Daglig leder Linn Kant hos Arena MC gleder seg til den digitale Motorsykkelens Uke: Flott digitalt tiltak for å kickstarte sesongen i 2021

Bjørn Richard Johansen
Motorsykkelens Uke 2021 blir heldigital i år som følge av at Covid-19 tiltakene er besluttet videreført. En av de som gleder seg er Linn Kant (34) hos Arena MC i Sandnes i Rogaland. Dette er et flott digitalt tiltak for å hjelpe til med å «kickstarte» MC-sesongen, sier hun i en kommentar til Reitwagen.no. Siden stadig flere kvinner kjøper MC har de også lagt til rette en egen avdeling for kvinneklær og utstyr hos Arena MC. MC butikken fikk også en flott profilartikkel i lokalavisen Bygdebladet i dag.
Linn Kant i butikken.

Hun er dermed en av de mange forhandlerne som gleder seg til en digital uke med mye fokus på motorsykkel under motorsykkelens uke fra mandag 15. til lørdag 20. februar. Hun fikk nylig et stort oppslag om Arena MC i Bygdebladet som er lokalavisen til kommunene Randaberg, Rennesøy og Kvitsøy i Rogaland.

Motorsykkelens Uke – Legges opp som heldigital informasjonsuke.

Digital kickstart og påminnelse om at MC-sesongen er i anmarsj
– Dette er et flott digitalt tiltak for å hjelpe til med å «kickstarte» MC-sesongen. Det er bra den er lagt opp heldigitalt som en litt samlet informasjonsoffensiv om MC, slik at vi har ivaretatt alle Covid-19 forholdsregler som gjelder i samfunnet, sier Linn Kant i en kommentar til Reitwagen.no.

Morten Gjestad hos Erling Sande AS.

– Vi legger opp til å skape mye godt fokus under uken knyttet til våre merkevarer i denne heldigitale informasjonsuken, sier Morten Gjestad som er salgs- og produksjef for 2 hjulsavdelingen hos Erling Sande AS. Han har også vær sentral med å utvikle og koordinere Motorsykkels Uke 2021.

Flott artikkel i Bygdebladet i dag.

Flott artikkel om Arena MC i Bygdebladet
Linn Kant var ikke som de fleste andre jenter da hun vokste opp, og viet mesteparten av oppmerksomheten sin mot motorsykler og andre motoriserte kjøretøy. Nå har hun tatt over den daglige driften hos Arena MC, og Linn trives som plommen i egget, skriver Bygdebladet. Som liten hadde Linn motorsykkelplakater på veggene – nå har hun tatt over en MC-butikk. Hun har dermed ansvaret for ti faste ansatte, i tillegg til et par sesongarbeidet.

Interessen for motorsykkel har tatt henne til Italia, Tyskland, Sveits, Østerrike, Spania og USA hvor hun har kjørt motorsykkel i årene etter at hun fylte 18 år.

– Favorittstedet så langt er definitivt Nürburgring, en motorsportbane i Tyskland, der jeg har vært 14 ganger, sier hun til lokalavisen Bygdebladet.

Linn Kant i verkstedet i dag.

Godt utvalg av flotte modeller
Triumph, Honda, Suzuki, MV Agusta, Zero, Piaggio, Vespa og Peugeot er merkene du finner i butikken til Linn Kant og kollegaene i Somaveien på Sandnes utenfor Stavanger. Hun har vært med i driften fra oppstarten i 2019. Fra 1. januar i år tok hun over som daglig leder av butikken som i 2019 omsatte for ca. 25 millioner kroner med et driftsresultat på nær 300.000 kroner. Veksten er god når vi ser på omsetningen. Den doblet seg fra 2018 hvor omsetningen endte på ca. 12 millioner.

Flott utstilling som innbyr til kjøp av produkter i butikken.


Hadde andre interesser siden hun var liten
Bygdebladet skriver at hun som ung ikke hadde helt de samme interessene som andre jenter på Rennesøy. Der de andre hadde plakater med hester på veggene sine, dekorerte heller Linn sine med boybands og motorsykler.

– Jeg vet ikke helt hvor det kom fra, ingen andre i familien var spesielt interessert i motorsykler, sier hun til Bygdebladet.

– Vi har også delelager, og et stort verksted med åtte løftebukker. Det er fint å kunne tilby mer enn bare salg av ferdige sykler, sier hun.

Flott utstilling i butikken.

Egen seksjon for kvinneklær i butikken
Nå ser hun frem mot et spennende år i butikken. Over hundre nye sykler er bestilt inn, og de har nylig opprettet egne avdelinger for klær og hjelmer.

– Vi har faktisk fått en egen seksjon med kjøreklær for damer, det er det ikke mange forhandlere som har. Flere og flere kvinner viser interesse for motorsykler, så det er gøy. Da jeg tok lappen som 18-åring var det ikke mange andre jenter som kjørte sykkel, forteller Linn.

– Det å levere ut en ny sykkel, få være med på å gi denne gleden til kjøperen, det er det beste med denne jobben, avslutter hun med et stort smil om munnen.

Merk: Billedmontasje fra Jærbladet ved Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend