Vi har besøkt MC-Messen hos AGM i Sarpsborg

May Liss Urang
AGM, Alf Graarud Motor, har gjort det igjen. Enda en gang har de satt i gang et unikt opplegg for sine kunder ved å invitere til sin egen MC-Messe i Sarpsborg i butikkens lokaler på Borgenhaugen.

Og for en suksess. Da vi ankom lørdag ved 11 tiden var det masse folk både ute og inne. Parkeringsplassen var full, og det sto biler parkert langs sidegatene og helt bort til parkeringsplassen ved kirken.

Ute ble vi ønsket velkommen av parkeringsvakter og ved inngangen ble vi hilst velkommen med messeprogram med kart over hvor vi fant de forskjellige tilbudene og produktmerkene. I tillegg var det mulig å bli med i konkurranse om et gavekort på kr. 3000,- ved å skanne inn QR kode og oppgi sin kontaktinfo.

I tillegg til gode messetilbud ble det også servert kaffe, pøler og snop for de som ønsket å benytte seg av dette. På programmet var det flere foredragsholdere hver dag og både Honda, Dainese, Alpinestars og Triumph var til stede og presenterte sine nyheter i tillegg til flere andre. Gjensidige, IF, Safedrive og MC-Akademiet hadde også egen stand der.

Et vel blåst arrangement AGM kan være veldig stolt av. Vi tok en liten prat med flere av de ansatte som var med og fikk høre at her stilte alle opp og bidro. Selv mekanikerne var satt i arbeid der de kunne hjelpe til. Alle koste seg og syntes det var veldig gøy at det kom så mange besøkende innom.

Olav, til høyre, som til daglig jobber som mekaniker hos AGM synes det er gøy å bidra på en annen måte. Denne helgen i Klim avdelingen. Til venstre har vi Lars som vurderer å kjøpe seg litt Klimutstyr. Han synes Olav gjorde en god jobb med innsalget.

Alf Graarud kunne fortelle at de var veldig fornøyde med oppslutningen rundt arrangementet. Det har vært mange både nye og gamle kunder innom. De har fått solgt flere MC’er i tillegg til endel utstyr.

De hadde blitt litt skremt når de la ut arrangementet og så hvor mange likes de hadde fått på Facebook. De bestemte seg umiddelbart for å utvide åpningstidene slik at alle kunne få muligheten for å komme en tur innom butikken. Torsdag hadde de åpent til kl. 20.00 og hadde 418 besøkende innom den dagen. Fredag hadde de åpent til 16.30 og hadde 360 besøkende den dagen. På lørdagen vår åpningstiden satt til kl. 18.00 og de håpet på ca. 1000 besøkende den dagen. Når vi dro derfra noen timer senere hadde de allerede passert 900 besøkende. Totalt i løpet av Messe-helgen har de hatt 2200 besøkende.

Alf Graarud er veldig fornøyd med oppslutningen rundt arrangementet og synes det er hyggelig med så mange besøkende.

Før vi dro spurte vi Alf Graarud om de ville gjøre noe slikt igjen, og han kunne bekrefte at de allerede nå vurdere om de skulle gjøre det samme igjen om 2 år siden oppslutningen rundt arrangementet var så stort og de fikk så positive tilbakemeldinger fra de besøkende.

Saga synes det er hyggelig å få være med på dette arrangementet. Det er så mange blide folk her i dag.

Vi kan bare si oss veldig fornøy med besøket. Det var en veldig hyggelig stemning samt mange blide og serviceinnstilte ansatte som bidro til å gjøre besøket til en hyggelig happening. I tillegg fikk vi både sjokolade, klistremerke og isskrape når vi forlot butikken etter besøket.

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend