Malene Trosten Andersen inn til andreplass i natt i Amsoil-løpet i Sør-Dakota! Hun leder Amsoil i sammendraget.

Bjørn Richard Johansen
Malene Trosten Andersen (bildet) fortsetter å kjøre raskt i Amsoil i USA. Natt til i dag norsk tid ble det andreplass i South Dakota. Fredag fikk hun en ny seier, den tredje i rekken i år i Sør-Dakota. Hun leder Amsoil i sammendraget.

Marlene Andersen imponerer stort
Det er ikke bare Elias Ishoel som imponerer i USA. Marlene Andersen fikk en ny seier fredag kveld og tok en solid andre plass i natt i Sør-Dakota skriver Norges Motorsportforbund på sine nettsider. Hun leder Amsoil i sammendraget. Vardeværingen fortsetter dermed å imponere på toppen av listene i Amsoil i USA.

Malene Andersen nummer to i natt. Foto: privat (NMF).

“Tryna” i andre heatet
– Jeg vant første heat – og “tryna” i det andre heatet, sier Malene Andersen til Norges Motorsportforbund, NMFs, nettsted.

Malene Andersen imponerer. Foto privat/NMF.

Kjempet hardt og klarte andreplassen i natt
– I finalen fikk jeg en dårlig start. Jeg kjempet alt jeg kunne – og klarte å komme meg opp til andreplass. Det var utrolig gøy – og jeg tror at jeg aldri har kjørt så bra i hele mitt liv, sier Malene Andersen rett etter konkurransen.

Dette var andre og siste konkurranse i South Dakota. Før hun kom hit hadde hun to seire i Amsoil 2021. Nå har hun tre seire i år. Rundene i Iowa og Minnesota er for lengst kjørt og tilbakelagt.

Malene Andersen godt fornøyd!

Ny runde til neste helg
Neste helg er det Amsoil-runde nummer fire for 2021. Da handler det om Fargo Nord-Dakota. NMF og Reitwagen.no følger også kommende helgs konkurranser i Amsoil.

Les også: Malene Andersen inn til ny førsteplass • Norges Motorsportforbund (nmfsport.no)

Se også mer på linken: https://snocross.com/
Se også Facebook: LINK
Foto og kilde: Norges Motorsportforbund

Share via
Send this to a friend