Kråkeracet hos Moss MC

May Liss Urang
I tradisjon tro arrangerte Moss MC igjen Kråkeracet 1. mai. Dette er noe de har gjort i over 50 år. Kråkeracet er et rebusløp for oss som kjører MC, hvor vi kjører rundt fra post til post og løser intrikate oppgaver. I år var det over 150 motorsyklister som møtte til start.

Denne gangen var det strålende vær når vi møtte hos Moss MC klubb for registrering og utdeling av penn, svarskjema og rutebeskrivelse. Etter formalitetene var klare kunne vi hive oss ut i en løype på flotte svingete veier i naturskjønne omgivelser i og rundt Våler, Svinndal, Missingmyr, Onsøy, Rygge og Moss MC sitt klubbhus ved Skihytta.

Som vanlig stilte vi så godt forberedt vi kunne, det vil si med godt humør og pågangsmot. For dette er rebusløpet man ikke kan jukse på. Her er spørsmålene så intrikate at Google og andre hjelpemidler ikke er til noe nytte. Med «spørsmål» og multiple choice til svar, så har man i hvert fall en sjanse, dersom man gjetter riktig. Og siste post er alltid inne på klubbområdet ved Moss MC sitt klubbhus. I år var det hesteskokasting. Der hadde man jo en mulighet til å hente inn noen ekstrapoeng, om man bare hadde truffet da.

 

Når runden var over ble det grillmat, vafler og drikke i hyggelig selskap med andre motorsyklister mens man ventet på premieutdelingen.

Premieutdelingen foregikk når alle hadde kommet inn fra sin runde, og her var det mange vinnere som kunne velge fra et innholdsrikt premiebord etter hvert som de ble ropt opp.

Takk til Moss MC klubb for et flott arrangement. Vi kommer igjen neste år!

Fakta om Moss MC

Moss MC-Klubb ble startet på Skihytta 26. mai 1972. Klubben har eget klubbhus som ligger ved riksvei 120 ved avkjøringa til Skihytta, ca. 2 km fra Mosseporten. De har faste klubbkvelder hver torsdag.

Klubben har et bredt spenn av motorsportsutøvere fra landslagsnivå til nybegynnere. De siste årene har klubben tilrettelagt for ungdom som søker den spenningen og mestringsfølelsen som motorsport gir. Klubben har nå både kjøretøy og beskyttelsesutstyr til utlån for de som vil prøve seg innen motorsport. Klubben har også tilrettelagt traseer for paraidrett og har landets eneste team for utviklingshemmede utøvere innen QUAD Enduro, Stjerneteamet.

For mer info om Moss MC se:

https://www.moss.mc.no/

https://www.facebook.com/groups/150253548372861

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend