Norsk Tilhengersenter AS og Polaris ATV-er strategisk partner for det norske alpinlandslaget.

Bjørn Richard Johansen
Det norske alpinlandslaget, Norsk Tilhengersenter AS og Polaris planla et hemmelig våpen for alpinistene under årets VM i Cortina. En Polaris Scrambler XP 1000s. Her er historien om Polaris ATVene som bidrar til å løse transitt utfordringene for damene og herrene til arrangementene i Cortina. ATV-løsningen gir utøverne mer tid til å ha fokus på de sportslige prestasjonene.
Alpinist Kjetil Jansrud kjører Polaris ATV og får mer tid til å fokusere på de sportslige prestasjonene.

Hemmelig våpen fra Polaris
Alpinlandslaget og Norsk Tilhengersenter med Polaris på laget planla et hemmelig våpen for alpinistene under årets VM i Cortina. En Polaris Scrambler XP 1000s ATV.

Inn mot VM er det naturligvis viktig å være sikker på at både utstyr, form, fasiliteter og øvrig tilrettelegging er 100% optimalisert.Jakten på små fordeler

Alle nasjoner jobber intenst med å skaffe seg små fordeler. Ingenting overlates til tilfeldighetene. Inn mot VM i et sterkt pandemipreget Italia ble nye utfordringer angrepet med kreative metoder. Sammen med Sportsjef i Alpint, Claus Johan Ryste ble det lagt en hemmelig plan.

Effektiv transport til og fra VM-arenaen
En av de største utfordringene i år har vært å tilrettelegge for den mest effektive måten å komme seg til og fra VM-arenaen. Løsningen for det norske laget ble å frakte ned en Polaris ATV-traktor på belter, i samarbeid med Norsk Tilhengersenter.

Kristoffer «Kitto» Borgenhov er daglig leder hos Norsk Tilhengersenter AS

Trafikk utfordringene ble løst med ATV
Ved bruk av ATV eliminerte man trafikale utfordringer i fjellandsbyen Cortina. Alpinistene får tilgang til et unikt verktøy som gir optimal og effektivt logistikk til og fra arenaen. En annen viktig faktor; muligheten til å raskt og effektivt kunne forlate arenaen ved uforutsette utsettelser/hendelser. Slike muligheter kommer naturligvis alltid godt med i alpint.

NTS, Norsk Tilhengersenter, løste oppgaven
Kristoffer «Kitto» Borgenhov er daglig leder hos Norsk Tilhengersenter AS og vet hvor viktig små og store detaljer er i alpineliten. Han har tidligere jobbet sammen med Finn Christian «Finken» Jagge som World Cup trener for de kvinnelige alpinistene. Således var veien til et samarbeid med Norges Skiforbund kort når alpinlandslaget banket på døren.

Truls Tvete er adm. direktør for Polaris i Norge.

Perfekt å bruke ATV-er til denne utfordringen
– Vi er utrolig stolt over å kunne bidra med å hjelpe det norske dame- og herrelandslaget i alpint, sier Truls Tvete som er adm. direktør i Polaris i Norge.

– Å levere unike løsninger med våre Polaris ATV-er til unike brukere er det vi brenner for. Kun det beste er godt nok for våre kunder, alpinistene er naturligvis intet unntak, sier daglig leder Kristoffer “Kitto” Borgenhov hos Norsk Tilhengersenter as på Ramstadsletta på Høvik utenfor Oslo.


– Som en typisk norsk SMB bedrift (mindre/mellomstor bedrift) på Ramstadsletta på Høvik i Bærum er Norsk Tilhengersenter stolte av å kunne levere en av de sterkeste merkevarene i ATV-sortimentet til det råeste alpinlandslaget i verden, avslutter en stolt Kristoffer “Kitto” Borgenhov.

Share via
Send this to a friend