Harley-Davidson med global lansering for å markere punktum på Motorsykkelens Digitale Uke 2021

Bjørn Richard Johansen
Den største nyheten i MC verdenen for 2021 kommer mandag! Det mener i allefall Harley-Davidson sin Norge, Benelux og Nordics sjef Herman Rønaas.


Dette må du få med deg digitalt

– Trodde du at Harley-Davidson bare dreier seg om støtstenger, lyd og landeveiscruising? Denne lanseringen denne helgen vil tvinge deg til å revurdere det, sier norske Herman Rønaas som er Field Sales Manger, Harley-Davidson Benelux & Nordics. Merk deg tiden på showet 17.00, mandag 22.02.21

Harley-Davidson og Adventure sykler
– Harley-Davidson har en, for mange ukjent, men svært lang erfaring med Adventure sykler, sier Herman Rønaas.


Det startet allerede i 1942 hvor Harley-Davidson utviklet motorsykler til U.S Army under andre verdenskrig. Legger man godviljen til, så kan man kanskje påstå at Harley-Davidson er en av grunnleggerne av det vi i dag kjenner som «Adventure Touring» segmentet, forteller Ronaas som til daglig bor på Bjørkelangen i Viken. Et område som er kjent for flotte MC-veier. Ypperlig også for adventure, mener Herman Rønaas.

Bjørn Richard Johansen (venstre), redaktør og initiativtaker til etablering av Reitwagen.no. Her sammen med Herman Ronaas (høyre), District Manager i Harley-Davidson Nordic.

Kundene gleder seg
Når Harley så velger å lansere en sykkel i dette segmentet, så medfører historien visse forpliktelser.

– Harley-Davidson vil mandag lansere en motorsykkel, som ikke bare hører hjemme i ett segment med knivskarp konkurranse, men også kommer til å overgå de tekniske spesifikasjonene vi kan se på «kongene» innen segmentet Adventure Touring, forteller en engasjert Rønaas.


Woldwide – Mandag kl. 17.00
– Lanseringen er worldwide og foregår på nett – dette er en lansering du ikke vil gå glipp av, avslutter han. Nærmere bestemt går showet live 17.00, mandag 22.02.21

Registrer deg på link: trykk link

Share via
Send this to a friend