MC-Huset Nydal AS ved Hamar i Ringsaker er viktig og populær lokal bedrift: Det sa ordfører Anita Ihle Steen (Arbeiderpartiet) og næringssjef Tor Rullestad i Ringsaker Kommune når de besøkte MC-Huset Nydal

Bjørn Richard Johansen
MC-Huset Nydal, som i over 50 år har vært en trygg arbeidsplass og som samlet har solgt motorsykler til en verdi av mer enn 1 milliard kroner, har hatt besøk av ordfører Anita Ihle Steen (Arbeiderpartiet) og næringssjef Tor Rullestad i forbindelse med Motorsykkelens Uke 2021.
Flott og moderne butikk som er populær for kunder fra hele landet.

Butikken på Hamar ble startet i 1947 og har i dag kunder fra hele landet. Samlet har selskapet omsatt for mer enn en milliard siden etableringen. MC, ATV, snøscooter, verksted og utstyrssalg sikret butikken en omsetning på rett over 78 millioner kroner i 2020. Driftsresultatet ble ca. 3,7 millioner. Og de forventer god vekst i 2021 også. Videre eier selskapet tomten og eiendommene så det er en bunnsolid forhandler å gjøre en god handel hos. Per Almestrand har aldri angret på at han tok sjansen på å overta butikken i januar 1971 da den forrige eieren flyttet til Australia.

Veldig hyggelig anerkjennelse for oss alle å få besøk av ordfører og næringssjef, sier Per Almestrand på MC-Huset Nydal AS.

– Ordfører Anita Ihle Steen og næringssjef Tor Rullestad besøkte MC-Huset Nydal i forbindelse med Motorsykkelens uke 2021. Det ble en omvisning i butikken, på verksted og lager, samt en god rundebordsdiskusjon som du kan se på YouTube, forteller markedsansvarlig Stine Svenkerud til Reitwagen.no.

Ordfører Anita Ihle Steen i Ringsaker kommune.

– Samarbeidet mellom MC-bransjen, De Historiske Hotell og Spisesteder rundt Hubriding.no ble også diskutert. Dette er et stort potensial for reiselivsvirksomhetene i Ringsaker Kommune og i Innlandet fylke for øvrig, sa ordfører Anita Ihle Steen i diskusjonen.

Næringssjef Tor Rullestad i Ringsaker Kommune.

Populær bedrift
– Norge lever av å ha mange små og mellomstore bedrifter (SMB) som MC-Huset Nydal AS. MC-Huset Nydal AS er viktig og populær lokal bedrift. Det sa ordfører Anita Ihle Steen (Arbeiderpartiet) og næringssjef Tor Rullestad i Ringsaker Kommune når de besøkte motorsykkel, ATV og snøscooterbutikken i forbindelse med Motorsykkelens Uke 2021.

Fra Venstre: Rune Almestrand selger, Stine Svenkerud personal- og markedsansvarlig, Rune Ludvik Johansen salgssjef, Aagot Almestrand daglig leder og Per Almestrand styreleder. Tor Rullestad Næringssjef Anita Ihle Steen Ordfører


En anerkjennelse å få besøk av ordfører og næringssjef
– Å få besøk av ordfører og næringssjef i kommunen var veldig hyggelig og nyttig. Vi fikk diskutert flere viktige problemstillinger for vår lokale virksomhet og vekstambisjoner. Videre er besøket en anerkjennelse for oss alle som jobber med salg av motorsykler, ATV og snøscooter her på MC-Huset Nydal AS, forteller Stine Svenkerud som er markedsansvarlig for MC-Huset Nydal AS.

Den alltid spreke Per Almestrand. God markedsføring her på kassevognen også. Caps og sporty selvsagt.

– Dette var utrolig stort for oss i teamet på MC-Huset Nydal AS, forteller Per Almestrand.

– Vi vektla vårt viktigste budskap. Kundeservice betyr alt, avslutter Stine Svenkerud til Reitwagen.no.

Share via
Send this to a friend