MyDucati appen har implementert "Vedlikehold"

Paal-Christian Hansen
MyDucati App, mobilapplikasjonen er videreutviklet og introduserer nå tillegget “Vedlikehold”. I det nye området er det mulig å se vedlikeholdshistorikken til din motorsykkel, se planlagt service og bli informert om oppdateringer

Ved innføringen av en egen seksjon i appen dedikert til vedlikehold, mener Ducati at de nå tilbyr all den informasjon og tjenester som er nødvendige for å dekke eiernes behov, og bidra til å opprettholde verdien av syklene.

App for Ducati lovers
Etter en gjennomgang av appen, deler vi i Reitwagen denne oppfatningen. Det er godt å se at Ducati, som representant for MC-verden, følger opp bilfabrikantenes tanker rundt tilgjengelighet og brukervennlighet gjennom app-tjenester.

Mekaniker Christin Lingott kan hjelpe Ducati brukerne enda bedre om de bruker den nye appen. Her med Torgeir Magnussen som er eier og daglig leder av Ducati Eberg Motor i Trondheim som er den raskest voksende Ducati forhandleren i Norge.

Ducati imponerer
– Ducati imponerer med å stadig forbedre sin service og salgsstøtte. Den nye oppdaterte appen er viktig for alle Ducati eiere å bruke. Både nyttig og brukervennlig, sier Torgeir Magnussen hos Ducati Eberg Motor i Trondheim.

Godt med historikk
Den nye funksjonen gjør det nå mulig å konsultere vedlikeholdshistorikken til hver motorsykkel, se utførte serviceinngrep, planlagte arbeider for fremtiden og bli informert i sanntid om tilgjengelige oppdateringer og eventuelle kampanjer. Tilgjengelige vedlikeholdsoperasjoner i appen, gjelder operasjoner utført fra og med juli 2019 (forutsatt at det er gjort av autorisert Ducati-forhandler).


Vedlikehold

I tillegg til den nye delen om vedlikehold, tilbyr appen mange andre funksjoner. I Garage-området kan eiere finne alt av dokumentasjon knyttet til motorsykkelen. Her kan man også konfigurere en ny Ducati, lagre den og dele den f.eks. forhandler (om man ønsker tilbud på en ny sykkel).


Enkelt med Appen

Appen gjør det også mulig å finne nærmeste forhandler/service, basert på geolokalisering. Man kan også lagre forhandleren som en favoritt, for å sikre rask kontakt. I News-området har man tilgang i sanntid til all informasjon om nye tjenester og arrangementer organisert av Ducati over hele verden.

iOS og Android
MyDucati-appen er tilgjengelig for iOS og Android, og kan lastes ned gratis fra Apple Store og Play Store. Brukere som allerede er registrert hos MyDucati, får tilgang til appen med samme innloggingsdetaljer som de allerede bruker på nettet.

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend