Vi søker kontaktpersoner som kan hjelpe oss med nyheter og informasjon fra:

Send e-post til reitwagen.no@gmail.com

Følg oss på sosiale medier!

Kawasaki jakter på salgstalent i Norge. Du har 24 timer på deg!

Bjørn Richard Johansen
Er du Kawasaki fan? Liker MC, ATV/UTV og Jetski? Ja, da har du 24 timer på deg til å få sendt inn en søknad til Norsk Motor Import (NMI) som importerer Kawasaki og som jakter på selger.
Steinar Sandbye er marketing manager hos Norsk Motor Import AS i Norge.

Kawasaki gjør det godt i Norge og er i dag som følge av Covid-19 situasjonen nærmest utsolgt for produkter i Norge. I fjor var Kawasaki et av de mest voksende merkene innen sine kategorier.


Må like det grønne
Det er svært sjelden det lyses ut jobber hos de norske motorsykkel, ATV/UTV og jetski importørene. Men nå er Kawasaki på jakt etter en selger med bakgrunn i at Kristian Østbye med ansvar for Kawasaki produktene skal gå av med pensjon.

Vi gleder oss til å invitere til intervju over en god kopp kaffe, sier Steinar Sandbye i Norsk Motor Import.

Timeglasset i ferd med å renne ut
– Om litt over 24 timer går fristen ut for å søke på det som kanskje er Norges kuleste salgsjobb for enhver Kawasaki elsker, sier Steinar Sandbye som er marketing manager hos Norsk Motor Import AS i Norge.

Norsk Motor Import AS er en av Norges største leverandør av mopeder, ATV/UTV, motorsykler og tilbehør. Selskapet, som har 16 ansatte ble etablert tidlig på 80-tallet, omsatte for hele 86 millioner i 2019. De har hovedkontor i Førde i Vestland fylke med avdelingskontor i hovedstadsområdet.

Jakter nytt salgstalent. Denne logoen er den beste, sier patrioten, Steinar Sandbye.

Kawasaki gjør det godt i Norge
– Som selger blir du å jobbe på selskapets kontor på Lørenskog, forteller Sandbye. Her jobber vi fem personer. Dette er drømmejobben for deg som elsker MC, ATV/UTV og Jetski, samt Kawasaki produktene.

I produktene NMI importerer finner vi scootere, mopeder, mopedbiler, motorsykler og ATV/UTV fra kjente produsenter i Japan, USA, Spania, Korea, Frankrike og Taiwan. I tillegg står selskapet for en betydelig import av deler og utstyr.

– Produktene vi har valgt å importere, er kjente merkevarer i hele Europa, og flere har solide markedsandeler i de enkelte land, sier Steinar Sandbye.

Del denne artikkelen på sosiale medier

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on tumblr
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend