MC-messen flyttes til 2023 som følge av Covid-19/Omicron situasjonen.

Bjørn Richard Johansen
MC-messen som gjennom over 40 år har vært arrangert annethvert år hos NOVA Spektrum (tidligere Norges Varemesse) flyttes nå til 2023. Dette som en direkte følge av Covid-19 og Omicron situasjon.
Nå må vi være optimistisk og se frem mot 2023 sesongen hvor vi igjen er på plass med MC-messen sier Tommy Larssen.

– Vi ser at den senere tids utvikling knyttet til Omicron-varianten vil medføre ytterligere usikkerhet i planleggingen inn i 2022, sier Tommy Larssen som er prosjektleder for MC-messen hos NOVA Spektrum.

Sist gang messen ble gjennomført i 2019 ble den besøkt av hele 24.196 mc-interesserte.

– Vi hadde stor påmelding og gledet oss, men ser at vi dessverre må innse at usikkerheten i situasjonen vi er inne i vil strekke seg langt inn i det nye året. En tid vi ville bruke til å planlegge messen godt sammen med alle deltakerne. Usikkerheten gjør dette umulig, sier en trist Tommy Larssen til Reitwagen.no.


Derfor har NOVA Spektrum og MCF besluttet å flytte MC-messen frem til 2023. Dato for arrangementet blir sluppet i januar/februar 2022.

MC-messen er et samarbeid mellom Motorsykkelimportørenes Forening (MCF) og NOVA Spektrum. Sist gang messen ble gjennomført i 2019 ble den besøkt av hele 24.196 mc-interesserte. Det er stiftelsen Norges Varemesse som eier og driver NOVA Spektrum i Lillestrøm og Oslo Spektrum i Oslo.

Per-Anton Vinje i MCF synes det er trist at Covid-19 også medfører at MC-messen 2021 nå må utgå.

– Nå må vi i steden se frem til 2023 hvor vi er tilbake med MC-messen igjen, sier Per-Anton Vinje som er styreleder i Motorsykkelimportørenes Forening, MCF. MC-messen som gjennom over 40 år har vært arrangert annethvert år hos NOVA Spektrum (tidligere Norges Varemesse) flyttes nå til 2023. Dette som en direkte følge av Covid-19 og Omicron situasjon.


Motorsykkelimportørenes Forening, MCF, organiserer alle de store merkene som selges i Norge. Aprilia, BMW, Daelim, Ducati, Gilera, Harley-Davidson, Honda, Husqvarna, Hyosung, Indian, Kawasaki, Keeway, KTM, Kymco, Moto Guzzi, MV Agusta, NIU, Peugeot, Piaggio, Rieju, Slingshot, SMC, Suzuki, SYM, Triumph, TGB, Vespa, Yamaha og Zero.

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend