NAF lanserer et helt nytt MC- medlemskap

May Liss Urang
Nå lanserer NAF et eget medlemskap spesielt tilpasset motorsyklister. En ny app gir medlemmene NAFs turbibliotek rett i lomma – og får du stopp er du dekket av NAFs veihjelp.

Et mer aktivt NAF for MC interesserte
– Vi er veldig stolte over endelig kunne få lov til å presentere NAFs nye MC-medlemskap. For første gang siden NAF ble stiftet har vi laget et medlemskap som er spesielt rettet mot motorsyklister, sier Jan Harry Svendsen som er produkteier for MC i NAF.

Jan Harry Svendsen
Jan Harry Svendsen, produkteier for MC i NAF.

Medlemskapet vil være åpent for alle og det inkluderer alle fordelene man finner i et ordinært NAF-medlemskap.

Mye innhold i produktet
– I medlemskapet tilbyr vi veihjelp, nøkkelforsikring, tilbud om juridisk hjelp ved kjøp og skade og alle de andre fordelene man er vant til å få som NAF-medlem. I tillegg lanserer vi en helt ny app med innhold som er vinklet rett mot MC-entusiastene. Vi vet at både turer og sikkerhet er viktige for våre medlemmer og det vil få en stor plass i den nye appen i tillegg til nyheter, ulike tester og reportasjer, sier Svendsen.

Fellestur med de unge i NAF MC Oslo

MC-appen
I MC-appen blir det også mulighet for å lage fellesturer og bli med på fellesturer. Det er også mulig å navigere med appen via Google Maps.

– Vi vet det er mange som kjører alene på motorsykkeltur. Ved å lansere denne appen håper vi at MC-miljøet endelig har fått en plattform der man kan avtale fellesturer og invitere til fellesturer. Vi har lagt stor vekt på brukervennlighet og har lagt mye jobb ned i å lage en app som man tar med seg på tur og som man bruker til å planlegge turer i, sier Svendsen.

I dag har NAF rett i overkant av 10.000 MC-medlemmer, og også eksisterende medlemmer får tilgang til den nye MC-appen.

NAF MC Oslo på tur
NAF MC Oslo på tur.

Svendsen i farta
– Nå gleder vi oss til å åpne opp og ønske nye MC-medlemmer velkommen til NAF. Jeg er helt sikker på at mange har savnet et medlemskap som dette. Jeg kan love at NAF MC vil bli synlige fremover og det er også veldig moro at vi med denne lanseringen nå også øker verdien av medlemskapet for de som allerede er MC-medlemmer i NAF.

Mange er nok ikke klar over at NAF allerede i dag har et svært godt tilbud til motorsyklister. Det er rundt omkring i Norge 25 lokale NAF MC-klubber, som tilbyr alt fra kjørekurs til turer og mekkekvelder, sier Jan Harry Svendsen.

– Som Norges største medlemsorganisasjon for motorsyklister har NAF allerede et bredt tilbud til MC-førere over hele landet. Med det nye medlemskapet vil det styrkes ytterligere slik at klubbene kan tilby enda mer av det motorsyklister etterspør. Samtidig gjør klubbene en helt fantastisk innsats gjennom kurset “Sikker på MC”, som er et lavterskelkurs for å bli en bedre og tryggere motorsyklist. Vi overdriver ikke når vi sier at NAFs MC klubber redder liv, sier Svendsen.

Sikker på MC Drammen
Sikker på MC kurs med start på Drammen trafikkstasjon.

Det nye medlemskapet er åpnet for bestilling på nye.naf.no/mc og koster 920 kroner i året.

Share via
Send this to a friend