En vanligvis blid Tommy Larssen som MC-messen er lei seg i dag. MC-messen må flyttes til 2022 som følge av Corona

Bjørn Richard Johansen
En vanligvis blid Tommy Larssen som er prosjektleder for MC-messen er lei seg i dag. MC-messen må flyttes til 2022 som følge av Corona. MC-messen flyttes til 2022. Grunnet koronapandemien og Covid-19 forskriften har vi besluttet at det ikke lar seg gjøre å arrangere MC-messen i mars 2021.

MC-messen er Norges viktigste møteplass for motorsykkelinteresserte. Den arrangeres annethvert år i mars og fyller hallene på Norges Varemesse ved Lillestrøm med årets nyheter innen motorsykler og kjøreutstyr. I 2019 ble MC-messen besøkt av hele 24.196 besøkende. Tidenes deltaker og besøksrekord for MC-Messen.

Tommy Larssen, prosjektleder for MC-messen.

Årets happening for alle som elsker MC
– MC-messen er et samarbeid mellom Motorsykkelimportørenes Forening (MCF) og Norges Varemesse. Messen har blitt arrangert annethvert år siden første gang på Sjølyst i 1992. Siden 2017 har vi i tillegg arrangert MC-messen Vårmønstring utendørs på p-plassen til Norges Varemesse, sier Tommy Larssen, prosjektleder for MC-messen.

MC-messen er en viktig arena og møteplass hvor vi ønsker å presentere et bredt spekter av de siste nyheter og trender for ett motorsykkelelskende publikum. Her finner du de største importørene, forhandlerne, klubber og foreninger. Alle godt representert med et bredt sortiment og siste nytt for årets mc-sesong.

To kjente og kjære logoer.

Merk av datoen 4.-6. mars 2022
– MC-messen flyttes til 2022. Vi planlegger MC-messen 4. – 6. mars 2022. Grunnet koronapandemien og Covid-19 forskriften har vi besluttet at det ikke lar seg gjøre å arrangere MC-messen i mars 2021, forteller Tommy Larssen.

– Vi vet at mange utstillere og besøkende er fryktelig skuffet nå. Vi deler deres frustrasjon og hadde sett frem til å arrangere MC-messen i mars 2021, sier Tommy Larssen.

Et flott fotos fra KTM standen på MC-Messen i 2019.

– Arrangørene er svært lei oss for at vi ikke kan åpne dørene våre for utstillere og besøkende i mars, men denne situasjonen rår vi ikke over og må forholde oss til forskriften regjeringen har nedfelt. Regjeringen valgte i juni å endre Covid-19 forskriften til også å omhandle varemesser.

– Til vi sees igjen. Ta vare på deg selv og dine kjære, vask hender og plei interessen for motorsykkel, sier Tommy Larssen som er prosjektleder Oslo Motor Show og MC-messen.

En stor del av området holdes av til direktesalg av utstyr. Her kan de besøkende få de beste messetilbudene innenfor bekledning og rekvisita – her kan du kjøpe alt du trenger.

Aktiviteter for hele familien
Når vi kommer til 2022 vi vi som vanlig ta sikte på å tilby spektakulær underholdning for alle aldre, der utøvere viser fram halsbrekkende triks på to hjul. I 2017 tok André Villa med seg internasjonale FMX og BMX stjerner, hva som står på programmet for 2022 gleder vi oss til å informere mer om senere. I tillegg blir det aktiviteter for hele familien.

Share via
Send this to a friend