Dainese.no er online - Yamaha Vinterbro lanserer ny nettbutikk under Motorsykkelens Uke 2021

Bjørn Richard Johansen
Yamaha Vinterbro på Kalbakken i Oslo benytter den Digitale «Motorsykkelens Uke» til å lansere sin nye netthandelsportal Dainese.no. Nettbutikken er oversiktlig og enkel å bruke. Dainese.no sikrer butikkens tilstedeværelse i markedet, sier Anne-Mette Grelland som er daglig leder på Yamaha Vinterbro.
Anne Mette Grelland er daglig leder for Yamaha Vinterbro på Kalbakken i Oslo.

Åpen butikk
– Vi har åpent i butikken og følger strenge COVID-19 rutiner. Dette blir veldig godt tatt imot av kundene. Vi ser også at kundene får mer og mer interesse nå for å tenke motorsykkel, så det lover godt, sier Anne Mette Grelland som er daglig leder for Yamaha Vinterbro på Kalbakken i Oslo.

Yamaha Vinterbro har lenge hatt en god nettside.


Topp moderne nettbutikk
– Når vi nå lanserer Dainese.no vil vi ytterligere gi våre kunder et godt servicetilbud på nett, sier Anne Mette Grelland. Utrullingen skjer samtidig som Motorsykkelens Uke 2021 blir gjennomført.

Christian Ellefsen er selger hos Yamaha Vinterbro.

Facetime service
– Vi har under den tiden vi var nedstengt etablert en ordning hvor Christian Ellefsen som er selger er i butikken viste kunder modellene på Facetime. Dette ble godt mottatt og vi ser at det også kan skje i perioder uten nedstengning. Men aller best service er det selvsagt å møte i butikken, eller å gjøre handelen direkte på Dainese.no, sier Anne Mette Grelland engasjert, forteller Anne Mette Grelland til Reitwagen.no.

Flott design og uttrykk i den nye nettbutikken.

Rikt utvalgt på nett
– Dainese.no er topp oppdaterte nettsider med alle rykende ferske 2021 nyheter. Her finnes litt for enhver smak, vi har flotte pakkeløsninger til ungdom i fra kun kr 5.990. Helt nye Laguna Seca 1pc skinndress og mye flotte Gore-Tex klær, forteller Christian Ellefsen som er selger i butikken. Vi har også fått inn Dainese sin nye armalith-teknologi som er 7 ganger sterke enn vanlig kevlar bukser, disse kommer i jeans, chinos, cargopants m.m.

Linken til siden: https://www.dainese.no/

Nettside: www.yamahamc.com/

Share via
Send this to a friend