NMCU Oslo og Akershus med vellykket årsmøte. Nytt styre, leder og nestleder ledet et engasjert fylkesårsmøte.

Bjørn Richard Johansen
NMCU Oslo og Akershus, som er en av landets største NMCU foreninger, gjennomførte et med vellykket årsmøte og valgte et nytt styre på onsdag. Ny leder ble Kjell-Einar Ofstad og Turid Bondevik ble ny nestleder. Ofstad ble også valgt inn i sentralstyret i NMCU i januar i år.
Det nye styret etter årsmøtet i NMCU Oslo og Akershus i går.

Årsmøter i NMCU
Nå ruller årsmøtene i Norges Motorcykkel Union (NMCU) som er landets største motorsykkelorganisasjon. NMCU ble etablert i 1972 som en landsdekkende organisasjon for gatemotorsyklister og organiserer i overkant av 10 000 betalende medlemmer.

Kjell-Einar Ofstad ble valgt til ny leder for Oslo- og Akershus NMCU.

Gleder meg
– Jeg gleder meg til å brette opp ermene til glede for NMCU og motorsykkelmiljøet i Oslo- og Akershus, sa Kjell-Einar Ofstad i sin takk for tilliten talen til årsmøtet. Vi har et solid styre med en kombinasjon av erfarne folk og ressurspersoner i den perioden vi går inn i, understreket han. Videre er det veldig flott å ha fått med Turid Bondevik som nestleder og sekretær.

Odd Terje Døvik, styreleder i NMCU sentralt, gratulerer det nye styret i NMCU Oslo og Akershus og takker det gamle styret for god innsats.

Den nye styrelederen er 65 år, fra Kjerringøy i Nordland og seniorrådgiver i Skatteetaten. Han er veteran på motorsykkel som han har kjørt i mer enn 30 år. I dag kjører han en BMW R1200GS, 2011l. Han er medlem i Ski MC-Klubb i  Nordre Follo kommune.

Turid Bondevik er nyvalgt nestleder. Her med Kjell-Einar Ofstad som ble valgt til ny styreleder.

Den nye nestlederen er til daglig avdelingsleder i Nordre Follo kommune. Turid Bondevik kjører en Kawasaki Ninja 650, 2020 og har kjørt motorsykkel i ett år, men har også erfaring som bakseterytter.

NMCU Oslo og Akershus, som er en av landets største NMCU foreninger, gjennomførte et med vellykket årsmøte på Mortens Kro i Trondheimsveien 3 på Hagan nord for Oslo i går kveld. Det var god stemning på årsmøtet med ca. 20 deltakere og enkel servering. I tillegg til å gå igjennom årets aktiviteter, som var preget av at det har vært Covid-19 situasjon gjennom store deler av året, ble det valgt et nytt styre i lokalavdeling til NMCU.

God stemning og gode Corona-hilsener på årsmøtet i Oslo- og Akershus NMCU i går.

Erfarne både innen ledelse og mc
Ny leder ble Kjell-Einar Ofstad og Turid Bondevik ble ny nestleder og sekretær. Med seg i styret fikk de Christer Edlund som også er ny i NMCU styre sammenheng. Per Bjarne Hansen og Tor Martin Hamgaard fortsetter i styret fra forrige periode.

NMCU er først og fremst en interessepolitisk organisasjon og er høringsinstans for de ulike direktorater og departementer i saker som angår motorsykkel. NMCU er representert i den europeiske paraplyorganisasjonen FEMA (Federation of European Motorcyclists’ Associations). NMCUs øverste organ er sentralstyret som velges på årsmøtet. Odd Terje Døvik er leder i sentralstyret i NMCU. Organisasjonen har tillitsvalgte i kretsstyrer i 15 fylker i Norge. NMCU sekretariatet ligger i Moss og har to heltidsansatte.


Hele styret: Christer Edlund, Kjell-Einar Ofstad, leder, Per Bjarne Hansen, Turid Bondevik (nestleder/sekretær) og Tor Martin Hamgaard. I tillegg er Lise Ugland som er kasserer og økonomisk ansvarlig, men ikke til stede på årsmøtet.

For mer informasjon se link

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend