Polaris Nordmøre sin avdeling på Berkåk i Trøndelag blir ny GASGAS forhandler.

Anders Wettese
GASGAS ble etablert på midten av 80-tallet og har røtter fra Girona, nord for Barcelona i Catalonia, Spania. De spesialiserer seg på terrengmotorsykler i trial og enduro/offroad segmentet og ble i 2019 kjøpt av KTM.

 

Fra venstre: Stig Aron Frøseth, Henrik Krovoll og Gustav Stokkli.

 

Terrengkjøring med GASGAS
GASGAS står for terrengkjøring i sine enkleste og mest grunnleggende former, og vil bidra til at flere ryttere lett får tilgang til gleden med å kjøre offroad og skape gode opplevelser og minner.

– I likhet med verdens beste racere handler GASGAS om å være morsom og lett å kjøre. Polaris Nordmøre avdeling Berkåk tar nå gledelig i mot GASGAS kunder og har et utvalg av sykler i butikk som venter på nye brukere, sier Gustav Stokkli hos Polaris Nordmøre sin avdeling på Berkåk. Det vil også bli GASGAS klær og utstyr å finne i vår nettbutikk om kort tid.

Frem til nå har  Tandberg MC på Geithus nord for Drammen  vært eneste forhandler av GASGAS i Norge. Polaris Nordmøre er per i dag også forhandler av KTM sine motorsykler via deres butikk i Surnadal i Møre og Romsdal.

– De ansatte på Berkåk gleder seg over å få motorsykler inn i butikken og syntes det er spesielt spennende med GASGAS som de håper kan appellere til det gryende enduro og crossmiljøet i området, forteller Gustav Stokkli. .

Gleder seg til å lære mer om GASGAS
Daglig leder Odd Inge Kvernberg gleder seg sammen med de ansatte til å være til stede på lokale arrangement og er veldig fornøyd med å være den eneste forhandleren i Norge som både tilbyr KTM og GASGAS.

– Polaris Nordmøre vil kunne tilby løsninger for de fleste behov innenfor både enduro, cross og trail segmentet sier Odd Inge Kvernberg.

Reitwagen ønsker Polaris Nordmøre masse lykke til med denne spennende satsningen og håper at dette blir tatt godt i mot av eksisterende og nye kunder.

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend