Hubriding.no bølgen ruller over Norge: Union Hotel Geiranger satser på HUBriding.

Bjørn Richard Johansen
Hubriding.no er tilpasset for MC, Classic car og vanlig sykkel. Nylig ble MC-løypene kjørt opp i Geiranger med utgangspunkt i Union Hotel Geiranger. Her driver Monja og Sindre Mjelva som femte generasjon Union Hotel Geiranger. Et av totalt 66 hoteller i kjeden De Historiske. I likhet med mange andre hoteller i kjeden satser Monja og Sindre nå på Hubriding.no. Sist uke reiste HUBriding-teamet til Geiranger for å kjøre opp fire nye ruter. Ytterligere to ruter kommer i løpet av juni.

HUBriding-teamet inviterte MC-folket til arrangementet, og et tyvetalls førere ble med på kjøringen i Møre og Romsdal som har så fantastisk mye vei å by på. Folket hygget seg og bidro så absolutt til å holde stemningen på topp.

Monja Mjelva og Terje Bredal i MC Touring Norway.

Hubriding.no teamet i aktivitet
Teamet har sammen med hotellet brukt vinteren på kartstudier og samtaler med lokalkjente for å finne de beste rutene, og ruteverifikasjonen viste at god planlegging virkelig betaler seg. Rutene i dette området er på ca. 30–45 mil og byr på et helt enestående terreng med både grus og asfaltveier.

Lars Arne Straand er adm. direktør i Straand Hotel som eier og utvikler Hubriding.no.

Bygger stadig ut med flere ruter i Hubriding.no
– Vi vil berømme Hubriding.no teamet for den solide innsatsen med å kjøre opp flere ruter som kan legges inn i Hubriding.no portalen på nett, sier Lars Arne Straand som er adm. direktør i Straand Hotel som eier og utvikler Hubriding.no i De Historiske Hotel og Spisesteder i Norge.

Hans Petter serverer is til hele gjengen i på den varme junidagen.

Fantastiske veier i Geiranger området
Union Hotel Geiranger har virkelig lagt godt til rette for motorsyklisten med vaskefasiliteter, tørkemuligheter for kjøreutstyr, oppheng til kjøreutstyr og hjelmer, kaffe og kald drikke, alt i et eget låsbart rom nært parkeringsplassen.

Her viser Terje Bredal hvordan man jager en GS på de morsomme grusveiene ut fra Herdalssetra litt nord for Geiranger.

Veiene i dette området er helt fantastiske og byr på alle typer svinger i et eventyrlig kjøreterreng. Her finner du grus og asfalt om en annen, og du kan plukke ruter fra øverste hylle.

HUBriding-teamet hadde med seg komiker Tommy Steine som sørget for at lattermusklene ble trimmet under oppholdet. Tommy er en lidenskapelig motorsyklist og blir nok å se sammen med teamet i tiden som kommer.

Union Hotel Geiranger anbefales for alle med interesse for Hubriding.no
Rutenettet til Union Hotel Geiranger holder en vanvittig høy kvalitet. Gjennomgående bare svinger og terreng som bidrar til at du mister referansene til tid og rom. Variasjonen er stor og opplevelsene er mange. I denne regionen finer du ikke bare herlig kjøreterreng, området har mange nasjonale turistveier, attraksjoner og naturopplevelser som tar pusten fra enhver.

Vi har stor tro på området som har en fin beliggenhet nær Trøndelag, Nord-Vestlandet og ikke minst Innlandet. Hotellet holder en svært høy kvalitet og kommer garantert til å bli en flott arena for motorsyklister som setter pris på litt luksus.

Vi takker MC-avisa for tekst og fotos av Ole-Andreas Isdahl. YouTube videoen viser eksempel på en annen flott Hubriding.no rute. Flere filmer og bilder fra Geiranger kommer på Hubriding.no fremover.

Del denne artikkelen på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Telegram
Email
Tumblr

Flere nyheter fra Reitwagen.no

Share via
Send this to a friend