Gode nyheter: Torsdag morgen åpner MC butikkene i Oslo igjen!

Bjørn Richard Johansen
Torsdag morgen åpner MC-butikkene i Oslo etter å ha vært nedstengt som følge av COVID-19 bestemmelsene i Oslo kommune. Dermed er det endelig mulig å gå inn i butikkene for å få god service igjen. Løp og kjøp!

Oslo kommune bestemte onsdag å lette på de strenge COVID-19 tiltakene i Oslo. Det betyr at MC-butikkene også kan åpne igjen fra torsdag morgen. Det var det gode budskapet fra byrådsleder Raymond Johansen (Ap) på byrådets pressekonferanse onsdag.

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) har igjen gitt mulighet for normal handel på MC-butikkene i Oslo.

Vi i Reitwagen.no teamet har snakket med noen forhandlere.

Yamaha Vinterbro er åpent torsdag morgen!
– Yes. Dette var gode nyheter. Nå er det bare å si velkommen til alle kunder. Endelig kan vi få vise frem den flotte butikken vår og tilby god service inne i lokalene, sier Anne-Mette Grelland hos Yamaha Vinterbro på Kalbakken i Oslo.

– Yamaha Vinterbro satset på å kommunisere godt med kundene gjennom nedstengningsperioden. Blant annet lagde vi en god YouTube video (se lenger ned i reportasjen), forteller Grelland.

– Vi har solgt godt under pandemien, men det er klart vi har savnet å ikke kunne gi kundene mulighet til å se på produkter, vår flotte utstilling og får service inne i butikken, forteller Grelland.


Vi gleder oss til å åpne som normalt
– Vi gleder oss stort til å kunne ta imot kundene fra vi åpner torsdag morgen kl. 09.00, sier Kim Harald Jøranli som er daglig leder på MC Oslo på Alnabru til Reitwagen.no. MC Oslo selger BMW og Honda. Han forteller at de har sørget for skikkelig god varepåfylling slik at det skal ligge godt med fristelser og gode produkter klare til kundene kommer.

– Vi har solgt godt med motorsykler under hele nedstengningsperioden, men det er klart at slag av utstyr, klær og annet har vært skadelidende. Men nå er vi igjen tilbake til normalsituasjonen, sier Kim Harald Jøranli. Hele staben gleder seg nå.


AMD er også i farta
– Endelig. Dette har jeg ventet på lenge. Kundene har også ventet så det kommer til å bli god fart når vi nå får mulighet til å åpne igjen, sier Geir Arnestad som er daglig leder for AMD Motorsykler på Olaf Schous vei 6 i Oslo sentrum.

AMD og Arnestad melder om et fantastisk salg av KTM og Triumph sykler i den perioden COVID-19 har medført at butikken har vært stengt. Men vi har selvsagt savnet å gi kundene muligheten av å kjøpe klær og utstyr.
– La oss nå håpe at det ikke blir mer nedstengning, sier Geir Arnestad.

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend