Rekordbesøk på Oslo Motor Show i helgen

Bjørn Richard Johansen
For ellevte gang av tolv mulige satte Oslo Motor Show ny publikumsrekord i helgen. Da den siste tilskueren gikk inn dørene søndag ettermiddag, var det som nummer 53.023. Forrige besøksrekord, satt i fjor, var 47.274 besøkende. Det gir en oppgangen er på 12 prosent. Nå gleder Tommy Larssen seg til å gjenta publikumssuksessen på MC-messen som arrangeres den 3 – 5. mars 2023.
Fra venstre: John Eirik Paalerud, Lars Arne Straand, S. Haakon Olaisen, Henning H. Dyrkolbotn og Per-Anton Vinje. Vinje er styreleder i Motorsykkelimportørenes Forening – MCF og adm. direktør i Kellox som blant annet importerer Honda i Norge.

Strålende fornøyd
– Klart jeg er strålende fornøyd med det. Det er jo første gang vi braker gjennom det magiske nivå på femti tusen besøkere. Og det med god margin, gliser messegeneral Tommy Larssen.

For arrangøren har det ikke vært en selvfølge at oppslutningen rundt årets Oslo Motor Show skulle bli så høy. Håpet var der, men man våget egentlig ikke våget å tro på det før både fredagen og lørdagens besøkstall antydet ny rekord.

Tommy Larssen er kjent for å være en glad gutt. Her foran Elvis sin klassiske MB som var et av høydepunktene å se under årets messe.


Alle var en tur innom

På utstillingen var det i år mulig å se biler, motorsykler, ATV/UTV-er, snøscootere og lastebiler og busser. Videre var det salg og presentasjon av alt mulig av tilbehør og utstyr fra mange utstillere. De fleste medieaktører som dekker kjøretøygruppene, så vel som nyhetsmedier har vært innom messen. Videre en rekke samferdselsinteresserte politikere og opinionsledere.

Fra Bikelife standen på Oslo Motor Show i helgen.

Interessen for kjøretøy i alle versjoner er i vekst
– Det har vært en helt fantastisk weekend her på Oslo Motorshow, sier Thomas J. Winther og René Holmen som er de sentrale i Bikelife Norge som hadde en flott stand på messen.

Messegeneral Tommy Larssen.

Motorentusiastenes weekend
– Vi har nok gjort mye riktig i forberedelser og markedsføring. Vi har i alle år vært lojale til vårt velprøvde grunnkonsept som det årlige samlingspunktet for landets motorentusiaster. Denne gangen hadde vi også med flere bilimportører som stilte ut sine nyeste modeller. Kanskje det var noe som trakk nye besøksgrupper til showet, sier Tommy Lassen som i ettermiddag er litt sliten men veldig fornøyd.

Per-Anton Vinje, styreleder i Motorsykkelimportørenes Forening, MCF, gleder seg til MC-messen som går av stabelen til våren.

Kreative utstillere skaper et godt show
– Jeg kan ikke understreke nok hvor viktige utstillerne, klubbene, de frivillige, entusiastene, de ansatte og funksjonærene er for at Oslo Motor Show er for vår suksess. Uten deres fantastiske innsats både før og under arrangementet, ville oppsummeringen etter showet blitt annerledes. Jeg er dem stor takk skyldig, avslutter Tommy Larssen.

Faab.mc solgte godt med klær til kvinner med interesse for MC under messen.

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend