Ny ATV butikk i Midt-Troms: - Flott TV-innslag om det nye Rockmann Motorsenter i Sørreisa i Troms Folkeblad

Bjørn Richard Johansen
– En stor begivenhet, sier ordfører Jan-Eirik Nordahl fra Arbeiderpartiet. Folkebladet, som er en lokalavis som dekker Midt-Troms og som utkommer på Finnsnes, har i dag lagt ut en flott video i dag i forbindelse med åpningen av Rockmann Nord AS sitt motorsenter i Sørreisa. – Vi tror på vekst i årene fremover, sier Tor Edvard Eriksen som er daglig leder for Rockmann Nord AS i Sørreisa.
Faksimile av oppslag i Folkebladet.

Satser på vekst fremover
Rockmann AS og Rockmann Nord AS er to separate selskaper med hver sin daglige ledere. Engasjementet og utviklingen av motorsenter skjer i regi av Rockmann Nord AS. Butikken som er åpnet i Sørreisa omtales som motorsenter, sier Tor Edvard Eriksen til Reitwagen.no.

Vi markerte åpningen av motorsenteret fredag med besøk av ordfører Jan-Eirik Nordahl og Tone Hausmann fra Sørreisa Næringsforening som gjester, forteller Tor Edvard Eriksen som er daglig leder for motorsenter i Sørreisa til Reitwagen.no. Videre la Folkebladet ut en flott video fra åpningen som vi er veldig stolt av. De satser nå på salg av Segway ATV, UTV og SSV fremover i de nye lokalene som tidligere var biblioteket i Sørreisa. Fra før har Rockmann i Sørreisa, med en omsetning på 54 millioner, hatt fokus på kjøp og salg av små og store anleggsmaskiner. Nå vil selskapet vokse ytterligere i årene fremover.

ATV er en ypperlig arbeidshest. Her fra utstillingen i butikken.

Mulighet for MC og Snøscooter?
Tor Edvard Eriksen
sier de også vurderer å satse på flere produkter som MC og snøscooter fremover, dersom det viser seg at det er interesse for flere produktgrupper i butikken.
– Lokalene gir oss mulighet for å vokse, forteller en engasjert Eriksen til Reitwagen.no.

Midt-Troms Motorferdselsforening har jobbet iherdig for å utvikle flotte snøscooterløyper i kommunen.

Flotte snøscooterløyper
Tor Edvard Eriksen anbefaler Reitwagen.no å ta kontakt med Daniel Andreas Nergård som er aktiv på snøscooterfronten i lokalmiljøet. Han er med i Midt-Troms Motorferdselsforening og forteller at det er 11 mil snøscooterløyper på Lenvikhalvøya og Senja. Videre jobbes det aktivt med å utvide snøscooterløype nettet til Myrefjell, Rostadalen, Dividalen og Altevatn. Midt-Troms Motorferdselsforening er med i Snøscooterklubbenes Fellesråd, SKFR.

Erik Kirkvold i SKFR.

– Det er en klubb som har gjort en kjempeinnsats for å utvikle gode snøscooterløyper, sier Erik Kirkvold i SKFR i en kommentar til Reitwagen.no. Jeg er derfor overbevist om at det kan være spennende å se på om det er marked for salg av snøscootere i Sørreisa, sier Kirkvold.

Stolt ordfører Jan-Eirik Nordahl i Sørreisa.

Stor dag for ordføreren
– Det er ikke hver dag det åpnes en ny virksomhet og butikk i Sørreisa, sa ordfører Jan-Eirik Nordahl. Det er en fantastisk begivenhet for Sørreisa at vi har fått lys i dette bygget og et eget motorsenter i Sørreisa.

Tone Hausmann fra Sørreisa Næringsforening var også tilstede og gledet seg stort over etableringen.

Rockmann AS
– Rockmann AS på Hell i Trøndelag og i Sørreisa i Troms har spesialisert seg innen landsdekkende kjøp og salg av små og store maskiner, med tilhørende utstyr. Selskapet er i tillegg innbyttepartner, og driver med utleie og kommisjonssalg av anleggsmaskiner, traktorer, lastebiler og biler, sier Jan Eirik Marthinsen som er grunnlegger av Rockmann AS og styreleder i selskapet.

– Ut over dette kan vi også hjelpe deg med å skaffe til veie det du måtte ønske, enten det skulle være campingvogner, ubåter, karuseller, 6 meter lange dinosaurfigurer, fly, helikopter eller eiendom. Tro det eller ei – vi har faktisk også erfaring med alt dette, forteller Jan Eirik Marthinsen. Selskapet ble etablert i 2008 og omsatte samlet for 120 millioner kroner i 2021.

Faksimile av oppslag i Folkebladet.

Ny milepæl for Sørreisa
Dette er en ny milepæl i Sørreisa sa ordfører Jan-Eirik Nordahl i forbindelse med åpningen.
– Utrolig hyggelig å høre at kommunens ledelse er så engasjert når vi nå starter med salg av ATV, sier Tor Edvard Eriksen hos Rockmann Motorsenter/Rockmann Nord AS til Reitwagen.no. Den nye butikken med fokus på ATV kommer som følge av at Tor Edvard Eriksen sin tremenning Jan Eirik Marthinsen har bygd opp Rockmann Motorsenter på Hell i Trøndelag. Han er også sentral i satsingen i Sørreisa.

Foto av Sørreisa kommune fra kommunens hjemmeside.

Ønsker å vokse
– Vi ser et betydelig marked i vårt område, sier Tor Edvard Eriksen. Det er et stort miljø med interesse for ATV, snøscooter og motorsykkel og det er mulighet for å utvide produktspekteret i lokalene, sier Eriksen. Nå gleder vi oss over at vi er i gang med ATV.

Segway vokser med sine produkter i Norge.

Segway Powersport i Norge
Det er Segway Powersport i Norge, med hovedkontor i Larvik, som importerer Segway ATV til Norge og som leverer produktene til Rockmann i Trøndelag og Troms.
– Det er utrolig morsomt å se den flotte mottakelsen Rockmann Nord i Sørreisa har fått i forbindelse med åpningen, sier Trond Heum til Reitwagen.no. Han tror Segway vil vokse betydelig i ATV-segmentet i årene fremover og ønsker lykke til med satsingen i Sørreisa.

Share via
Send this to a friend