Reitwagen.no drar på tur til India

Kenneth Nordahl-Pedersen
I oktober reiser Reitwagen.no-skribent Kenneth til Himalaya med den norske turoperatøren Indian Adventures AS. I drøyt to uker skal vi oppleve “Det beste av Himalaya på MC”.

 

Norsk Reiseoperatør

Det er kanskje fortsatt noen som ikke kjenner til at vi har en norsk reiseoperatør som har spesialisert seg på reiser til India/Asia for mc-entusiaster, selv om de har holdt på en stund og allerede har hatt med seg mange norske motorsyklister på tur til Himalaya.

Indian Adventures AS er et Halden-basert, helnorsk selskap som etter hvert har en ganske omfattende reisemeny. Som navnet indikerer var og er kjernen reiser til India og Himalaya, men i dag arrangerer de turer til både Tanzania, Island, Nepal, Bhutan og Sri Lanka.

Indian Adventures AS ble startet som et resultat av at Knut de Presno og Jim Lindquist hadde vært på en motorsykkeltur høyt oppe i Himalaya høsten 2006. Da ble tanken født om å dele disse eventyropplevelser med andre, og Indian Adventures AS ble startet med en visjon om å gi motorsyklister de mest spennende og opplevelsesrike øyeblikk i livet.

 

Grunnleggerne av Indian Adventures AS, Knut de Presno og Jim Lindquist

 

Det beste av Himalaya

I oktober deltar vi altså på turen  de kaller “Det beste av Himalaya på  MC“. Indian Adventures sier dette om turen på sine nettsider:

Hver oktober når regn og høststormer herjer Skandinavia, drar vi sydover til den vakre delstaten Uttarakhand i India. Uttarakhand ligger i Himalaya, høyt opp mot Nepal og Tibet. Her er det sol og varme og en fantastisk utsikt mot snøkledte fjelltopper på 7-8000 m. Det er en nytelse å kjøre motorsykkel her. Fra sadelen ser vi hvite fjelltopper, grønne trappetrinnsåser, brusende elver og en enorm blomsterprakt. Fra frisk fjelluft over toppene kjører vi gjennom små, koselige landsbyer der det lukter mat, kumøkk og røkelse. Vinkende skolebarn møter oss flere steder der vi kjører, og de smiler fra øre til øre. Vennligheten og varmen fra inderne kjenner vi over alt hvor vi er.

Det er selvsagt ingen overdrivelse å si at vi gleder oss stort, og vi lover å rapportere om turen både underveis og med en full reiseskildring når vi kommer hjem.

 

 

Noen ledige plasser

På Indian Adventures turer er gruppene fra 7 til 15 deltagere, pluss norske guider. På “vår” tur som går 6.-22. oktober er det fortsatt noen få ledige plasser dersom det er noen som vil være med oss på turen. Send i så fall en mail til post@indianadventures.no og meld interesse. For mer informasjon og ikke minst inspirasjon, sjekk ut deres nettsider.

 

(Alle bilder: www.indianadventure.no)

Share via
Send this to a friend