Leere’s Motorsport AS skal vokse med Kawasaki.

Bjørn Richard Johansen
Leere’s Motorsport AS i Fredrikstad, som selger Honda, MV Agusta, Suzuki, Voge og Zero motorsykler styrker porteføljen med å tilby Kawasaki til sine kunder. Dermed legger MC- og båtbutikken opp til å øke omsetningen ytterligere fra årets 76 millioner kroner i 2022.


Gode nyheter

– Etter at nyheten ble kjent i dag har vi alt fått mange positive henvendelser, sier Lars A. Leere til Reitwagen.no. For oss som har Honda, MV Agusta, Suzuki, Voge og Zero i butikken er det veldig gøy å også kunne tilby Kawasaki fremover. I dag er vi skikkelig stolt, sier Leere.

Et bilde her av Knut Leere som etablerte butikken i Fredrikstad i 1960.

Historie tilbake til 1960
Leere’s Motorsport AS ble etablert i 1960 og har vært drevet av Leere’s familien gjennom flere generasjoner. Butikken ble etablert av Knut Leere som drev den i mange år. – Farfar utviklet butikken og selskapet her i Fredrikstad. Han var aktiv helt til han gikk bort for 9 år siden, forteller Lars A. Leere. Med våre 61 år er vi faktisk Norges eldste MC-forhandler, sier Lars.

Fra venstre: Vinay Nayee, sesongarbeider, Lars Leere, Ronny Leere og Sam Johansson som jobber på delelager.

I dag er det flere blad Leere som er på jobb i virksomheten. Ronny Leere er daglig leder for MC, Kurt Leere er daglig leder for båt og Petter Leere er ansvarlig for salg og klargjøring av båt.

Emma Lundin i Norsk Motor Import AS gleder seg til å planlegge 2022 sesongen med Leere’s teamet.

Ser frem mot 2022 sesongen
– Jeg gleder meg til å planlegge 2022 sesongen sammen med teamet på Leere’s Motorsport, sier Emma Lundin i Norsk Motor Import AS, NMI. Hun er ansvarlig hos NMI for Kawasaki Powersport produktene som innbefatter motorsykkel, ATV (terrengmotor-sykkel/All-terrain vehicle), UTV (kjøretøy modifisert for å frakte utstyr utenfor allfarvei/Utility terrain vehicle) og vannscooter.

Steinar Sandbye hos NMI gratulerer Leere’s teamet. Viktig å kunne tilby denne viktige MC-regionen i Norge Kawasaki sier han.

– Kawasaki har et meget bredt og spennende modellspekter, som vi gleder oss mye til å jobbe med i årene fremover, forteller Leere. Blant annet nye Ninja H2 SX SE og Versys 650 som vi var på lanseringen av under Eicma messen i Milano for noen uker siden.


Får egen Kawasaki avdeling

– Butikken vil bli pusset opp. Videre vil vi få en egen Kawasaki avdeling i januar. Når det er klart vil vi kunne invitere inn til gode Kawasaki opplevelser her hos oss i Fredrikstad, sier en entusiastisk Lars Leere. Reservedeler er bestilt og vil være lagerført hos oss fra januar.

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend