Motor Teknikk AS og BMW Motorrad satser i Stavanger, Egersund og Rogaland

Bjørn Richard Johansen
Motor Teknikk, som er offisiell BMW Motorrad butikk og Sørlandets største motorsykkel og ATV butikk, kommer til Stavanger, Egersund og Rogaland. Selskapet planlegger å etablere seg i Rogaland med egen butikk og starter med pop-up butikker i samarbeid med De Historiske Hotel og Spisesteder og reiselivsnæringen i regionen. Fra denne helgen kan du prøvekjøre og møte Motor Teknikk AS i Stavanger, Egersund og Rogaland.
Christian Høyer-Jonassen (venstre), utstyrsansvarlig Henriette Rørvik og Morten Lauvås hos Motor Teknikk AS i Kristiansand

Motor Teknikk og BMW Motorrad inntar Rogaland
BMW er landets mest selgende motorsykkelmerke og det er første gang det går mot åpning av et BMW tilbud i Stavanger. Motor Teknikk har 14 ansatte og selger i dag BMW Motorrad, Yamaha og Honda, samt Yamaha ATV.
– Vi ruller nå ut vår plan for etablering i Rogaland i helgen i forbindelse med Vårsleppet 2021 som er et av landets største motorsykkelarrangementer, sier Christian Høyer-Jonassen som er daglig leder for Motor Teknikk AS.

BMW har nå utstilling i Grand Hotell i Egersund.

Gleder oss til å bli kjent med motorsyklister i Rogaland
– Vi samarbeider med De Historiske Hotel i Rogaland, Kronen Gaard, Grand Hotell Egersund med flere som har utviklet Hubriding.no som er fokusert på gode kjøreopplevelser i Rogaland og i resten av landet. Blant annet har vi plassert ut motorsykler på Grand Hotell Egersund og senere vil det også være en sykkel å finne på Kronen Gaard i Sandnes kommune, forteller Christian Høyer-Jonassen.

Helmer Steinsvåg er prosjektleder for Hubriding.no i Rogaland og eier av Kronen Gaard.

Velkommen til Rogaland
– Vi gleder oss til å få Motor Teknikk til Rogaland og dermed bidra til enda mer fokus på Hubriding.no som en viktig satsing for reiselivsnæringen i fylket så vel som i landet for øvrig, sier Helmer Steinsvåg som er prosjektleder for Hubriding.no i Rogaland og eier av Kronen Gaard, samt sentral i De Historiske Hotel i regionen. Vi vet at det nå er mange som gleder seg over etableringen at en sterkt og seriøst aktør som BMW Motorrad her i Rogaland.

Lars Arne Straand er adm. direktør på Straand Hotel og leder for Hubriding.no satsingen.

Hubriding.no samarbeider med Motor Teknikk AS
– Rogalandsregionen går foran som et godt eksempel på at samarbeid på tvers kan skape nye muligheter innen reiseliv og næringsutvikling. Vi setter stor pris på at Motor Teknikk AS velger å samarbeide med oss i Hubriding.no konseptet. Gjennom å koble seg til vår digitale modell, strategi og plattform sammen med De Historiske Hotel i Rogaland bør alt ligge til rette for å skape en solid BMW Motorrad suksess fremover, sier Lars Arne Straand adm. direktør på Straand Hotel i Vrådal i Telemark.

Vårsleppet-2021 i Rogaland 1. mai.

Media er velkommen til å følge vår første offisielle tilstedeværelse i Rogaland, nemlig feiringen av 1. mai 2021 i Egersund.

Logoen for Vårsleppet-2021 i Rogaland 1. mai.

Utstilling og Pop-up butikk på hotellene
Motor Teknikk vil være på plass i og ved Grand Hotell Egersund med flere demo-sykler fra BMW Motorrad. Det blir en god anledning til å bli bedre kjent med BMW Motorrad og Motor Teknikk. Grand Hotell Egersund stiller opp med en kjempe pakke på overnatting med middag og prøvekjøring som dere kan finne på hjemmesidene til Hotellet.

BMW har nå utstilling i Grand Hotell i Egersund.

Jakter på lokaler for en BMW butikk i Stavanger
Etter å ha bygd opp virksomheten i Kristiansand, med mange leveranser til Rogaland, kommer vi nå til å forsøke å drifte et utsalg av Nye BMW Motorsykler. Vi er fremdeles i fasen med å finne lokaler for permanent utsalg.

Denne velkjente logoen blir nå mer synlig i Rogaland fremover. BMW kommer til byen med Motor Teknikk AS sin satsing.

Dette er en gradvis satsning som har et mål om at BMW Motorrad igjen kan få en butikk i dette distriktet.
Vil du møte Motor Teknikk AS teamet i Stavanger i forbindelse med “Vårsleppet-2021” denne helgen?
Da kan du ta kontakt med salgs og- markedsansvarlig Morten Lauvås på e-post morten@motor-teknikk.no eller telefon 90 56 85 89.

Morten Lauvås i Motor Teknikk AS. Her på kontoret i Kristiansand, mens han gleder seg til å forflytte mange motorsykler til Stavanger på denne helgen!

– Det vil være mulighet for å møtes å snakke om BMW, prøve sykler eller snakke med oss om mulig beliggenhet – i forbindelse med vårt første offisielle besøk til Rogaland med BMW Motorrad denne helgen, avslutter Morten Lauvås i Motor Teknikk AS.

Du kan se mer om Hubriding.no på nett – www.hubriding.no

Om HubRiding
HubRiding er et konsept som er skreddersydd for turglade hverdagsmotorsyklister utviklet av Straand Hotel i Telemark. Konseptet tilbyr det beste en motorsyklist kan ønske seg på tur. Du kan bo ved hotellet, unngå kjedelige transportetapper og nyte kjøreruter fra 100 til 650 km med sving-garanti. Alle rutene er dagsetapper, de er utarbeidet på bakgrunn av kartstudier og prøvekjøringer i noe av det beste kjøreterrenget du kan finne. Konseptet omfatter tilrettelegging av tjenester som flotte mat og kjøreopplevelser, vasking og enkelt vedlikehold, tørkemuligheter, lunsjpakker og tilgang til teknisk bistand. Det fantastiske med HUBriding er at du hver eneste dag kan returnere til samme seng, møte gamle eller nye venner og nyte livet som HUB-rider hos oss. Let’s Hub it!

Hotelldirektør Geir Sølve Sleveland på en BMW R nineT Urban G/S, utenfor hans Grand hotell Egersund.
Share via
Send this to a friend