Kawasaki jakter på salgstalent i Norge. Du har 24 timer på deg!

Bjørn Richard Johansen
Er du Kawasaki fan? Liker MC, ATV/UTV og Jetski? Ja, da har du 24 timer på deg til å få sendt inn en søknad til Norsk Motor Import (NMI) som importerer Kawasaki og som jakter på selger.
Steinar Sandbye er marketing manager hos Norsk Motor Import AS i Norge.

Kawasaki gjør det godt i Norge og er i dag som følge av Covid-19 situasjonen nærmest utsolgt for produkter i Norge. I fjor var Kawasaki et av de mest voksende merkene innen sine kategorier.


Må like det grønne
Det er svært sjelden det lyses ut jobber hos de norske motorsykkel, ATV/UTV og jetski importørene. Men nå er Kawasaki på jakt etter en selger med bakgrunn i at Kristian Østbye med ansvar for Kawasaki produktene skal gå av med pensjon.

Vi gleder oss til å invitere til intervju over en god kopp kaffe, sier Steinar Sandbye i Norsk Motor Import.

Timeglasset i ferd med å renne ut
– Om litt over 24 timer går fristen ut for å søke på det som kanskje er Norges kuleste salgsjobb for enhver Kawasaki elsker, sier Steinar Sandbye som er marketing manager hos Norsk Motor Import AS i Norge.

Norsk Motor Import AS er en av Norges største leverandør av mopeder, ATV/UTV, motorsykler og tilbehør. Selskapet, som har 16 ansatte ble etablert tidlig på 80-tallet, omsatte for hele 86 millioner i 2019. De har hovedkontor i Førde i Vestland fylke med avdelingskontor i hovedstadsområdet.

Jakter nytt salgstalent. Denne logoen er den beste, sier patrioten, Steinar Sandbye.

Kawasaki gjør det godt i Norge
– Som selger blir du å jobbe på selskapets kontor på Lørenskog, forteller Sandbye. Her jobber vi fem personer. Dette er drømmejobben for deg som elsker MC, ATV/UTV og Jetski, samt Kawasaki produktene.

I produktene NMI importerer finner vi scootere, mopeder, mopedbiler, motorsykler og ATV/UTV fra kjente produsenter i Japan, USA, Spania, Korea, Frankrike og Taiwan. I tillegg står selskapet for en betydelig import av deler og utstyr.

– Produktene vi har valgt å importere, er kjente merkevarer i hele Europa, og flere har solide markedsandeler i de enkelte land, sier Steinar Sandbye.

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend