BIKE nr. 7 - 2020 er på plass i butikken - Ypperlig sommerlektyre

Bjørn Richard Johansen
Gode leseopplevelser om motorsykkel er kos. Sommerferie betyr også god tid til å lese over en god kopp kaffe, sommerpils eller et godt glass vin.

Bike nr 7 – i salg 

Gode leseopplevelser om motorsykkel er kos. Sommerferie betyr også god tid til å lese over en god kopp kaffe, sommerpils eller et godt glass vin. Reitwagen.no vil fremover dele informasjon om gode magasin som kan gi våre følgere oppdatert informasjon om motorsykkel, ATV, snøscooter, vannscooter og bil/Classic car.

Nytt BIKE nr. 7 – 2020 er i salg. Ypperlig sommerlektyre.

– Siste nummer av BIKE er i salg nå, breddfullt av topp tester, touring, profiler, nyheter og masse annet spennende stoff, sier Gerry Nordström som er ansvarlig redaktør for BIKE i Norden til Reitwagen.no. Bladet er nå sendt til abonnentene og du kan få kjøpt det i Narvesen butikker, dagligvarebutikker og på bensinstasjoner i Norge. Du kan også bestille det på nett– https://www.bike.no/bestill-avis/

Gerry Nordström som bor i Stockholm er Mr. Motorsykkel i Norden, som eier og redaktør av BIKE og Motorrad i Sverige, Norge, Finland og Danmark. BIKE er Nordens ledende tidsskrift som samarbeider med plattformen om utveksling av nyheter og temaer. Gerry Nordström startet sin redaksjonelle karriere tilbake i 1979. I dag er han sjefsredaktør for magasinet vi som kjører MC-kjenner over hele Norden. Liker alt som er av MC og vært aktiv skribent i årtier. Opptatt av gode kjøreopplevelser og alt teknisk og digitalt. BIKE samarbeider med Reitwagen.no i stoffutveksling.

Mye spennende innhold i siste nummer av BIKE.
  • Noen av temaene denne gangen:
    Lyst til å vite hvilken Power Naked som er konge på haugen? Svaret får du i Bike.
  • Hvordan er siste modell av 700 Tracer sammenlignet med forgjengeren? Bike har testet dem.
  • Touring: Setsdal, natur og hva du kan oppleve. Les om det i Bike.
  • Royal Enfield er ny på det norske markedet – Bike har prøvekjørt 650 Interceptor og 650 GT.

Dette og mye mer i nr 7 av Bike – i salg nå.

Gerry Nordström som er ansvarlig redaktør for BIKE i Norden.

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend