Kanonsuksess for vårslippet 2024 i Oslo med over 2.000 motorsykler

Kenneth Nordahl-Pedersen
Fantastisk vær. Nydelig temperatur. Årets første sommerdag. Mer enn 2.000 motorsyklister var samlet i dag på Sundvolden Hotel i Ringerike. 700 av disse stod tidlig opp og møtte på Tyrigrava. Tilsvarende treff har blitt gjennomført mange steder i Norge i dag. Blant annet i Rogaland med Vårsleppet og Mjøsa Rundt i Innlandet.


Første MC-er på plass kl. 08.00
Alt klokken 08.00 i dag tidlig startet det å strømme inn motorsyklister på Tyrigrava. Temperaturen var 12 grader og sola kom frem mens nattens skydekke trakk seg tilbake.

Plassen fylles raskt opp med motorsykler og til slutt er det så fullt at det blir «trangt om plassen». Ekstra hyggelig var det også å se at mange hadde Airbag som er vårens viktigste budskap fra Motorsykkelimportørenes Forening. Kjøp og bruk airbag!


Kolonne kjørte 10.25
Kl. 10.25, 10 minutter etter skjema kjørte Morten Nordby som kollonnesjef ut fra Tyrigrava. Sistemann ut var Finn Andre Gjerlaugsen som dannet «køen» i bakkant. Han fikk hjulpet en som underveis fikk driftsstans, og en som veltet. Han som veltet satte seg på sykkelen igjen og kjørte helt frem. Det var dagens «insidents».


Nydelig vær
Dette ble en fantastisk suksess. Det var den kommentaren som gikk igjen blant deltakerne på Vårslippet i Oslo i dag.

– Som varaordfører i Nordre Follo var det ekstra hyggelig å delta, sier Tønnes Steenersen som vi ser på bildet her. Med ny Honda kjøpt på MC Oslo hadde han en super dag!

– Dette var gøy. Med et fantastisk vær, god temperatur og topp stemning har alle hygget seg stort, sier Arild Lind som er daglig leder for NMCU.

– Vi har storkost oss. WIMA har hatt fin dag med stor interesse for vår stand på Sundvolden Hotel, sier Heidi Mehus Røed som stod i spissen for teamet på WIMA standen.


Norseman Adventure var også godt representert med en stand.
– Selskapet ble startet av en gruppe motorsykkelentusiaster og eventyrere med et enkelt mål, å ha det gøy og dele vår kjærlighet til eventyr med andre, forteller Geir Olsen som er styreleder i reiseselskapet med fokus på MC.

– Vi brenner for eventyr enten på motorsykkel, på snøscooter eller på ski. Vi elsker å reise på to eller fire hjul, enten det er grus eller asfalt – uansett hva som får oss til å utforske nytt territorium
– Det var gøy å delta i dag, sier Geir Olsen.


Fornøyd hotelleier

Tord Moe Laeskogen, som er styreleder og eier av Sundvolden Hotel, sammen med sin kjære Cecilie Laeskogen var også fornøyd.
– I dag har det bare vært smil og latter. Litt kø ble det når alle ankom sånn 11.30-12.00 men deretter fløt det fint. Vi har bare fått hyggelige kommentarer og gleder oss til neste år.


Gleder oss alt til 1. mai 2025
– Vi gleder oss alt til neste års arrangement, sier Bjørn Richard Johansen som leder arrangementskomiteen bak Vårslippet. Alle er velkommen til å delta og til å stille ut sine produkter eller klubber med mer. Har du lyst til å bli med i teamet er det bare å ta kontakt med oss via e-post: brj@gknordic.com For utstilling i 2025 er det bare å ta kontakt med driftsdirektør Silje Storvik på e-post: sbs@sundvolden.no


– Dagen i dag var en suksess og nå er vi klar for MC-sesongen for fullt, sa René Holmen i Bikelife som er en av arrangørene sammen med LEKS Motor Oslo AS, WIMA, NMCU, Hubriding.no, Straand Hotel i Vrådal, Reitwagen.no med flere. Her kan alle som ønsker det bli med.

– Bare smil og latter så en morsomt dag, sier Erlend Lønnum som er daglig leder for LEKS Motor Oslo AS. Jeg håper flere forhandlere kobler seg på neste års arrangement, avslutter Lønnum.

Når vårslippet nå er tilbakelagt er sesongen offisielt i gang!
– Reitwagen.no ønsker alle en riktig god vår, sommer og høst – ja en flott MC-sesong!
(Video fra et tidligere vårslipp nedenfor. Det blir produsert flere YouTube filmer som vi legger ut i de kommende dagene. Følelsen fra dagens start er samme som du får fra videoen her).

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend