Nytt MC-treff konsept testes ut i helgen i Telemark: "Look & Trade" – MC-marked blir gøy i helgen og kan bli stort neste år

Bjørn Richard Johansen
I helgen testes «Look & Trade – MC-marked» konseptet ut for første gang. Det er en pilot hvor vi vil samle erfaring og ideer for å videreutvikle en markedsplass for brukt MC og brukt MC-utstyr. Alle er velkomne til å delta med utstyr og ideer, sier Thomas J. Winther og René Holmen i Bikelife Norge som er blant initiativtakerne.
Gleder oss til helgen. Hiv deg med sier gutta i Bikelife Norge.

Vi jakter på gøy faktorer for å skape engasjement blant motorsyklister, sier Thomas J. Winther. Motorsyklisten er en av initiativtakerne til podcast, YouTube og Facebook gruppen Bikelife Norge. I det daglige familieterapeut, sexolog og veileder for Curasenteret, senter for terapi, veiledning og sexologisk rådgivning i Sarpsborg.

René Holmen i Bikelife Norge kommer med sin flotteste sykkel. Du ser den i middagsalen på fredag kveld!

Spennende ide
– Dette er en ide som kommer fra motorsyklistene selv og som vi gleder oss til å være med å teste ut, sier René Holmen i Bikelife Norge. Dette blir rett og slett en slags telemarksk dyrskun, der dyrene er byttet med motorsykler og andre kjøretøy. Reitwagen.no og MC-avisa vil også være tilstede i helgen.

Henning H. Dyrkolbotn er Norges mest anerkjente MC-kunstner. Han er en av helgens deltakere.

Blant de besøkende som har med utstyr for salg i helgen er MC-kunstner Henning H. Dyrkolbotn fra Bergen. Han har også et scooter-byggeprosjekt utstilt på hotellet for inspirasjon.

Her er noe av det Henning har med til helgens arrangement.

– Jeg har med en Triumph Bonneville fra 2003 som jeg bygget om for 6 år siden på soverommet mitt. Den fikk navnet Gentleman Edition No. 1. Videre har jeg med en Toyota Hiace fra 1982 med kun 13.800 km på min salgsstand. Her har jeg også diverse deler. Her er det bare å ta fart og komme seg på tur, sier Henning H. Dyrkolbotn til Reitwagen.no.

Toyota Hiace fra 1982 blir forsøkt solgt i helgen.

– Gleder meg stort, avslutter Henning H. Dyrkolbotn.

Dermed blir det nok et spennende arrangement på Straand Hotel i Vrådal.

Kenneth Nordahl-Pedersen tester Harley-Davidson sin nye Pan-American i helgen. Du møter han i helgen på Look & Trade.

MC-Avisa og Reitwagen.no kommer
MC-avisas freelancer Peter O. Carlsson, mannen bak Youtube-kanalen Calvat’s Garage, har ikke bare planer om å ta turen. I henhold til MC-avisa skal han rett og slett forsøke å selge to scootere og en varebil. På spørsmål om hvordan han har tenkt å få seg selv og reisefølget tilbake til Oslo dersom tre vellykkede salg oppnås, blir Peter svar skyldig, men han legger raskt til at det i alle fall vil bli bra video-«content» av slikt!

Peter O. Carlsson, mannen bak Youtube-kanalen Calvat’s Garage i rød skjorte her blir å treffes på Straand i helgen.

Peter O. Carlsson kan by på følgende: Vespa GT 160 fra 1979, Lambretta LD 150 fra 1957 og Mercedes Vito fra 2008, skriver MC-avisa. Fra Reitwagen.no teamet deltar Kenneth Nordahl-Pedersen og Bjørn Richard Johansen i helgen.

Katrine Straand gleder seg til helgen. Hotellet har som hele bransjen vært nedstengt i vinter og det er hyggelig igjen å være i aktivitet.

Look & Trade, en spennende test
– Vi tar med oss ideer fra idemyldringer med motorsyklister gjennom vinteren, og liker å teste ut nye konsepter, sier Lars Arne Straand som er adm. direktør på Straand Hotel. Han har bakgrunn som rådgiver og prosjektleder i Accenture, et av verdens største konsulentselskaper. Hotellsjef Katrine Straand har bakgrunn som konsulent og rådgiver i Multiconsult, før de sammen flyttet til Vrådal for å ta over hotellet rett i 2019.

– I helgen håper vi på mange flotte «Look & Trade» opplevelser, samt at mange får testet ut Hubriding.no konseptet, sier Katrine Straand til Reitwagen.no

Enkelt men spennende program i årets pilot og test av “MC Look & Trade”.

Programmet for helgen:
– Velkommen til MC folket utover ettermiddagen fredag og lørdag morgen, dette blir en MC-helg hvor vi tester ut et nytt konsept. Bli med på piloten som vi tester ut i år. Er du på gjennomfart i bygda er du velkommen innom. Overnatting vil være tilgjengelig på hotellet, vi har også hytter og leiligheter samt enklere overnatting i form av teltplass som tilbys i bygda og i kommunene rundt Kviteseid, forteller Lars Arne Straand. Ta kontakt med Straand Hotel for bestilling.

Fredag

 • Det er meldt fint vær og vi møtes på terrassen for AfterBike etter en fin tur til Look & Trade 2021
 • NB: Husk å holde avstand
 • Middagstid oppgis i resepsjonen ettersom vi er avhengig av at spisetidene for gjestene spres over hele kvelden.
 • Det settes opp en egen Bikelife sone i restauranten, gi beskjed ved innsjekk at du ønsker å sitte der. Her kan du få nye bekjentskaper og bli bedre kjent med Thomas og Rene som driver Bikelife, Bjørn Richard Johansen i Reitwagen.no samt Peter Ozsvart Carlsson som representerer MC avisa og Calvat’s garage.

Lørdag

 • EarlyBird: Felles avgang fra hotellet kl. 08:00 for å oppleve en flott morgenstund på utkiksplatået på toppen av Vrådal Panorama Skisenter. Vi tar med kaffe på turen. Retur til hotellet hvor vi er tilbake ca. kl. 09.00.
 • Frokost etter avtalt tid
 • HubRiding/egne turer gjennom dagen (sjekk ut http://www.hubriding.no)
 • Fra kl. 14.00 til kl 17.00 blir det MC Look & Trade, vi setter opp en sone hvor vi kan se, ta og føle på det som stilles ut og kanskje gjøre en god handel.
 • Bikelife vil rigge et studio gjennom dagen. Har du en god MC historie du vil dele med oss? Ta kontakt med Thomas J. Winther eller René Holmen via Bikelife Norge
 • Grilling på terrassen utover ettermiddagen og bespisning i restauranten på kvelden etter avtalt tid

Søndag

 • EarlyBird: Felles avgang fra hotellet kl. 09:00 for å oppleve en flott morgenstund på utkiksplatået på toppen av Vrådal Panorama Skisenter. Vi tar med kaffe på turen
 • Frokost etter avtalt tid
 • Utsjekk og muligheter for HubRiding eller egen tur/retur hjem etter helgen etter eget ønske og program

Forbehold om endringer i programmet og husk Covid-19 smittevernstiltak.

Lars Arne Straand på toppen av panorama med utsikt ut over Vrådal.
Share via
Send this to a friend