Cardo lanserer nye packtalk PRO

Vegard Pettersen
21 mai 2024 hadde intercom-produsenten Cardo Systems samlet et knippe medier og andre for å vise frem sitt nye flaggskip; den helt nye PACKTALK PRO med automatisk nødvarsling. Reitwagen.no var selvsagt tilstede.

Ny funksjon: Crash Detection

Cardo har introdusert en revolusjonerende funksjon på sin nyeste modell, PACKTALK PRO: crash detection. Denne funksjonen er designet for å øke sikkerheten til motorsykkelførere ved å oppdage om man har kollidert og automatisk varsle din nødkontakt. Dette kan være avgjørende nyttig i situasjoner der sjåføren er ute av stand til å tilkalle hjelp selv, og kan potensielt redde liv ved å sikre rask respons fra nødetatene. Et tips kan være å tenke nøye gjennom hvem man registrerer som nødkontakt. Å få melding om at det har skjedd en ulykke, uten å vite noe mer enn sted, kan komme til å være svært stressende for mange.

Auto On/Off: Forlenger batterikapasiteten

PACKTALK PRO er utstyrt med en praktisk auto on/off-funksjon som slår enheten av etter 60 sekunder uten bevegelse. Dette sikrer at batteriet varer lenger, noe som betyr mindre bekymring for å gå tom for strøm underveis. Når bevegelse oppdages, aktiveres enheten automatisk, slik at du alltid er klar til å kommunisere med dine kompiser, eller ta imot telefonsamtaler uten å måtte manuelt slå enheten av og på. Denne funksjonen er spesielt nyttig for lange turer der effektiv batteribruk er kritisk.

Fantastisk lydopplevelse

En av de mest imponerende faktorene ved PACKTALK PRO er dens lydkvalitet. Med 45 mm JBL-høyttalere koblet sammen med en avansert lydprosessor, får du en enestående lydopplevelse. Lyden er krystallklar selv i høy hastighet, noe som er essensielt for å lytte til musikk, navigasjonsinstruksjoner og samtaler på en motorsykkeltur. Utviklet av Cardos eget lydstudio med flere års erfaring fra området, gir disse høyttalerne en dyp og rik lyd som gir hele kjøreopplevelsen et løft.

Magnetisk kobling

En annen genial funksjon ved PACKTALK PRO er den magnetiske koblingen. Denne innovative løsningen sørger for at enheten sitter perfekt på plass uten at du trenger å bekymre deg for at den faller av eller blir ustabil. Den magnetiske koblingen gjør det også enklere å feste og fjerne enheten, noe som er en stor fordel når du har på deg hansker eller er på farten.

Vanntett og Robust

PACKTALK PRO har en IP67-sertifisering. Det innebærer at den er vanntett og robust nok til å takle alle værforhold, og alle typer terreng og turer. Enten du kjører i regn, snø eller støvete forhold, skal PACKTALK PRO fortsette å fungere optimalt.

Enkel Tilkobling og Oppdateringer

PACKTALK PRO er enkel å koble opp mot andre enheter fra ulike produsenter, takket være den avanserte blåtannteknologien. Dette gjør det enkelt å koble sammen med andre enheter fra Cardo, telefoner og GPS-enheter, og sikrer sømløs kommunikasjon og integrasjon. Med hyppige oppdateringer av appen skal Cardo sørge for at PACKTALK PRO alltid er oppdatert med de nyeste funksjonene over the air. Dette betyr at man alltid har tilgang til de siste software-oppdateringene.

En inspirerende opplevelse

“Wow,” var det første jeg sa da jeg tok på hjelmen og slo på PACKTALK PRO. Lyden var fantastisk dyp og krystallklar. Telefonsamtaler fungerer utmerket, og mottakeren hører ingen støy. Jeg ble spurt flere ganger om jeg sto stille. Lydbildet er utrolig bra, selv med støpte øreplugger i høy hastighet.

Monteringen er enkel. Jobben med å trekke ledninger og sørge for at høyttalerne sitter riktig, er raskt gjort. Når det er gjort, er det bare å hoppe i kjøreklærne og nyte musikken og samtalene med resten av reisefølget.

Det som forundret alle 15 som var tilkoblet MESH-systemet, var hvor enkelt dette var. Et tastetrykk så var alle 15 koblet sammen. Lite støy når noen snakket, og stille når ingen sa noe i gruppen. Flere ganger ble det spurt, “hører noen meg?” da man trodde man hadde falt ut, men neida. Her har Cardo satt en ny standard for premium intercom. Brukervennlig, lyd og MESH-tilkobling med et trykk.

Konklusjon

Med en pris på 5599 kroner i Norge, får du en intercom som kombinerer sikkerhet, komfort og en imponerende lydkvalitet. Cardo PACKTALK PRO er ikke bare en beskyttelse, men en følgesvenn på dine reiser. Den setter en ny gullstandard for kommunikasjonssystemer for motorsykler med sine avanserte funksjoner og innovative design. Crash detection, auto on/off, fantastisk lydkvalitet, robust konstruksjon, enkel tilkobling og oppdatering, samt en inspirerende brukeropplevelse gjør denne enheten nærmest til en uunnværlig sak for enhver motorsykkelentusiast. Vi er imponerte. Her har Cardo gitt konkurrentene noe å tenke på.

 

 

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend