Vi søker kontaktpersoner som kan hjelpe oss med nyheter og informasjon fra:
Send e-post til brj@firsthouse.no

Følg oss på sosiale medier!

Harley-Davidson med global lansering for å markere punktum på Motorsykkelens Digitale Uke 2021

Bjørn Richard Johansen
Den største nyheten i MC verdenen for 2021 kommer mandag! Det mener i allefall Harley-Davidson sin Norge, Benelux og Nordics sjef Herman Rønaas.


Dette må du få med deg digitalt

– Trodde du at Harley-Davidson bare dreier seg om støtstenger, lyd og landeveiscruising? Denne lanseringen denne helgen vil tvinge deg til å revurdere det, sier norske Herman Rønaas som er Field Sales Manger, Harley-Davidson Benelux & Nordics. Merk deg tiden på showet 17.00, mandag 22.02.21

Harley-Davidson og Adventure sykler
– Harley-Davidson har en, for mange ukjent, men svært lang erfaring med Adventure sykler, sier Herman Rønaas.


Det startet allerede i 1942 hvor Harley-Davidson utviklet motorsykler til U.S Army under andre verdenskrig. Legger man godviljen til, så kan man kanskje påstå at Harley-Davidson er en av grunnleggerne av det vi i dag kjenner som «Adventure Touring» segmentet, forteller Ronaas som til daglig bor på Bjørkelangen i Viken. Et område som er kjent for flotte MC-veier. Ypperlig også for adventure, mener Herman Rønaas.

Bjørn Richard Johansen (venstre), redaktør og initiativtaker til etablering av Reitwagen.no. Her sammen med Herman Ronaas (høyre), District Manager i Harley-Davidson Nordic.

Kundene gleder seg
Når Harley så velger å lansere en sykkel i dette segmentet, så medfører historien visse forpliktelser.

– Harley-Davidson vil mandag lansere en motorsykkel, som ikke bare hører hjemme i ett segment med knivskarp konkurranse, men også kommer til å overgå de tekniske spesifikasjonene vi kan se på «kongene» innen segmentet Adventure Touring, forteller en engasjert Rønaas.


Woldwide – Mandag kl. 17.00
– Lanseringen er worldwide og foregår på nett – dette er en lansering du ikke vil gå glipp av, avslutter han. Nærmere bestemt går showet live 17.00, mandag 22.02.21

Registrer deg på link: trykk link

Del denne artikkelen på sosiale medier

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on tumblr
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend