Årets Oslo Motor Show – Stappfullt av utstillere: Klart for mer enn 50.000 besøkende

Bjørn Richard Johansen
Oslo Motor Show er i skrivende stund fullstendig fullsatt. Det er ikke mulig å oppdrive en eneste kvadratmeter noen steder hos NOVA Spektrum (tidligere Norges Varemesse).
Tommy Larsen er prosjektleder for Oslo Motorshow.

– Vi har tatt i bruk absolutt alle haller og fyller i år over 40 000 kvadratmeter med det aller ypperste skandinavisk kjøretøykultur har å by på, sier Tommy Larsen som er prosjektleder for Oslo Motorshow hos arrangøren NOVA Spektrum.

Her vil du finne ombygde og originale kjøretøy i de aller fleste kategorier. Bil, lastebil, buss, MC, ATV og snøscooter er blant kjøretøygruppene som deltar.

H.K.H kronprins Haakon besøkte Oslo Motor Show i fjor.

Eksepsjonelle kjøretøy
– Vi har i tillegg hentet inn noen helt eksepsjonelle kjøretøy fra Europa. Og her er spennet stort, fra Arne Fredlys Aston Martin Valkyrie til den over 100 år gamle rekordbilen Wisconsin Special som nordmannen Sigurd Haugdahl satte verdensrekord med på Daytona i 1922, forteller Tommy Larsen.

Bikelife kommer til Oslo Motorshow i år. Her fra utstillingen i fjor.

Klassikere
Du kan se klassikeren BMW 2800 GTS Frua, en bil de aller fleste ikke har hørt om, og det er ikke så rart fordi det er bare produsert 3 stykker av denne i verden. En vaskekte Formel 1-bil kan du også nyte synet av på utstillingen.
Fjorårets publikumsundersøkelse viste at det var det mange som etterlyste nye biler som et komplement til utstillingen. Det har vi lyttet til og et 10-talls bilimportører har fått plass.


– Det blir flere norgeslanseringer og har Polestar har valgt å legge europalansering av konseptbilen Polestar 6 til showet, forteller en engasjert Tommy Larsen.

Tommy Larsen i kjent positur!

Populært show
Oslo Motor Show er fortsatt tro til grunnoppskriften som har resultert i at nesten 50 000 mennesker besøkte showet i fjor. Årets utstilling presenterer over 1000 kjøretøy fordelt på kategoriene; Amcar, Streetcar, Motorsport, Trucks, Bikes, Classic og Supercars.

Mye å se på av alle kjøretøy!

60 bilklubber
I tillegg vil over 60 av landets mest spennende bilklubber vise frem et stort spenn av norsk bilkultur. Det vil i år som tidligere år bli et forrykende show på utendørsarenaen bak messebygget.

Velkommen sier Tommy Larsen.

Velkommen!
– Oslo Motor Show er, og skal også i fremtiden være den møteplassen som viser det største omfanget av motor i Norge, avslutter Tommy Larsen som gleder seg til å se deg på Oslo Motorshow fra fredag 28. – 30. oktober. Vi som i dag sitter og ser på fasiten av Oslo Motor Show 2022, synes dette showet er det beste vi har presentert siden starten i 2010 – så gjenstår det å se om publikum er enig med oss i det. Velkommen!

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend