«Kick start 2024»: Gro Flaaten blir treffsjef

Kenneth Nordahl-Pedersen
Gro Flaaten, som har vært sentral i å bygge opp «Sisters in Cars» med fokus på kvinner og bilinteresse, blir treffsjef for “Kick start 2024”, som er et nytt bil-, MC, ATV, UTV treff som går av stabelen siste helgen i mai på Beitostølen.

Kickstart vil ha fokus på bil, MC og noen andre kjøretøygrupper, kjøreopplevelse og nullvisjon. Nullvisjon i form av færre ulykker som vedtatt enstemmig av Stortinget, og nullvisjon med hensyn til utslipp basert på stadig mer elektrifisert bil- og kjøretøypark i Norge.

– Vi er veldig glade for at Gro Flaaten har takket ja til å bli treffsjef for «Kick start 2024», sier Atle Hovi som er adm. direktør på Beitostølen Resort.

– Vi er nå aktive med å møte importører og aktører i bil, MC, ATV, UTV bransjen for å presentere «Kick start 2024». Vi ser også at vi nå blir kontaktet av mange som ønsker å være med på arrangementet. Det er veldig stas, sier treffsjef Gro Flaaten. «Kick start» tar mål av seg å bli et fast årlig arrangement i Norge i årene fremover.

Gro Flaaten blir treffsjef for Kick start 2024.

 

Sett av datoene og helgen

Arrangementet vil gå av stabelen helgen 24.-26. mai for første gang. Det vil bli et faglig program for fredag ettermiddag kveld, samt fokus på kjøreopplevelse på lørdag og søndag.
Alle bil- og MC- interesserte og klubber/foreninger bør sette av datoen i sine kalendere for en flott tur til fjells.

Flotte biler og MC-er
Vi ønsker her å skape en slags «Arendalsuka stemning» med bilen og mc-en som midtpunkt denne helgen. Beitostølen ligger midt mellom Østlandet, Vestlandet og Midt-Norge i Innlandet. Perfekt knyttet sammen av flotte veier.

Atle, bakpå, og Bjørnar Hovi inviterer bil- og mc-Norge til Beitostølen.

 

Nullvisjon og kjøreopplevelser
– Målet er å skape en helg hvor vi som er interessert i bil, motorsykkel, kjøreopplevelse og nullvisjon har et første spennende møtepunkt etter en lang vinter, og med Gro Flaaten på plass vil vi gjennom vinteren og våren utvikle et spennende program med fokus på nullvisjon, opplevelser og mulighet til å se mange flotte biler og MC-er, sier Atle Hovi på Beitostølen Resort

Fylkesordfører lokker med svingete veier
– Dette blir en ny spennende måte å sette Innlandet på kartet. Bilen og MC-en har alltid stått sentral i Innlandet som er knyttet sammen med de ulike regionene i landet nettopp med rette, så vel som flotte svingete veier og nasjonale turistveier, sier Thomas Breen (Ap). Han er fylkesordfører i Innlandet fylkeskommune  med 6.790 kilometer med fylkesvei. Dette blir også en ypperlig måte å sette fokus på arbeidet rundt nullvisjonen ved inngangen til sommeren.

Bilfolket er klar
– KNA er bilfolkets stemme og aktive talsmann i Norge. Det blir spennende å følge oppbygningen av «Kick start 2024». Jeg er invitert til å bidra i forbindelse med åpningen av seminaret for å sette fokus på bilens viktighet i Norge. Det vil danne rammen for starten av helgen på fredag ettermiddag. Det gleder jeg meg til, sier Børre Skiaker som er generalsekretær i KNA. Bilorganisasjonen er den eldste i Norge og ble stiftet i 1907, i bilens spede barndom.

Børre Skiaker, generalsekretær i KNA.

 

Bil og MC-kunst
– I forbindelse med utstillingen som planlegges i sentrum av Beitostølen vil det bli fokus på kunst, bil og MC, forteller Atle Hovi. En av de vi har invitert er blant andre Henning Dyrkolbotn som trolig er landets fremste bil- og motorsykkel-kunstner. Til daglig er han forvaltningsleder ved KODE-museene i Bergen, som betyr at han vedlikeholder eiendommene etter Ole Bull, Edvard Grieg og Harald Sæverud.

– Vi vil fremover møte de sentrale bil- og MC organisasjonene i Norge, sier Atle Hovi.

NMCU og Bikelife kommer
– Vi gleder oss og ser frem til arrangementet, sier Odd Terje Døvik som er leder av sentralstyret i Norsk Motorcykkel Union, NMCU. Sammen med Bikelife Norge representer de nærmere 40.000 motorsyklister i Norge. Han får støtte av Thomas Winther og René Holmen som er de sentrale i Bikelife Norge.
– Dette blir en flott og spennende start på både bil og MC-sesongen, sier Thomas J. Winther i Bikelife Norge.

NMCU og Bikelife er blant de som blir å finne på Beitostølen siste helgen i mai.

Flotte kjøredistanser
Det er flotte kjøreturer til Beitostølen fra en rekke av de store byene. F.eks. 3 timer fra Oslo, 5 timer fra Bergen, 5,5 timer fra Trondheim og 8 timer fra Stavanger. Vi nevner også 1,5 time fra Gol og samme fra Lærdal. Videre 2 timer fra Lillehammer, 2 timer fra Gjøvik, 2 timer fra Sogndal, 2,5 time fra Hamar og 6 timer fra Molde for å nevne noen avstander.

Link til side om arrangementet:
KICK START 2024: Weekend med bil, motorsykkel og kjøreglede! | Beitostølen Resort | Velkommen til Beitostølen (beitostolen.com)

_____________________________________________

Fakta om «Kick Start 2024»
«Kick Start 2024» på Beitostølen vil gå av stabelen første gang 24.-26. mai 2024. Alle med interesse for bil- og MC er velkommen. Målet er å fylle opp Beitostølen i Øystre Slidre med flotte biler og motorsykler, ja alt som ruller på to, fire eller flere hjul. Videre lage en faglig- sosial helg med foredrag, utstilling og sosialt samvær rundt bilen og bilopplevelse. Et viktig budskap er å minne alle om nullvisjonen, det å jobbe sammen for å få så få ulykker som mulig ved inngangen til kjøre-sesongen. Beitostølen ligger midt imellom Østlandet og Vestlandet – og nært til Midt-Norge. Perfekt kjøreavstand uansett hvor du bor. Det er korte kjøreturer til Beitostølen fra en rekke av de store byene. F.eks. 3 timer fra Oslo, 5 timer fra Bergen, 5,5 timer fra Trondheim og 8 timer fra Stavanger. Vi nevner også 1,5 time fra Gol og samme fra Lærdal. Videre 2 timer fra Lillehammer, 2 timer fra Gjøvik, 2 timer fra Sogndal, 2,5 time fra Hamar og 6 timer fra Molde for å nevne noen avstander. For kontakt med hotellet om mer informasjon og utstilling m.m.: atle@beitostolen.com

Foreløpig skisse til program:
Et detaljert program er under utvikling. Men dette er foreløpig tanken for helgen.

 • Ankomst til Beitostølen fra kl. 15.00 og utover
 • «Afterdrive» med hyggelige samtaler og sosialt fra kl. 16.00 og utover
 • Kl. 18.00 – 20.00 foredrag om bil, mc og gode kjøreteknikker, Hubriding.no, nullvisjon m.m.
 • Kl. 20.30 – middag og hyggelig samvær
 • Utstillere som ønsker plass i forbindelse med arrangementet, kan ta kontakt med booking@beitostolen.com

Lørdag:

 • Hyggelig frokost
 • Utstillinger med fokus på bil og MC i Beitostølen sentrum og på Beitostølen Resort
 • Kjøreopplevelser i ulike ruter ut fra Beitostølen
 • Underholdning og sosialt samvær med fokus på bil og MC m.m.
 • ”Afterdrive” med hyggelige samtaler og sosialt fra kl. 16.00 på Beitostølen Resort og i Beitostølen sentrum
 • Kl. 19.00 – middag og hyggelig samvær

Søndag:

 • Hyggelig frokost
 • Utstillinger med mer frem til kl. 12.00/13.00
 • Avreise og retur etter egen kjøreplan

 

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend