NMCU vokser i Norge: Samarbeidet med Bikelife slår an i MC-Norge

Bjørn Richard Johansen
NMCU startet nylig en vervekonkurranse sammen med Bikelife Norge. Den slår an og for første gang på mange år opplever NMCU igjen medlemsvekst. – Dette er virkelig moro, sier Odd Terje Døvik som er leder for sentralstyret i NMCU. Nå vokser NMCU igjen.


Nå vokser NMCU i Norge igjen. Samarbeidet med Bikelife Norge ble lansert i forbindelse med MC Messen på NOVA Spektrum i Lillestrøm i starten av mars i år.

NMCU er en landsdekkende interesseorganisasjon for gatemotorsyklister i Norge. Her kan du bli medlem av NMCU. Se link:

Vegdirektør Ingrid Dahl Hovland i Statens Vegvesen.

Nullvisjon
Bikelife Norge har som mål å spre informasjon og nyheter som er interessante for alle med MC-interesse. Videre bidra til et aktivt og positivt engasjement blant motorsyklister med fokus på kjøreopplevelse og Nullvisjonen. Stortinget vedtok i 2002 en Nullvisjon. Dette er en visjon om ingen drepte eller hardt skadde i vegtrafikken.
– Her støtter vi også fullt opp om det viktige arbeidet Statens Vegvesen og vegdirektør Ingrid Dahl Hovland gjør, sier NMCU og Bikelife Norge.

Odd Terje Døvik, leder i sentralstyret i NMCU, sammen med stortingsrepresentant Siv Mossleth fra Senterpartiet. Hennes favoritt er Kawasaki, men her godt plassert bak en flott Triumph i Arendalsuka.

– Fokuset i samarbeidet med Bikelife Norge skal være å spre informasjon om Nullvisjon samt andre viktige budskap som er viktige for motorsykkelinteressen i Norge, sier Odd Terje Døvik i NMCU. Organisasjonen jobber for færrest mulig restriksjoner og størst mulig frihet for motorsyklister.


Økt politisk gjennomslagskraft
– Videre er det klart at desto flere vi er, desto sterkere politisk stemme har vi. Mange medlemmer og følgere gir oss rett og slett gjennomslagskraft, forteller en engasjert Døvik.

Denne helgen samler NMCU alle sine europeiske venner i den europeiske paraplyorganisasjonen for motorsyklister, Federation of European Motorcyclists’ Associations (FEMA), i Kristiansand. FEMA representerer de enkelte lands interesseorganisasjoner inn mot EU – og som vi vet vil beslutninger for EU ofte få konsekvens for oss i Norge.


Viktig med et sterkt NMCU
– Bikelife Norge har over 32.000 følgere og vokser jevnt. Mange av disse ser nå sitt snitt til også å bli med i NMCU. Det synes vi er veldig hyggelig og viktig for MC-saken, sier Thomas J. Winther som sammen med René Holmen har vært initiativtakerne til Bikelife Norge.

Odd Terje Døvik i samtale med Erlend Bonesvoll under MC messen. Han er fersk motorsyklist i år.

Bli medlem i NMCU
– Vi anbefaler medlemskap i NMCU. Det kan du tegne her på denne linken, sier Thomas J. Winther. Vi bestemt oss for å kicke i gang medlemssamarbeidet mellom NMCU og Bikelife Norge nå i starten av mai.

René Holmen, Thomas J. Winther og Odd Terje Døvik.

René Holmen legger til:
– Vi gjorde en sammenslåing av medlemskap under MC-Messen 2023 for å støtte opp under NMCU og gjøre det bedre for motorsyklister i Norge. Som tidligere NMCU- medlem er du nå også medlem hos Bikelife Norge, og visa versa.

Med dette kjører vi i gang en vervekampanje med masse fete premier. Så her er det muligheter for å få noe kult samtidig som du støtter en god sak. Denne vervekampanjen varer frem til 30.06.2023


Dette er noen av sakene NMCU jobber med nå:

– Fortsatt tilgang til hele veinettet på motorsykkel
– En fornuftig innføring av PKK (Periodisk kjøretøykontroll) for MC som kommer
– En fornuftig overgang til utslippsfrie motorsykler
– Parkering og tilgang i byene
– Sikring av veinettet, også for MC

– Verv en venn og bli med i trekningen av en mengde flotte premier fra våre Bikelife Norge sponsorer, sier Thomas J. Winther. Den som melder seg inn selv er også med på konkurransen på lik linje med de som verver, og verver du flere MC-venner øker vinnersjansene for hver venn du verver.

Utvikling i kjørebestanden opp mot antall ulykker. Vi ser at det blir stadig færre ulykker opp mot antall mc-er på veiene i Norge. Kilde NMCU.

Så lett blir du medlem i NMCU
– Send en e-post til nmcu@nmcu.org med opplysninger om hvem du har vervet, og du er med i trekningen av disse fete premiene. Jo flere du verver, jo flere sjanser for å vinne. Hovedmedlemskap i NMCU koster 475.- og ungdoms-medlemskap koster 10.- Ungdommer som melder seg inn får dessverre ikke flasken, men de er også med i verve-kampanjen og kan vinne fine premier, og får flasken dersom de verver et hovedmedlem, avslutter René Holmen i Bikelife Norge.

FEMA er motorsyklistens organisasjon i Europa. NMCU er medlem i FEMA og samler hele Europa-ledelsen i FEMA i Kristiansand denne helgen.

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend