Endelig: Det nærmer seg snøscooterens dag lørdag 12. november

Erlend Lønnum
Dette er årets beste dag! Den markerer at snøscootersesongen snart er i gang igjen. Det sier Frode Tapio Kajander, som er daglig leder av Kajander Motor AS i Kongsberg. Han gleder seg til lørdag og Snøscooterens dag. Han forventer storinnrykk i butikken til helgen når de har åpent fra kl. 10.00 – 14.00. Og sånn er det hos forhandlere over hele landet.
Rune Norby i Snøscooterimportørenes Forening, SIF, gleder seg til Snøscooterens dag til lørdag.

Engasjement over hele landet
– Dette er årets høydepunkt og markerer at snøscootersesongen igjen er her, sier Erik Kirkvold som er leder for Snøscooterklubbenes Fellesråd, SKFR. SKFR organiserer snøscooterforeninger fra Agder i sør til Finnmark i nord.

Erik Kirkvold gleder seg til å markere at snøscootersesongen nå straks er i gang. Han leder SKFR, Snøscooterklubbenes Fellesråd.

– Dagen er planlagt i lang tid og vi vet at forhandlerne nå teller ned til lørdagens Snøscooterens dag, sier Rune Norby. Han er fra Hundhammeren i Malvik kommune i Trøndelag og ble valgt til leder i Snøscooterimportørenes Forening, SIF i mars i år.

Dagen er planlagt og markedsført i lang tid. Endelig er dagen her!

Godt samarbeid til glede for kundene
Snøscooterens dag er et samarbeid mellom Snøscooterklubbenes Fellesråd, SKFR, Snøscooterimportørenes Forening, SIF, Reitwagen.no og Facebook gruppen Ja til Snøscooter med flere. Alle de store merkene som er BRP med Lynx og Ski-Doo, Polaris, Yamaha og Arctic Cat og som selges i Norge er med å markere dagen.

Frode Tapio Kajander i en aktiv samtale på Oslo Motorshow nylig.

Populær dag
Det er normalt veldig populært med snøscooterens dag og i fjor hadde vi vel 200 besøkende innom på noen få timer.

Fotos fra Snøscooterens dag i fjor. Stor suksess og mye folk innom.

– I år vil vi som tidligere år servere kaffe, te og mineralvann samt vafler til alle fremmøtte, sier Frode Tapio Kajander til Reitwagen.no.

BRP markerte seg på Oslo Motorshow med en stor utstilling.

Selskap i vekst
– Vi har hatt noen urolige år med Corona og nå krig. Men vi har hatt en fantastisk gjeng her som har stått på for kundene, forteller Kajander. Det har gitt oss vekst som resultat.

Selskapet omsatte for 55,5 millioner i fjor, med et driftsresultat på 2,6 millioner kroner. Selskapet ble startet i 2003 og har butikk og verksted i Industriveien i Kongsberg. Lokalene er i dag på til sammen 1.200 m².

Lokalene i Kongsberg.

– I løpet av disse årene vi har drevet er vi blitt blant en av de største forhandlerne i Sør-Norge, forteller Frode Tapio Kajander. Videre har vi godkjent bilverksted med mekanikere med fagbrev. Her har vi også mulighet til å kjøre kurs for å utdanne førere av ATV/UTV og snøscooter m.m.
– Noe vi ofte gjør, sier en engasjert Kajander sjef på telefon.

Kundene strømmer til på dagen over alle dager: Snøscooterens dag!

– Vi er forhandler av Ski-Doo, Lynx, Sea-Doo, Can-Am, Spyder, BK hengeren, RESPO tilhenger, Scott bekledning, Baffin sko, i tillegg selger vi Stiga Ridere (gressklipper), forteller Frode Kajander.

Snart klar for nye turer igjen!

Auksjon og gode samtaler
Vi har også en tradisjon for å ha auksjoner på Snøscooterens Dag. Det vil vi også ha i år.
– Her vil det være mulig å gjøre en veldig god handel, sier han med et smil. Her kan man bli med i trekningen av valgfrie varer til 8.000 kr. Årets store begivenhet blir markert med gode tilbud på bekledning og maskiner. FXR vil også være til stede på lørdag.

Vi gleder oss til lørdag
– Vi som alle andre snøscooterforhandlere over hele landet, gleder oss til Snøscooterens dag til lørdag, avslutter Frode Tapio Kajander.

Jørgen Kajander til venstre. Her sammen med Frode Tapio Kajander til høyre.

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend