VOGE hos ny forhandler i Osloområdet

Kenneth Nordahl-Pedersen
Det kinesiske motorsykkelmerket Voge blir tilgjengelig hos LEKS Motor Oslo når deres nye butikk åpner på Rud i Bærum. Voge er et relativt nytt merke som satser bredt i Europa, og utfordrer de etablerte.

Det er ikke bare i bilmarkedet vi ser fremvekst av kinesiske merker og modeller. Voge er et kinesisk motorsykkelmerke med flere spennende modeller til konkurransedyktige priser. Når LEKS Motor Oslo åpner ny butikk på Rud i Bærum, blir Voge å finne i butikken sammen med blant annet KTM.

Kinesisk gigant

VOGE er storkonsernet Loncin Industries eget merke. Loncin har 9.000 ansatte og produserer årlig 2,5 millioner motorsykler, 3 millioner motorer og 150.000 ATVer. VOGE har jobbet nært sammen med blant annet BMW og MV Agusta i mange år, og har produsert modeller og deler på lisens for flere etablerte merker. Siden 2018 har de produsert sine egne modeller, med design som åpenbart er inspirert av modeller fra etablerte merker.

– VOGE er representert innenfor de populære segmentene i MC-markedet med 5 spennende MC-serier til svært fordelaktige priser. Det er Classic, Naked, Adventure, offroad og Lett-serien, sier Erlend Lønnum som er daglig leder for LEKS Motor Oslo AS. VOGE syklene er et godt supplement i det såkalte Japan/Kina MC-segmentet for de som ønsker å kjøpe seg en rimelig motorsykkel som er lett å håndtere, med moderne teknologi og gode kjøreegenskaper. Det blir moro å se hva vi kan få til med dette merket.

 

Erlend Lønnum hos LEKS Motor Oslo blir Voge-forhandler.

 

Fem års garanti
– Vi har ambisjoner om å vokse i markedet, og er glade for å få en forhandler i Oslo-området. Vi er trygge på at produktene er gode, og tilbyr derfor fem års garanti på alle kjøretøy, sier Tore Knutsen som er daglig leder for VOGE Scandinavia. Selskapet har sitt sentrallager i Moss og Porsgrunn.

 

Tore Knutsen hos Voge har tro på at merket kan bite fra seg i det norske markedet.

 

Se hele forhandlerlisten og les mer om VOGE: https://www.vogescandinavia.com/

 

Reitwagen ønsker selvsagt både Voge og den nye forhandleren lykke til.

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend