Klart for motorsykkelpolitisk debatt i Arendalsuka. Ta MC-turen til Arendal torsdag 17. august.

Bjørn Richard Johansen
Vi teller ned til Arendalsuka! Alle aktører innen samferdsel møtes i Arendalsuka. I år, som tidligere år, er det «Samferdselsteltet» som danner rammen for debattene. Tradisjon tro kommer «Motorsykkelpolitisk debatten» rett i forkant av «Den store samferdselsdebatten» på torsdag 17. august kl. 18.30.
Vegdirektør Ingrid Dahl Hovland deltar i den motorsykkelpolitiske debatten i Arendalsuka. Ta turen til Arendal torsdag 17. august.

Vegdirektøren kommer
Paneldebatten i år vil bli ledet av tidligere NRK-journalist og Dax18 avvikler Erik Wold. Han gleder seg til å lede debatten hvor blant andre vegdirektør Ingrid Dahl Hovland deltar.

Arendalsuka sin kjente logo.

Arendalsuka
Arendalsuka er en demokratisk møteplass for alle som er engasjert i samfunnet vi lever i. Dette er arrangementet for deg som vil være med å lytte til, debattere og løse dagens og morgendagens samfunnsutfordringer. Rundt 1700 arrangementer og 200 stands fyller Arendal sentrum i fem dager i august hvert år.

Byen fylles opp. Samferdselsteltet ligger sentralt ved gjestebryggen i Arendal sentrum.
Rikard Gaarder Knutsen, som er politisk rådgiver i Opplysningsrådet for veitrafikken, leder planleggingen av Arendalsuka for OFV.

Samferdselsteltet
Samferdselsteltet er som tidligere plassert idyllisk til ved Arendal gjestehavn, med inngang midt på langsiden mot Rådhusgaten. Alle arrangementer blir også strømmet digitalt så du kan følge debatten uansett hvor du måtte være den aktuelle torsdagen.

Gleder seg gjør også Opplysningsrådet for veitrafikken.
– Aldri før har så mange aktører samarbeidet som i år. Vi gleder oss stort til årets Arendalsuka, sier Rikard Gaarder Knutsen som er politisk rådgiver i Opplysningsrådet for veitrafikken. Han er sammen med kollega Julie Lovise Green Holten ansvarlig for alle arrangementer som går av stabelen i Samferdselsteltet.

Tradisjon tro blir det et godt panel i år også. Her fra et tidligere arrangement i Arendalsuka.

Solid panel
I panelet som er under oppbygning deltar blant andre Odd Terje Døvik, leder i sentralstyret, Norges Motorcykkel Union, NMCU, Arve Lønnum, sekretær, Motorsykkelimportørenes Forening, MCF, Ingrid Dahl Hovland, vegdirektør, Statens Vegvesen, Jan Harry Svendsen, produkteier, NAF MC, Jone Blikra, Stortingsrepresentant, Arbeiderpartiet, Morten Stordalen, Stortingsrepresentant, Fremskrittspartiet og Tage Pettersen, Stortingsrepresentant, Høyre.

Av politikerne som foreløpig er med har både Morten Stordalen og Tage Pettersen MC. Stordalen kjører Kawasaki. Tage Pettersen kjører Honda CB650R.

Odd Terje Døvik er styreleder i NMCU. Her sammen med stortingsrepresentant Siv Mossleth fra Senterpartiet som har MC-lappen og Kawasaki som sin favoritt. Her godt plassert bak en Triumph.

– Debatten er et av årets store høydepunkt for oss som har fokus på å bidra til gode rammebetingelser for alle med MC-interesse i Norge, sier Odd Terje Døvik som er styreleder i NMCU.

Per-Anton Vinje er styreleder i MCF. Han gleder seg til Arendalsuka hvor han møter de fleste aktørene som er viktig for utvikling av samferdselspolitikk.

– Vi gleder oss til debatten og til å møte de sentrale aktørene som er med å legge grunnlaget for en god MC-politikk i Norge, sier Per-Anton Vinje som er styreleder i MCF til Reitwagen.no. Han roser samtidig arrangørene bak Arendalsuka for å ha skapt og utviklet et fantastisk arrangement. Her møter vi alle som er viktig for vår sektor og våre interesser, sier Vinje.

Det vil bli lagt ut link til å følge debatten digitalt i en rekke sosiale kanaler og via MCF.no nettside og Facebook side.

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend