MC-bransjen har fått sin «PodCaster»: Racing fører Erik Kjuus ruller ut episode 4 i dag med Harley-Davidson prat hos Lazy Boyz

Bjørn Richard Johansen
Den anerkjente racing føreren og eventyreren Erik Kjuus, som er Norges eneste Isle of Man-pilot, har tatt initiativet til å lage en helt ny podcast som har fått navnet Motorsykkel Podden. Podcastene legges også ut på YouTube.
Erik Kjuus som vi kjenner han. Her fra Isle of Man.

Ny plattform for gode MC-samtaler
– Jeg har lenge hatt lyst til å skape en plattform hvor jeg kan ha spennende samtaler med personlighetene som skaper mc-bransjen, sier Erik Kjuus. Få har opplevd mer utfordringer på MC-en i høy fart en nettopp Erik Kjuus. Firebarnsfar.. Men mest kjent i MC-Norge for å ha kjørt «Isle of Man» fem ganger. Her har du link til Motorsykkel Podden.

Erik Kjuus i front. Daniel Nyborg og Mathias Ervik Ledezma fra Wright Trafikkskole i bakgrunnen.

– Tidlig i høst gikk jeg til innkjøp av det tekniske utstyret jeg trengte. Deretter har jeg laget et eget godt, men selvsagt enkelt studio i garasjen. Nå som vi er på flyttefot i Vestby-Drøbakk området i løpet av vinteren, forteller Erik Kjuus. Jeg ser for meg å leie plass til verksted og lager hvor det også er plass til et godt studio.

Erik Kjuus en god Harley-Davidson prat med Lazy Boyz med Torill Dahl og Jørgen Johnsen.

Spennende gjester
I den ferskeste podcasten har Erik Kjuus en god Harley-Davidson prat med Lazy Boyz med Torill Dahl og Jørgen Johnsen. Denne gangen har jeg vært på besøk hos Lazy Boyz. Det blir noe prat om den nye Live wire og den kommende Pan America. Litt om HD kulturen og diverse annet. Viste du at det er muligheter for prøvekjøringer også på vinterstid? Når forhold er ok nok da selvfølgelig. Det er teaseren for podcasten. Videre finnes podcasten på YouTube.
– Først ut var en introduksjons-podcast. Den var vel også preget av litt tekniske utfordringer. Men den må regnes med som nr. 1, smiler en stolt Erik Kjuus. Neste tema ut var om det å ta MC-lappen med Daniel Nyborg og Mathias Ervik Ledezma fra Wright Trafikkskole.

Røff teaseren for podcasten med Ole Andreas Isdahl. En av Norges mest erfarne motorsykkeltester og motorsykkeljournalist.

Så hadde jeg en skikkelig vellykket podcast med Ole Andreas Isdahl, kanskje Norges mest anerkjente motorsykkeljournalist. Han er også sentral i å utvikle Hubriding.no som har fokus på kjøreopplevelses i Norge. Det er virkelig verd å lytte til, understreker Erik Kjuus.

Målet fremover er å lansere podcaster om MC-kjøring og MC-bransjen med jevne mellomrom. Følg med å kombinere mørke høstkvelder med å lytte til gode samtaler i Motorsykkel Podden.

Podcasten kan også sees på YouTube som her intervjuet med Ole Andreas Isdahl.

Tips til gjester
For tips om gjester til Motorsykkel Podden, ta kontakt med Erik Kjuus på mobil 97 77 97 89 og e-post: erik@kjuus.com

Erik Kjuus
Fører og eventyrer for Kjuus-Racing
Program leder for Motorsykkel Podden
Tlf: 97 77 97 89

Share via
Send this to a friend