Norges Motorsport Forbund-presidenten fornøyd med Motorsportkonferanse-helgen. Generalsekretæren tror på mye spennende rundt motorsporten i tiden fremover! Ny valgseier til Cato Ove Karlsen som MC-seksjonsleder.

Bjørn Richard Johansen
Aktiv MSK-helg er over melder Norges Motorsportforbund. NMF-presidenten Emilie Westbye ser tilbake på en aktiv MSK-helg, med masse faglig innhold. Alt foregikk digitalt som følge av Covid-19 situasjonen.

Motorsportkonferansen 2020 i regi av Norges Motorsportforbund gikk av stabelen i helgen. I den forbindelse ble det også gjennomført digitalt seksjonsårsmøte i forbundet som følge av Covid-19. Norges Motorsportforbund er et fleridrettsforbund for all motorsport innenfor Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité.

NMF president Emilie Westbye.

Fornøyd NMF-president
– Det var mye spenning knyttet til det å avholde alle møtene digitalt, men jevnt over synes jeg det gikk veldig fint. Tusen takk til administrasjonen for ekstraordinære forberedelser, og for at møtedeltakerne var tålmodige og hjelpsomme, sier Emilie Westbye, sier NMF president Emilie Westbye etter helgens NMF møter.

Westbye er ikke minst fornøyd med at viktige IKT-løsninger ble presentert.

– Jeg er utrolig stolt over de jeg har rundt meg, tillitsvalgte og administrasjon, for det vi har fått til sammen. Det var stor stas å endelig kunne presentere IKT-løsninger som mange har etterlengtet. Vi er nå langt fremme på dette feltet sammenliknet med andre særforbund, og jeg gleder meg til fortsettelsen, sier Westbye.

NMF-presidenten benytter anledningen til å takke tillitsvalgte.
– Gratulerer alle ny- og gjenvalgte. Vi går spennende tider i møte, og vi har en rekke oppgaver å ta fatt på. Jeg gleder meg til å gjøre det sammen med dere, sier hun.

– Tusen takk for alt arbeid dere har lagt ned, og for at dere har satt deres preg for å hjelpe motorsporten som vi alle er så glade i. Jeg skulle så gjerne takket dere av med blomster og applaus, men på digitale møter er ikke den biten så enkel. Uansett, all heder og ære til dere for innsatsen dere har lagt ned, sier Westbye.

Og nå er det tilbake til arbeidshverdagen, for å bringe motorsporten opp og frem.

– Nå ser jeg frem til å fortsette på det gode sporet vi er i, og videreutvikle de verktøyene vi har lansert i helgen. Sammen gjør vi hverandre gode, sier Emilie Westbye.

Generalsekretær Tony Isaksen er godt fornøyd med helgens konferanse og årsmøter.

NMFs generalsekretær mener mulighetene er mange
Generalsekretær Tony Isaksen mener at motorsporten i Norge har uante muligheter – og at svært mye positivt skjer for tiden.

I dag starter hverdagen igjen for motorsporten, etter helgens digitale MSK med seksjonsårsmøter.

–Endelig tilbake til hverdagen og fokuset på det som betyr mest for motorsporten, nemlig utøverne og aktivitetene. Det siste året har det skjedd en enorm modernisering av motorsporten og veien foran oss ligger nå åpen av muligheter. Administrasjonen har jobbet steinhardt og har lojalt fulgt opp vedtakene i forbundsstyret det siste året. Dette har båret frukter som det har vært veldig morsomt å presentere for klubbene i løpet av motorsportkonferansen, sier Tony Isaksen.

Isaksen setter pris på at motorsporten virker offensiv hva bærekraft angår.

– Jeg legger merke til at de aller fleste opplever at motorsporten nå er inne i en svært positiv endring, og at de har lyst til å engasjere seg, samt være med på denne reisen. Jeg synes også at det er veldig hyggelig å registrere at mange ser positivt på kombinasjonen av bærekraft og motorsport. Overgangen til elektriske og miljøvennlige motorer er en nødvendighet i samtiden, mener Isaksen.

Han beskriver MSK-helgen som svært vellykket.

– Helgen har vært svært slitsom med mange baller i luften, men samtidig svært vellykket. Utrolig mange arbeidstimer har vært lagt ned av en dedikert administrasjon, noe som igjen har bidratt til en prikkfri helg. Jeg ser fram til at vi igjen får muligheten og vi kan treffes på neste motorsport-arrangement, sier generalsekretæren.

Cato Ove Karlsen ble gjenvalgt som seksjonsstyreleder i MC på årsmøtet i Norges Motorsportforbund på lørdag.
Det var knyttet spenning til MC-valget, men Cato Ove Karlsen fra Osloungdommens Motorsenter Trial trakk det lengste strået også denne gangen.

Cato Ove Karlsen fortsetter som MC-seksjonsleder

Det ble også gjenvalg på nestlederen, Elizabeth Kobberød fra Artic Circle Motorsportklubb.

Gjenvalg ble det også på grenansvarlig Geir Øyen i motocross. Øyen representerer Enebakk Motorsportklubb. Han får med seg ny vara, Pål Johansen fra NMK Gardermoen.

Det ble ny grenansvarlig i enduro; nemlig Giancarlo Illidi fra NMK Aurskog-Høland. Her ble det gjenvalg på vara; Vibeke Wiik fra Enebakk Motorsportklubb.

Per Aksel Nilsen kom inn som ny grenansvarlig fra trial. Han kommer fra Riska Motorsykkelklubb. Her ble det også ny vara; Hallgeir Barkved fra Vaulali Trialklubb.

Ny er også grenansvarlig fra quad; Tone G. Holmen fra Jevnaker Motorklubb. Tore-Michael Fjelle fra Ålesund Motorsportklubb fortsetter som vara.

Og ny er også grenansvarlig for roadracing; Hannah M. Arnegard fra Solør Motorcykkelklubb. Klubbkollegaen Benjamin Storsveen kommer inn som ny vara.

Det ble gjenvalg på grenansvarlig i dragbike; Lin Amundsen fra Romerike Dragbike Klubb, mens Jens Petter Pettersen tok gjenvalg som vara. Pettersen representerer samme klubb som Amundsen.

Grenansvarlig for track racing er ny; nemlig Tor Arne Vigre fra Elgane Motorsykkelklubb. Vara her ble Linn Annette Topstad. Hun kommer inn som ny vara – og er fra NMK Kristiansand.

Gjenvalg ble det også på ungdomsrepresentanten; Madelen Hofstedt Pedersen fra NMK Gardermoen. Her kom det inn ny vara; Fredrik Sunnanå fra Flittig Motocross & ATV.

Nå skal vi ha fokus på å gjennomføre ambisjonene etter helgen, sier Tony Isaksen.

Generalsekretær Tony Isaksen i NMF synes det har vært en spennende motorsport-lørdag.
– Det har vært en spennende og innholdsrik Motorsportkonferanse så langt. Det har vært lagt ned et enormt forberedende arbeid fra administrasjonen og tillitsvalgte for å evne å gjennomføre konferansen digitalt, sier Isaksen.

Og Isaksen mener at det har vært gode demokratiske prosesser.– Det har vært gode og saklige diskusjoner – og demokratiet har valgt. Det har også vært forløsende å fortelle medlemsklubbene våre om fruktene av alt det arbeidet som har vært lagt ned det siste året. Norges Motorsportforbund ligger nå blant de fremste forbundene i moderniseringen og digitaliseringen i norsk idrett. Jeg ser også frem til den siste dagen på konferansen, hvor opplæring og dialog står i førersetet, sier Tony Isaksen.

Foto: Norges Motorsportforbund

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend