MC-akademiet inviterer til MC-festival på Rudskogen Motorsenter 3.-4. august 2024!

Kenneth Nordahl-Pedersen
MC-akademiet ønsker alle motorsykkelentusiaster velkommen til en helg fylt med fart og spenning på Rudskogen Motorsenter lørdag 3. og søndag 4. august.


Føreropplæring er viktig
– Dette er en unik mulighet for både nye og erfarne MC-førere til å delta i et omfattende utviklingskurs, hvor det legges stor vekt på kjøretekniske øvelser og praktiske erfaringer på banen, sier Stein Ove Salvesen som er aktiv i MC-akademiet. Han er også et kjent fjes hos Yamaha Vinterbro i Oslo.

For mer informasjon om kursene, besøk hjemmeside mc-a.no.
Påmelding: https://mc-a.no/min-konto/


Utstilling av motorsykler
– I tillegg til kursene vil det være en utstilling av motorsykler og utstyr fra en rekke anerkjente leverandører og forhandlere, forteller Stein Ove Salvesen.


Mange MC-butikker kommer!
Blant de bekreftede utstillerne finner vi Alf Graarud Motor, LEKS Motor Oslo, Spinnin’ Wheel, Yamaha Vinterbro, Askim MC og Monsterbike, Reitwagen.no med flere. Vårt mål for helgen er å samle så mange ulike merker som mulig, slik at alle besøkende kan finne noe som passer deres smak og behov.

– Så her kan du få prøvd deg noe helt nytt også, sier en energisk initiativtaker på telefon med Reitwagen.no.


Demokjøring
– Så demokjøring er et annet spennende tilbud du kan glede deg til, sier Stein Ove Salvesen. Dette gir deg sjansen til å teste ut de nyeste modellene fra utstillerne på stedet.

Han legger til:
– Enten du er på jakt etter din neste motorsykkel eller bare ønsker å prøve noe nytt, vil det være noe for enhver smak på Rudskogen denne første helgen i august.


Trafikksikkerhet
– Trafikksikkerhet er et av våre viktigste fokusområder, og det vil bli holdt flere foredrag som tar for seg forebyggende tiltak og gode kjørevaner, forteller Salvesen.

– Norsk Motorcykkel Union, NMCU, vil også være til stede for å presentere sitt viktige arbeid for tryggere MC-kjøring. Spesielt i år har MC-akademiet valgt å rette ekstra oppmerksomhet mot de yngste førerne, understreker han.


Program kommer. Følg med fremover
Vi vil presentere et eget foredrag som fokuserer på unge førere og deres behov, samt vise frem ulike typer kjøreutstyr.

– Vi er stolte av å ha med oss noen av de mest rutinerte og erfarne forhandlerne, som vil dele sin kompetanse og veilede mc førere på best mulig måte, sier Stein Ove Salvesen.


Oppfordring
– Så sett av datoene 3. og 4. august 2024 og bli med oss på en uforglemmelig MC-festival på Rudskogen Motorsenter. Ta med venner og familie for å oppleve alt det spennende som MC-verdenen har å by på. Vi ser frem til å se deg der, avslutter Stein Ove Salvesen.

 

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend