosiale medier

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on tumblr
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend