Bikelife Norge vokser med fokus på YouTube, podcast og banekurs

Bjørn Richard Johansen
Bikelife Norge har eksistert siden 21. januar i år og ble etablert som en Facebook side for å promotere podcast og YouTube stoff. Siden har hatt en formidabel vekst og teller rundt 13.600 medlemmer. Ifølge Thomas Winther tok det de litt på senga når det rant inn over 1000 medlemmer per dag i en periode i begynnelsen.


Rene Holmen og Thomas Winther er hele tiden på jakt etter nye ideer og nytt stoff. Helgen 23.-25. april var de og testet nye motorsykler og konseptet Hubriding.no på Straand hotell. Hør Podcasten her via linken.

Rene Holmen (venstre) og makker Thomas J. Winther i podcast studio.

1000 om dagen i perioder
– Med 13.600 følgere opplever vi at fler og fler legger merke til oss. Det er utrolig motiverende, sier Rene Holmen som er makker med Thomas J. Winther i Bikelife Norge teamet. Vi får daglig forespørsler om å teste nye sykler, utstyr og diverse konsepter for MC-entusiaster. 11. – 13. juni er de med å arrangere «Look & trade»Straand hotell, og det er nok ikke fritt for at det blir å teste noen nye sykler på de vakre Telemark veiene i samme sleng.

Fra Rudskogen.

Samarbeid med førerutvikling.no
– I samarbeid med Førerutvikling.no har Bikelife Norge også arrangert egne banedager som første facebookside i Norge. Den første finner sted 3. juni på Vålerbanen og gutta drar opp den 1. juni for å bli med Førerutvikling på å lage litt show og sosialt i forkant av arrangementet, forteller Thomas J. Winther. For å delta på banedagen i juni kan man gå inn på Førerutvikling for å melde seg på. Her lønner det seg å være raskt siden banedager forsvinner som dugg for sola om dagen.


Mer på gang
Gutta i Bikelife Norge stopper ikke der, og kjører på med nye banedager på Rudskogen 9. -10. juli.
– Videre er vi i dialog med KNA Sokndal og vurderer også dager på KNA Varna i løpet av sommeren, forteller René Holmen.

Anbefaler kjørekurs til alle
– Førerutviklingskurs på bane er noe alle MC førere burde gjennomføre med jevne mellomrom, jo oftere til bedre, mener Thomas J. Winther.

Her får man veiledning av gode instruktører under trygge forhold. Viktigheten av å trene på svingteknikker kan være avgjørende i en nødsituasjon på veien, og bidrar til å redusere ulykke statistikken. Det er moro og drive slike kurs når man får tilbakemeldinger som «etter 18 år på MC, har jeg fått en helt ny hverdag på sykkelen».

Eddie Mathisen er sentral i Speed Event AS som driver Førerutvikling.no

– Jeg vil oppfordre alle som øvelseskjører til førerkort om og komme på kurs, desto tidligere jo bedre, sier Eddie Mathisen fra Førerutvikling.no

Rene Holmen og Thomas J. Winther har brukt mange timer i studio hjemme privat siden de sparket i gang Bikelife Norge.

Engelsk etter hvert
Selv om Bikelife Norge i utgangspunktet var ment som en side hvor det skulle produseres podcast satser gutta stort på Youtube og kommer på sikt til å lage stoff på engelsk ved siden av hoved innslagene som vil være norske. Bikelife er også ivrige på instagram og snapchat og deler medlemmenes bilder på disse kanalene.

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend