Se Oss Aksjonen med MC-fest hos MC Oslo

May Liss Urang
Den årlige Se Oss Aksjonen som arrangeres av NMCU Oslo og Akershus gikk av stabelen lørdag 4. mai. Se Oss Aksjonen er et åpent arrangement for oss som kjører MC. Hensikten er å vise bilistene at vi nå er tilbake i trafikkbildet igjen, og vi må alle ta hensyn til hverandre for å få en god trafikkflyt.

I år ble det kjørt tre grupper med start fra de tre lokasjonene Tyrigrava, Gardermoen og Asker. Fra Tyrigrava gikk ruta via Gamle Mossevei, Drøbak, Ås, Ski, Oslo via Oppsal, Tveita med slutt på MC Oslo.

Fra Gardermoen gikk ruta innom Kløfta, Sørum, Fetsund Lillestrøm, Kjeller, Hagan med slutt på MC Oslo

Fra Asker gikk ruta via Slemmestad, Asker sentrum, Sandvika sentrum, Ullevål stadion med slutt på MC Oslo.

Flere motorsyklister stilte opp på de forskjellige lokasjonene og var med på turen som endte hos MC Oslo som hadde invitert til MC-fest.

Her ble det servert pølser og drikke til de som var tidlig nok ute. Inne på området til MC Oslo var det flere utstillere på plass. Med strålende sol, rundt 25 grader, og live musikk fra Split Second, var det mange blide og fornøyde motorsyklister til stede.

Daglig leder hos MC Oslo, Kim Harald Jøranli, var strålende fornøyd med dagen. I år var det tredje gangen de arrangerte MC fest, og nå var det blitt en tradisjon. Dette arrangementet vil skje hvert år den første helgen i mai. Kim Harald anslo at det så langt ved 14 tiden hadde vært rundt 2000 besøkende innom. 1200 pølser var delt ut før kl. 13.00 i tillegg til masse Monster. Flere motorsykler hadde blitt solgt i løpet av dagen i tillegg til mye utstyr. Det hadde vært mer eller mindre kontinuerlig kø i utstyrsavdelingen i dag. Alle ansatte har vært på jobb og bidratt for å få hjulene til å gå rundt.

Det legges ned mye arbeid og tid i et slikt arrangement og da er det ekstra hyggelig å få koselige tilbakemeldinger fra de besøkende, sier Kim Harald.

Tormod Wood, leder i NMCU Oslo og Akershus var også fornøyd med dagen. Han ledet gruppa som kjørte fra Tyrigrava og inn til MC Oslo. Han takker de som møtte opp og deltok på årets Se Oss Aksjon!

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend