WIMA inviterer til bursdagsfeiring 13.-15. september.

Kenneth Nordahl-Pedersen
Wima Norway markerer 5 års-dagen med sitt første nasjonale treff. De har reservert hele Fjordhotellet i blues-bygda Skånevik. Helgen 13-15. september akter de å sette sitt preg på stedet. Dette blir ekte jentebursdag, men gutter er også velkomne.

Første mai 2019, på selveste Arbeidernes Dag, ble WIMA Norway offisielt grunnlagt og er et av de siste tilskuddene på Womens International Motorcycle Associations stamme. Og arbeidet, det har de. Allerede på tredje året var de blitt det landet i verden med flest medlemmer. Etter fem års drift kan de vise til 15 aktive regionale arbeidsgrupper fordelt over hele landet, fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør. I tillegg til at alle regionene tilbyr rustløserkurs ved sesongstart, mekkekurs vår og/eller høst og fellesturer i sesongen, er flere også kommet i gang med førstehjelpskurs, gruskurs og bruktmarked.  Det holdes også nasjonale arrangementer som førerutviklingsdager på stor bane og helge-camp med gruskjøring.

Nå er det tid for å feire 5 år med kompetanseheving, fellesskap og økt kjøreglede.

Fra scenekanten blir det innholdsrikt. Det nyeste innen forskning på blikkbruk, og en særdeles innholdsrik US road trip, vil bli formidlet av henholdsvis Jan Petter Wigum og Bente Bergøy.

Til fryd for både øyet og lommeboken blir det boder med motorsykkelrelatert kunst og håndverk. Både lakk, skinn og metall er representert.

Herrene er selvfølgelig også hjertelig velkomne til treffet, men i forbindelse med prøvekjøringssyklene som blir tilgjengelig, har forhandlerne fått som forutsetning for deltagelse, at de kan tilby lave sykler, senkete sykler eller sykler med low seat, for å vise hvilke muligheter som faktisk finnes for de kvinnelige motorsyklistene som rent generelt er lavere enn menn. Eller “vertikalt utfordret”, som WIMA Norways president Eli Johanne Stene sier. Selv rager hun 1.65 over bakken. Syklene er naturligvis ikke forbeholdt prøvekjøring kun for jenter. Noen mannfolkkan jo også slite med å ha begge føttene godt plantet på jorda, og kan også få prøvekjøre sykler som passer.

Mellomrommene mellom ankomst, støttepils, foredrag, middag, handel og prøvekjøring, fylles med underholdning, musikk og ymse artigheter. Bluesmusikk er en selvfølge. Bademulighetene er faretruende nærliggende, og nærområdet inneholder svinger for enhver smak. Rute-forslag legges frem for dem uten lokal-kunnskap, og både det lokale motor-museet og bygdas mest kjente utkikkspunkt er mulig å få med seg denne helgen.

Det viktigste en slik helg er uansett alltid å treffe likesinnede og marinere seg i god stemning. Foreløpig tyder påmeldingene på at dette blir vanskelig å unngå.

 

I innbydelsen fra WIMA står det:

WIMA NORWAY INVITERER TIL FEIRING: 13-15/9/2024

Ingen gleder seg så vilt og hemningsløst til bursdags-fest som en 5-åring. Og det er oss!

WIMA Norway fyller 5 år i 2024 og feirer med vårt første egne treff.

I blues-bygda Skånevik finner vi nesten alt vi trenger – og resten bringer vi til bords:

  • Vi kaprer hele hotellet. Dette er 50 rom med til sammen 113 senger.
  • Vi har scene-bidrag med både fag og eventyr. Det hvasseste innen forskning på blikkbruk, og en amerikansk roadtrip blir nydelig å være tilhørere på.
  • Det blir utstillere med egenproduserte mc-relaterte ting. Her får vi lakkering, skinnarbeider, metallarbeider, smykker og rariteter.
  • Det blir selvfølgelig prøve-kjøringer. Flere forhandlere med forskjellige merker kommer med sykler til prøve-kjøring. Vi har fokus på lave sykler, slik at damene får større valgmuligheter.
  • Det blir Blues, Baluba og Bading (!) Ingen helg i Skånevik uten blues. Balubaen skal dere bidra til, og badingen er frivillig – men fristende. Øyen Peparen blir denne helgen Norges Ibiza(?)
  • Bli med på tidenes «leirskole». Noen av rommene er 3-manns, og samlingspunktene både innendørs og utendørs oppfordrer til godt samhold og garantert god stemning.

 

For mer info og påmelding, sjekk ut nettsidene til WIMA. Her finner du også en imponerende mengde spennende, nyttige og hyggelige aktiviteter.

Her er link til selve arrangementet for påmelding og slikt. 

 

 

Kilde: Pressemelding fra WIMA.

 

 

 

 

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend