Gleder seg til MC-messen. Stort fokus på MC-turisme i Norge i 2023 gjennom Hubriding.no

Erlend Lønnum
Endelig klart for MC Messen 2023! Vi gleder oss til en ny sesong med nye kjøre- og hotellopplevelser for MC-folket. HubRiding er en suksess for hoteller over hele Norge inkludert i Telemark. Straand sitt MC program for 2023 er klart! Vi sees på MC Messen!
Lars Arne Straand, Arne Hjeltnes som en av våre sentrale “reiselivsambassadører” i Norge, Terje Bredal, Ole-Andreas Isdahl og Katrine Straand.

Fokus på gode kjøreruter
Det historiske hotellet Straand Hotel i Vrådal ser frem til å gi MC-folket nye gode kjøre- og hotellopplevelser i 2023! Basert på svært gode erfaringer med utvikling og innovasjon for gjester med interesse for motorsykler, biler og sykler utvides programmet for 2023 ytterligere. Sesongstart planlegges allerede i påsken og nytt av året blir Cars, bikes & coffee arrangementet 1. mai i forbindelse med «Smaken av glede».

Vi lanserer programmet for året i forbindelse med Motorsykkelens digitale uke og inngangen til ny sesong og MC-messen som er i helgen!

Kjent tegn. Stappfullt av sykler foran Hubriding.no hotellene. Her fra Straand Hotel i Vrådal.

Hubriding.no omfatter mange hoteller. Samarbeid er nøkkelen til suksess
Gjennom samarbeid har vertskapet sammen med sentrale aktører i bransjen utviklet nye konsepter og produkter for sykkel- , bil- og MC entusiastene. Utviklingen av HubRiding konseptet under koronapandemien er helt sentral i satsningen.

– Det at vi kan tilby 15 herlige dagsturer for motorsyklister med hotellet som base er viktig for oss. Den nye ruta, nummer 15, hvor vi forteller viktigheten av vannveiene og den unike verdensarvhistorien knyttet til industrieventyret på Rjukan og Notodden er et eksempel på hvordan vi interaktivt kan kombinere gode kjøreopplevelser med lokal historie, sier Lars Arne Straand, 5. generasjon vertskap og adm. direktør ved Straand Hotel.

Klart for Hubriding.no tur.

Hubriding.no
Konseptet som promoteres på nettsiden www.HUBrining.no ble svært populært og skapte en helt ny sosial arena for motorsyklistene med kjøreglede og flotte naturopplevelser i Telemark som hovedingredienser. Samtidig har flere av våre kollegaer i De Historiske valgt å være med på denne satsningen slik at vi nå kan tilby et landsdekkende produkt.

– Dette gir ringvirkninger og regional verdiskapning, sier Katrine Straand, 5. generasjon vertskap og hotellsjef ved Straand Hotel.

Blide MC turisme entusiaster på reiselivsmessen på Fornebu tidligere i vinter. Her ser vi Pål Anders Sveen i Color Line turoperasjon og Kari Lie i De Historiske sammen med Hubriding.no entusiastene.

Gode samarbeidspartnere
– Vi er svært heldige som har så mange samarbeidspartnere og ikke minst frivillige som bidrar til at vi skal lykkes med vår satsning innenfor dette segmentet, det er nøkkelen til at dette er en suksess. Det er et stort engasjement i miljøet og vi er takknemlig og ydmyke for all hjelp og støtte, sier et samstemt vertskapspar Katrine og Lars Arne Straand.

Ingen tvil om at denne familien liker motorsykler. Her med en av Honda sine prakt eksemplarer.

Sesongstart allerede i påsken
Allerede i påsken regner vi med at vi vil se de første entusiastene på terrassen for å nyte påskestemningen på Straand. Langfredag blir det grilling og påskekos på terrassen og vi regner med at flere velger å legge turen om Vrådal denne dagen.

– Det har ved flere anledninger vært mulig å stå på ski om morgenen og spille golf på ettermiddagen i påsken i Vrådal, kanskje får vi oppleve det samme i år krydret med kjøreentusiaster på tur? spør Katrine Straand.

Denne ukens viktigste happening!

Økt fokus på flotte biler. Trives med MC-er
Det er 1. mai helgen som blir offisiell sesongstart med Smaken av glede og Cars, bikes & coffee. Vi rigger oss for en hyggelig helg og 1. mai dag med god mat og drikke på terrassen. Vi stiller med scene og overlater til motorsykkelfolket å vise frem sine egne trofeer. Vi håper at motorsykkelfolket bruker denne scenen til å skape liv på Straand denne 1. mai dagen.

– Vi er sikker på at det er mange flotte motorsykler, biler og trofeer i regionen som fortjener oppmerksomheten vår denne 1. mai dagen. Vi gleder oss til en flott utstilling av kule motorsykler og biler denne dagen, forteller Lars Arne Straand. Det blir premiering av den kuleste motorsykkelen og bilen på plassen.

Mye gøy med flotte biler også. De liker seg sammen med MC-er!

Programmet for 2023
Vi starter som nevnt med påske driveout og Cars, bikes & coffee 1. mai.

– Vi vil mobilisere forhandlere og aktører i aksen Vestfold til Sørlandet og oppfordre til en hyggelig tur med Vrådal som destinasjon 1. mai. Dette som et supplement til alle de flotte 1. mai arrangementene som er rundt om i landet, vi ser en mulighet for å fylle et hull i vår region, sier Terje Bredal, eier av Speed Motorsenter og MC Touring Norway og en viktig samarbeidspartner til Straand.


Videre blir det Straand Førerutvikling 12. til 14. mai i tett samarbeid med Førerutvikling.no og lokale instruktørkrefter i Telemark under kyndig ledelse av telemarkingen Jan Peter Lyng.

Førerutvikling.no og Eddie Mathisen
– Vi er svært glade for at vi også i år kan være med å bidra med vår kompetanse og kapabiliteter for å videreutvikle konseptet i Telemark sammen med gode lokale ressurser, sier Eddie Mathisen eier og daglig leder av Førerutvikling.no.

Jennie K Urang i NAF MC og Eddie Mathisen.

– Vi ønsker å satse videre på arrangementet i Telemark og synes kombinasjonen med faglig påfyll, gode kjøreøvelser på flystripa i Fyresdal og mulighet for instruksjon på vei for de som ønsker det samt de sosiale aspektene rundt arrangementet gir en ramme rundt arrangementet som er tråd med våre egne verdier og noe vi er veldige glade for at vi kan være en del av, supplerer Eddie Mathisen.

WIMA er fast inventar på Hubriding.no hotellene og i kjørerutene du finner på Hubriding.no.

Sommer med flotte turer
Utover sommeren er det mange MC- og bilgruppen som velger å legge turen til Vrådal og Straand Hotel. Et av de største klubb arrangementene i år blir International Indian Rally Norway 2023. Norsk Indian Klubb er en del av et internasjonalt samarbeide mellom 10-12 europeiske merkeklubber for Indian motorsykler produsert fra 1901-1953. Klubbene deler på å arrangere et internasjonalt Indian treff, og Norge arrangerte sist International Indian Rally i 2010. Det offisielle arrangementet i 2023 skal gjennomføres tidlig i august i vakre Vrådal.

– Gjett om vi gleder oss, forteller en engasjert Katrine Straand.

Lars Arne Straand til venstre og Trond Olsen som er treffsjef for Straand Treffet til høyre.

Helgen 15. til 17. september blir det Straand Treff for sjette gang på rad.
– Det er kjempemotiverende å jobbe med Straand Treffet og videreutvikle dette arrangementet sammen med importører, forhandlere, entusiaster i miljøet og staben forteller en entusiastisk treffsjef Trond Olsen. Vi er stolte, og ydmyke i forhold til arenaen vi har klart å skape.

Opphavsmannen bak treffet, Ole-Andreas Isdahl, så et mulighetsrom og ønsket å skape en arena hvor motorsyklister fikk muligheten til å prøve nye motorsykler. At vi på 5 års jubileet i 2022 kunne tilby 122 nye motorsykler til prøvekjøring og hvor det ble kjørt 79 000 kilometer er vi utrolig stol av.

Kjent logo. Se rutene på Hubriding.no.

Vi teller ned til høsten!
– Samtidig har vi gjennom pandemien utvidet treffet også med HubRiding hvor turopplevelser på egen sykkel står i sentrum. Tusen takk til alle som har bidratt og vært med å gjøre dette mulig. Forhandlerne er kjernen i suksessen og vi er glade for det gode samarbeidet vi har fått, supplerer Trond Olsen.

Mange MC førere har Straand Treffet som en sesongavslutning. Anita Bakkan, som er Vrådøl og jobbet på Straand Hotel i store deler av sin yrkesaktive karriere, så en mulighet til å toppe sesongavslutningen med en Straand Bilfinale. Arrangementet ble første gang gjennomført i 2022 hvor Benny fra Broom ledet oss gjennom en helg fullspekket med kjøreopplevelser, førerutvikling på flystripa og bilentusiaster som villig fortalte om sine prosjekter.

Før vinteren blir det igjen Straand Bilfinale
– 29. september til 1. oktober blir det igjen Straand Bilfinale og det vil sette et verdig punktum for nok en flott sesong, forteller Anita Bakkan, treffsjef for Straand Bilfinale. Vi har mye gøy på programmet samtidig som vi vil videreutvikle de gode elementene fra vårt første arrangement i 2022. Velkommen til nye gode opplevelser på Straand Hotel, kjernen i produktet er gode kjøreopplevelser, kultur og matopplevelser. Let’s Hub it!

Per Sårheim, prosjektleder for MC messen. Han gleder seg stort og teller ned til MC messen til helgen.

Vi er klare for MC-messen 3. til 5. mars på Lillestrøm
Møt oss på MC-messen på Lillestrøm 3. til 5. mars og planlegg sesongens turer. – I år satser vi på god synlighet på MC-messen hvor vi sammen med gode samarbeidspartnere skal være representert på flere stander. Vår hovedstand blir sammen med MC Touring Norway, Touringtreffet og Speed Motorsenter hvor vi skal promotere våre gode kjøreopplevelser gjennom HubRiding.no og gode hotellopplevelser i De Historiske samt våre egne arrangementer som Straand Førerutvikling og Straand Treffet. Vi ser frem til å møte motor- og reiselystne på messen, avslutter Lars Arne Straand.

Katrine Straand. og Lars Arne Straand.

Fakta om Straand Hotel
Straand Hotel, som ligger ved innsjøen Nisser i Vrådal i Kviteseid kommune, ble startet som en skysstasjon i 1864. I dag er det femte generasjon Katrine og Lars Arne Straand som ønsker gjestene velkommen. Med historiske røtter med hest og kjerre i sentrum har strategisk satsning på moderne jernhester (MC) bidratt til nye muligheter. Vårt nye konsept www.hubriding.no, hvor du kan nyte nye og spennende kjøreruter på MC, classic car eller sykkel hver eneste dag blitt en suksess. Straand Hotel er ett fullservice hotell med 125 rom i et nydelig kulturlandskap i Vrådal godt egnet som utgangspunkt for rundreiser og gode kjøreopplevelser. Med Vrådal Booking og leiligheter tilbyr vi mange gode overnattingstilbud.

I Vrådal er det flotte vandremuligheter, golfbane på en øy og gode skimuligheter om vinteren. M/S Fram som er en egen veteranbåt fra 1909 ligger ved hotellet for slusecruise på Nisser. Hotellet er et godt utgangspunkt for å oppdage vakre Telemark, et lite stykke Norge i miniatyr. I Straand gruppen inngår også Vrådal Booking som formidler hytter og leiligheter i vakre Vrådal. Internett: www.straand.no og www.dehistoriske.no.

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend