Kawasaki presenterer off-road modellene for 2023

Kenneth Nordahl-Pedersen
Kawasaki har sendt oss bilder og informasjon om deres 2023 off-road modeller. Ingen helt nye modeller, men noen finjusteringer av allerede konkurransedyktige maskiner. Under gjengir vi noe av innholdet i pressemeldingen fra Kawasaki.

Mye å glede seg til
Nybegynnerne kan glede seg over modellene KLX110R og KX65. KLX 110 er en firetakter med fire gir og automatisk clutch. Det gjør igangsetting enkel og problemfri. Den velkjente KX65 har fortsatt totaktsmotor.

KX65

Høy driftssikkerhet
På neste nivå av totaktsskalaen finner vi KX85. Denne fås både som lav og høy type. KX85 er vannkjølt og har Kawasaki’s Uni-Trak fjæring. Det loves høy driftssikkerhet.

KX85

Vanlig syn på crossbaner
KX250 er blitt et vanlig syn på crossbaner både nasjonalt og internasjonalt. Fra 2023 er den utstyrt med en rekke oppgraderinger som gjør kraften mer tilgjengelig etter modifisering av sekundær-injektoren i luftinnsuget, samt endringer i ventilstørrelser. Kraften i bunn er forbedret takket være et en lengre eksosmanifold. Bakdekket er blitt bredere, demperoppsettet finjustert, og utvekslingen i første og andre gir er endret noe.

Flaggskipet
Flaggskipet i Kawasakis off-road program er den heftige KLX450R. Denne viderføres i 2023 med en utstyrsliste som inneholder blant annet elektrisk start, og enkel tilgang til luftfilteret og valgfrie svinghjulsvekter.

Les mer om alle Kawasakis modeller på www.kawasaki.no.

Share via
Send this to a friend