Oslo Motor Show 2020 flyttes til neste år som konsekvens av Covid-19 - Forventet ny rekord og opp mot 50.000 deltakere som nå må merke seg ny dato: Oslo Motor Show 29. – 31. oktober 2021

Bjørn Richard Johansen
23.-25. oktober skulle Oslo Motor Show vært gjennomført for 11 året på rad, men på grunn av korona-situasjonen får Norges Varemesser dessverre ikke gjennomført det populære arrangementet i år. Grunnet Covid-19-pandemien og endringen i Corona forskriften har arrangøren i samråd med vår samarbeidspartner Fabas besluttet at det ikke lar seg gjøre å arrangere årets Oslo Motor Show. Det er per i dag ikke tillatt å arrangere samlinger for flere enn 200 personer av gangen, noe som gjøre det umulig å gjennomføre Oslo Motor Show denne høsten. Merk deg ny dato: Oslo Motor Show 29. – 31. oktober 2021
Normalt alltid positiv for motorinteressen i Norge. – Vi har hatt stor suksess med alle show vi har etablert, men denne gangen må vi snu tommelen andre veien, sier Tommy Larssen, prosjektleder for Oslo Motor Show. Corona har dessverre ikke gitt oss noen valg. Nå ser vi frem mot neste år.

Suksessen må hvile til neste år
Oslo Motor Show er stedet for alt som har med motor å gjøre. Alle som elsker å oppleve å ta del av kjøreopplevelser, fart og moro sammen med engasjerte utstillere innenfor sektoren møtes på Oslo Motorshow. Oslo Motor Shows hadde ti års jubileum i fjor og fikk også publikumrekord med nær 44.000 besøkende. Nå sikter de mot ny rekord i 2021, når 2020 arrangementet må avlyses som følge av Covid-19.

To av nestorene innen MC bransjen på Oslo Motorshow i 2019. Kåre Vaskinn, eier og daglig leder av MC Oslo (venstre) og Gjermund Ruud hos Yamaha i Norge.

Trist – men vi er her om et år igjen
– Dette er vi veldig veldig lei oss for. Men vi må følge rådene og retningslinjene som blir gitt av norske myndigheter nå under Covid-19 tiden, sier Tommy Larssen, prosjektleder for Oslo Motor Show til Reitwagen.no.

Alle kategorier stilles ut på Oslo Motorshow.

– Vi vet at mange utstillere og besøkende er fryktelig skuffet nå. Vi deler deres frustrasjon og hadde lagt til grunn at Oslo Motor Show kunne gjennomføres i oktober som planlagt frem til regjeringen endret spillereglene, sier Larssen.

Vi må følge rådene og retningslinjene vi får fra regjeringen og helsemyndighetene, sier Tommy Larssen. Her fotos av helseminister Bent Høie (Høyre).

Vårt samfunnsansvar å følge rådene fra myndighetene
– Vi er svært lei oss for at vi ikke kan åpne dørene våre for utstillere og besøkende disse oktoberdagene, men denne situasjonen rår vi ikke over og må forholde oss til forskriften regjeringen har nedfelt. Regjeringen valgte i juni å endre Covid-19 forskriften til også å omhandle varemesser, forteller Larssen.

Lite aktivitet hos Norges Varemesser i høst, men lokalene skal fylles igjen etter Covid-19 tiden, lover Tommy Larssen.

Litt praktisk informasjon fra Tommy Larssen & Co: 

Har du kjøpt billett?
Vi vil tilbakebetale billetter så fort som mulig. Pengene blir innbetalt til bankkortet du benyttet da du kjøpte billettene. Ved spørsmål om billetter kan du kontakte oss på support@venyou.no

Har du booket en kommersiell stand for 2020?
Påmeldte utstillere blir selvfølgelig ikke fakturert for 2020, men får mulighet til å videreføre sin påmelding til neste års Oslo Motor Show. Dato for neste arrangement blir 29.-31. oktober 2021. Vi kontakter dere med nærmere informasjon.

Har du søkt om klubbstand for 2020?
Denne søknaden vil ikke bli behandlet. Ønsker dere å søke om klubbstand til arrangementet i 2021 må dere sende inn ny søknad når det nærmer seg.

Har du søkt om utstillingsplass til et kjøretøy?
Denne søknaden vil ikke bli behandlet. Ønsker du å søke om å stille ut kjøretøy til arrangementet i 2021 så må du sende inn ny søknad når det nærmer seg.

Til vi ses igjen
– Ta vare på deg selv og dine kjære, vask henda og plei interessen for motor. Gode kjøreopplevelser forlenger livet, sier Tomme Larssen med et smil. Tommel opp kommer man langt med.

– Vi planlegger neste Oslo Motor Show 29. – 31. oktober 2021, avslutter Tommy Larssen ved Norges Varemesser. Han gleder seg til å brette opp ermene og planlegge Oslo Motorshow 2021.

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend