Indian Motorcycle flytter til Big Twin Østfold og rigger seg for vekst i Sør-Norge

Bjørn Richard Johansen
Indian rigger seg for ytterligere vekst i Østfold og Oslo-regionen med base hos Big Twin i Råde. Ønsker velkommen til åpen dag søndag 24. mai kl. 12.00 – 17.00.
Jon Petter Andersen (fra venstre), Frank Svardahl, Roger Bellmann (alle Big Twin) og Jon Grevæg (Spinnin Wheel).

Indian til Big Twin
Indian Motorcycle har vært representert av Spinnin Wheel i Mysen de seneste fire og et halvt årene, men flytter nå til Big Twin i Råde.

Sentral beliggenhet og lett tilgjengelig.

Flott beliggenhet i Råde
– Big Twin tilbyr MC gjennom salg, import, innbytte og kommisjon. Vi tilbyr også salg av deler og utstyr, samt vinterlagring, reparasjoner, service og verkstedtjenester, sier Roger Bellmann som er daglig leder for Big Twin. Selskapet har 8 ansatte og omsatte for 11,5 millioner i 2020. Med Indian på laget vil omsetningen vokse ytterligere i årene fremover.

Jon Grevæg, som eier Spinnin Wheel, har valgt å satse på sin kjernevirksomhet enduro og motocross, og velger derfor å overlevere Indian Motorcycle til Big Twin Østfold. Det er Polaris konsernet i USA som eier Indian. Polaris konsernets norske virksomhet har hovedkontor i Askim og er således også lokalisert nært til Big Twin Østfold.

Børge Grefslie på en av sine favoritter.

IMRG Mavericks – Egen Riders gruppe
Spinnin Wheel, med Børge Grefslie i spissen, har gjort en fantastisk jobb med Indian Motorcycle i Østfold, hvor man også har en egen Riders Group; IMRG Mavericks. IMRG står for Indian Motorcycle Riders Group.

Kjent jakkemerke for alle med interesse for Indian.

– Vi gleder oss til å tilby service til alle eksisterende Indian kunder, samt bidra til at langt flere i årene fremover kan få mulighet til å ta del av “Indian-livet”, sier Børge Grefslie til Reitwagen.no. I morgen inviterer Indian Motorcycle til “Grand Opening” i Råde. Så skal du på MC-tur bør du stoppe innom Big Twin på Mosseveien 60 i Råde fra 12.00 – 17.00, sier en engasjert Børge Grefslie.

Jon Grevæg, eier av Spinnin Wheels, Niklas Frisk, markedssjef og Stephan Nordström, salgssjef i Indian Motorcycle Scandinavia. Videre Børge Grefslie og Pål Anders Ullevålseter på Oslo Motorshow i fjor høst.


En av MC-bransjen beste MC-selgere

Både Børge Grefslie og IMRG Mavericks følger med til Big Twin, hvilket skaper en stor trygghet for alle.

– Det har vært et godt samarbeid med Spinnin Wheel over år. Vi er svært fornøyd og imponert over det fantastiske arbeidet Spinnin Wheel har lagt ned for Indian Motorcycle. Men nå går vi videre og ser et stort potensiale i Big Twin der Indian Motorcycle havner i et miljø som passer merket godt, sier Stephan Nordström som er salgssjef for Indian Motorcycle i Scandinavia.

Dermed har Big Twin i Råde fått inn en god erstatter for Harley Davidson som butikken solgte frem til årsskiftet 2020/2021. Reitwagen.no gratulerer til ny stor satsing hos Big Twin.

Pål Anders Ullevålseter sammen med Børge Grefslie på Rudskogen.

 

Share via
Send this to a friend